Lehet az elsőket még valami eredeti olasz blokkal szerelté, s ez az lehet! Sajnos mindig csak futólag tudom megnézni, ezért nem tudok több konkrétumot!
125ccm apriliákhoz gyujtás elektronikák eladóak!
Vadonat új, utángyárott elektronika, sokkal megbizhatóbb és stabilabb mint a gyári!
Vállalok rá garanciát is 6hónapot!(bármi van vele kicserélem vagy 1 héten belül visszafizetem az árát)
rotax123,rotax127-esre is feltehető!
ára:15eft
Postán is küldöm,
érd:patvaros87@gmail.com
a mostani AF1 futurára!ha érekel msn en telefonon vagy emaiban megebszéljük
gibi001@citromail.hu 06306170111
akármi érdekel kérdezz nyugodtan itt vagy a fent említett elérhetőségen
Egy haverom cserélte kb. fél éve egy robogóra, én tőle vettem át kb. egy hónapja. Miért? (amúgy egy nagy roncshalmaz volt, már sokat költöttem rá) Ismered?
GIBI: Nemtudom melyikre gondoltál a Futurára, vagy a 125 ccm es piros ra, úgyhog yezt írd le légyszives.
Laura: Olasz papírjai megvannak, rendszám nincs hozzá.
Szia! Igen értem, a jelöléseket megkeresem majd, eddig nem vettem észre. A fogaskerekek és a tengelyek is meg vannak jelölve? Mert ha rosszul rakod fel a tengelyre akkor a jelölés nem sokat ér.
Megmondaná valaki, hogy mekkora a maximális szélessége, és magasság a Rotex blokknak? Hány cm?
Vadonat új, utángyárott elektronika, sokkal megbizhatóbb és stabilabb mint a gyári!
Vállalok rá garanciát is 6hónapot!(bármi van vele kicserélem vagy 1 héten belül visszafizetem az árát)
rotax123,rotax127-esre is feltehető!
ára:15eft
Postán is küldöm,
érd:patvaros87@gmail.com
REPLICA: MAGYAR PAPIROK(forgalmi+redszám+törzsköny)=20eft
2db oldalidom=8eft müszerfal=8eft hátsólábtartok=6eft kipufogo=8eft tank=5eft elsöteleszkop=15eft
tender=4eft, 28-as dellortokarbi=8eft, bendix=5eft önindito=5eft power=10eft inditorelé=4eft válto=10eft
kuplung=8eft,fötengelyes blok=15eft olajpumpa=5eft blokdeknik=3/db szivotorok=4eft bemrán=4eft kormánykapcsolok=4/db ekeidom=4eft hütö=5eft hátsótárcsa fék=4eft elsöfék=5et kuplungkar+felfogatása=4eft
FUTURA ALAKTRÉSZEK: jobb oldalidom=5eft farokidom=5eft ülések=3/db 2oladi kis takaro idom(tankés a fakoridom közti)=6eft ...............stb
gibi001@citromail.hu 06306170111
akármi érdekel kérdezz nyugodtan itt vagy a fent említett elérhetőségen
Laura: Olasz papírjai megvannak, rendszám nincs hozzá.