Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az Rotax 127. és RAVE van az oldalára ami a powert jelenti
Lehet az elsőket még valami eredeti olasz blokkal szerelté, s ez az lehet! Sajnos mindig csak futólag tudom megnézni, ezért nem tudok több konkrétumot!
Amúgy 88-as évjáratú, s valami R betűvel kezdődő 4 betűs márka van dombornyomással a blokkon!
azt csak elírták, AF1 az csak mivel a billentyűzeten F alatt C van gondolom elütötte. forgalmiban szereplő kw meg nem mérvadó.
A forgalmijában ez szerepel!
Honnan veszed hogy 17kW? Hirdetésben olvastad?
Üdv mindenkinek! Létezik olyan ,hogy Aprilia AC1 125-ös motor? Ha igen milyen motor lehet benne , ami 17KW-os ?
Hello
Megmondaná valaki, hogy mekkora a maximális szélessége, és magasság a Rotex blokknak? Hány cm?
125ccm apriliákhoz gyujtás elektronikák eladóak!
Vadonat új, utángyárott elektronika, sokkal megbizhatóbb és stabilabb mint a gyári!
Vállalok rá garanciát is 6hónapot!(bármi van vele kicserélem vagy 1 héten belül visszafizetem az árát)
rotax123,rotax127-esre is feltehető!
ára:15eft
Postán is küldöm,
érd:patvaros87@gmail.com
APRILIA AF1 125-ös maradék alkatrészek!
REPLICA: MAGYAR PAPIROK(forgalmi+redszám+törzsköny)=20eft
2db oldalidom=8eft müszerfal=8eft hátsólábtartok=6eft kipufogo=8eft tank=5eft elsöteleszkop=15eft
tender=4eft, 28-as dellortokarbi=8eft, bendix=5eft önindito=5eft power=10eft inditorelé=4eft válto=10eft
kuplung=8eft,fötengelyes blok=15eft olajpumpa=5eft blokdeknik=3/db szivotorok=4eft bemrán=4eft kormánykapcsolok=4/db ekeidom=4eft hütö=5eft hátsótárcsa fék=4eft elsöfék=5et kuplungkar+felfogatása=4eft

FUTURA ALAKTRÉSZEK: jobb oldalidom=5eft farokidom=5eft ülések=3/db 2oladi kis takaro idom(tankés a fakoridom közti)=6eft ...............stb
nekem lene egy eladó gép!most költöztem csak is azért adom el!miota összeraktam 203 km mentem vele!msn en ebszéltünk!ha érdekel jelezd valahogy
a mostani AF1 futurára!ha érekel msn en telefonon vagy emaiban megebszéljük
gibi001@citromail.hu 06306170111
akármi érdekel kérdezz nyugodtan itt vagy a fent említett elérhetőségen
kösz a képet.. még gondolkozom rajta.
Egy haverom cserélte kb. fél éve egy robogóra, én tőle vettem át kb. egy hónapja. Miért? (amúgy egy nagy roncshalmaz volt, már sokat költöttem rá) Ismered?
TE figyelj már, te mikor vetted ezt a Fekete Sintesit?
GIBI: Nemtudom melyikre gondoltál a Futurára, vagy a 125 ccm es piros ra, úgyhog yezt írd le légyszives.
Laura: Olasz papírjai megvannak, rendszám nincs hozzá.
Magyar rendszámja, papírjai vannak?
Az én adatlapmon is van egy AF1 amivel lehet szemezgetni. Igaz most szervizelem de ha összeraktam az is cserélhető 50ccm-es mocira.
Szia! Szabolcsban Nyíregyháza közelében. Nem elképzelhetetlen, hogy egy bulin találkotunk már.
A kép
adatlapomon az af1 nézd meg
ok. akkor küldj képet és meglátom:D csak most gyűjtögetek:D
Te merre felé laksz? Valahonnan ismerős a neved csak most nem ugrik be.
Igen minden össze van jelölve. A főtengelyen a jelölés a reteszhorony!
Szia! Igen értem, a jelöléseket megkeresem majd, eddig nem vettem észre. A fogaskerekek és a tengelyek is meg vannak jelölve? Mert ha rosszul rakod fel a tengelyre akkor a jelölés nem sokat ér.