Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó esetben karburálás, rosszabb esetben tömítetlenség, még rosszabban kopott dugattyú-henger miatti kompresszióhiány.
5-6 százados illesztés kell
Sziasztok! Mennyivel kell kissebbnek lennie a henger átmérőjénél a dugattyúnak? Pl: ha a henger átmérője 54mm akkor a dugattúnak mennyinek kell lennie? Pl.: 53.98 ?
Hát köszi az infot!:) De egyelőre arra kéne megoldást találnom hogy melegen miért nem indul el a vas. Hidegen pöccre indul ez a vicc..
Telefonálj körbe bontókat! én olyan minimum 10-15 e -re tippelek... Minimum!
A drága móka mit jelent jómagyarforintban kifejezve?
GYári új ROTAX 122 es henger eladó! Érd:bakonymotor@gmail.com
árs49990.-ft , dugó hozzá, Vertex, 14990ft
Tudomásom szerint az 50-esből volt 3,4 illetve 6 fokozatú is gyárilag. Ezek amennyire én tudom, csereszabadatosak, így ha sikerül szerezni hozzá, beletehető a többi fokozat is, azonban elég drága móka egy bontott váltó...
Természetesen 50 es a gép !
Sziasztok! Srácok szerintetek az lehetséges hogy csak 3 sebességes váltóm legyen?Akiknek 4 sebbességes azok belerakatták?
Üdv! Valaki válaszolna ha megkérhetném?
A Rotax 122 vagy 123-as blokk(ok) fizikai méreteire volnék kiváncsi.
köszi
Háát.. Nagyon régen ment... Kéne, csak időm nem nagyon van.
A kis Apriliát megszoktad még hörgetni?
:) Háát nekem van simsonom. Csak ezt a Derbit használni nem akarom, meg ahhoz sokba van, mennie kellene... A simsont meg akár itt Siófokon futkosásra használnám, ha eladni nem tudom... Gondoltam egy kb normális simson+30 és én elégedett vagyok :D
De 1re jár az agyunk! Ugyanezt mondtam én is minden havernak, h vegyünk mindenjian simót, azt menjünk a határba!
Mennyiért adod? Miért adod? Van valami baja? Hány km van benne?
van komplett blokkaljám 17ér és csak ráhuzod a hengered.also tügörgöt csak magában hajtókar nélkül nenagyon cserélgess
Sziasztok!
Meg tudná mondani nekem valaki rotax 123-ban az alsó és a felső tűgörgő pontos méreteit?
50-es derbi senda nem érdekell? A simsont beszámíthatom :D
nekem van egy épp a garázsba az új gazdira vár
Cső! Ha van valami jó af1 etek eeladó jó áron akkor szóljatok...amugy van eladó 70es simóm ha érdekel
Háát igen nekem is jólenne egy simó! Addig ameddig hó van meg ameddig nem készül el a téli nagykarbantartás
Ehh ilyenkor kell valami simsont, vagy endurot szerezni, és őrültködni!
Persze én csak álmodom, már 4-5 hete max ilyen 3-4 km-t mentem azt is simsonnal... HJa, meg kb 600 m-t a pancsival, fék nélkül :D
Sráácok!Itt is esett vagy 10-15 cm hó szóval énis befejeztem a motorozást egy kis időre!
Köszönöm! Már csak azt szeretném megtudni, hogy az elektromos dolgoknak (lámpa ,index,stb) indítás után (betolás) az Apriliánál is működniük kellene,ha rossz az akksi? Illetve mi a különbség a 123-as és a 127-es blokk között!