Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na további jó netezést!
Jóéjt mindenkinek!
120 ra mondom hirdetésekben is megtalálod nagyon pöpec még egy iylenel nem fogsz találkozni az utcán szépen megvan csinálva(mostmár)
Sok szerencsét hozzá!
Én meg most egyáltalán sem még egyet sem szeretnék...most egyáltalán nem kell imádom javítgatni venni adni őket de most nem kell itt a kocsi azt felhúzom és majd közben ha találok egy jó fzr vagy zxr re akkor azt hazahozom
de menyiért adod?
Régen én se szerettem volna a kis CBR-t, de mostmár annyira, hogy ha majd megtehetem, a nagy motorom mellé egy cbr125öt is szeretnék, mind másodlagos motor!
Nincs ezzel semmi gond!
Én elnézem neked...egyértelműen ha megveszed ami a garázsban áll
bocs mindenért ha baromságot írtam de néha nagyon kis dolgokon is feltudják baszni az agyam!
Én is így vagyok vele de a 4t ket úgy szeretem ha már megvan a hozzávaló ccm is vagy legalább egy 4soros 250es...vagy akkor maradjon egy henger de jó nagy dübögő 350 től kezdődik az ilyenekért meghalok Most én is megválok mindentől!Úgyis itt van két autó is aztán a jogsi is!
Semmi baj, nekem mind1! Ne értsetek félre, szerettem az AF1et, a 2T-kért oda voltam, de mostmár jobban szeretem a 4T-ket!
Nem nem dehogyis...Szerintem mindenki elhiszi neked hogy nagyon jól értesz hozzájuk!Csak ha ilyeneket írsz le azzal hogy mondod hogy nagyon jól értesz hozzá 14 éves létedre az ilyenek csal lehúzzák mert amit leírtál nem az a lényeg a motoroknál azért a 2t és 4t közt lehetne sokat összehasonlítani!
De az ilyesféle vitákat mint CSabikacbr-rel más bocsánat ha nem jól írom a neved:D!De az ilyeneket majd akkor fogod belátni mikor pár év eltelt és hogy olvasgatod vissza és mondod...hu de hülyeségeket mondtam itt a fehérnépnek
Lehet, hogy hallottál dolgokat, olvastál fórumokat, ahol mindenki a sajátjával elfogult, de volt már mind2 fajta motorod? Most éld ki magad a 2T-ken, 20év múlva majd csak a múzeumban láthatod őket!
most részletezzem?
A Lóerő nem mindig mond meg mindent!Sokat számít a forgatónyomaték!Egy motornak a nyomaték is számít a lóerő mellett!Az a szám mond meg sok mindent!
ok....legyen igazad......tudod volt már 1 pár motorom, meg levezettem már egy pár 10ezer km-t, szóval majd akkor magyarázz nekem az ütemekről, ha annyit motoroztál, mint én.... boldog karácsonyt, és sok szerencsét a motor vásárláshoz
hát nem!
Ezzel amit leírtál azzal csak azt mutatod hogy tényleg 14 éves vagy:D Mivel nem innen indul a 2t és 4t robbanómotorok világa!Ezek ilyen kishitű hozzáértők és csak kis csoportosítás...egyszóval amit leírtál az semmi...
valahol el kell kezdeni attól hogy 14vagyok nem vagyok egy pöcs és csak 3évvel vagy idősebb de már azt hiszed mindenkinél jobb vagy mert van egy cbred
Szerintem ez nem a Te motorod, de azért itt egy link: http://kepesmotor.hu/aprilia/i...
Itt olvasgatjátok és irkáltok a fórumra hogy venni akartok majd af1 et!Nem rég adtam el olcsón nem kelet!Most van egy s53 as ha kell akkor vegyél fel msn re vagy hívjál a 06 30 617 0111 számon ott mindent elmondok!Annyit hozzáfűzök hogy most már nagyon pöpec lett!Aki ismer tudja rengeteg motorom volt és csere mindig érdekel!De most megint csak esetleg beszámítok!
a 2t vel sokat kell baszakodni meg szerelni de erősebb
a 4t meg gyengébb de megbízhatóbb pl:egy rs 25le a cbr meg 15
:D:DMeglehet
Ja most látom 14 évesen mennyi tapasztalatod lehet az ütemekkel kapcsolatban...
mind1 hogy mi! váltós motor !