Sziasztok! Mennyivel kell kissebbnek lennie a henger átmérőjénél a dugattyúnak? Pl: ha a henger átmérője 54mm akkor a dugattúnak mennyinek kell lennie? Pl.: 53.98 ?
Tudomásom szerint az 50-esből volt 3,4 illetve 6 fokozatú is gyárilag. Ezek amennyire én tudom, csereszabadatosak, így ha sikerül szerezni hozzá, beletehető a többi fokozat is, azonban elég drága móka egy bontott váltó...
:) Háát nekem van simsonom. Csak ezt a Derbit használni nem akarom, meg ahhoz sokba van, mennie kellene... A simsont meg akár itt Siófokon futkosásra használnám, ha eladni nem tudom... Gondoltam egy kb normális simson+30 és én elégedett vagyok :D
Ehh ilyenkor kell valami simsont, vagy endurot szerezni, és őrültködni!
Persze én csak álmodom, már 4-5 hete max ilyen 3-4 km-t mentem azt is simsonnal... HJa, meg kb 600 m-t a pancsival, fék nélkül :D
Köszönöm! Már csak azt szeretném megtudni, hogy az elektromos dolgoknak (lámpa ,index,stb) indítás után (betolás) az Apriliánál is működniük kellene,ha rossz az akksi? Illetve mi a különbség a 123-as és a 127-es blokk között!
árs49990.-ft , dugó hozzá, Vertex, 14990ft
A Rotax 122 vagy 123-as blokk(ok) fizikai méreteire volnék kiváncsi.
köszi
Meg tudná mondani nekem valaki rotax 123-ban az alsó és a felső tűgörgő pontos méreteit?
Persze én csak álmodom, már 4-5 hete max ilyen 3-4 km-t mentem azt is simsonnal... HJa, meg kb 600 m-t a pancsival, fék nélkül :D