Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, jól gondolod. Csak azt kalkuláld bele, hogy a henger nem pont függőleges hanem néhány fokot előre dől, tehát a kiegyenlítő tengely függőleges tömegközéppont vonalát is el kell fordítani balra ugyanennyivel. Remélem érthető voltam. Egyébként össze is van jelölve a műanyag fogaskerekeken keresztül.
Szóval sürgősen Eladó Alkatrésznek egy AF1 125 Sintesi , motorhibával. A legallja 90.000 FT. Akit érdekel képet küldök rőla, és egyéb részleteket MSN, vagy E-Mail.
Sziasztok!
Téli szervízelésbe kezdtem és szeretnék egy kis segítséget kérni. A balance tengelyem nincs jól beállítva, mert nagyon nagy a motor rezonanciája. Már így került hozzám és most szeretném helyesen beállítani. Nekem az a logikus, hogy amikor a főtengely a felső holtpontban van akkor a balance tengelynek az alsóban kell lennie ellentétesen. Vagy tévedek?
Akkor átfordul,nem úgy ragadt meg,hogy sem indítani sem sebességben tolni nem tudod.
Üdv mindenkinek! Ismét tiszteletemet tettem a lomispiacon! Múltkor láttam egy 125-ös AF-1-et, ami bár most nem volt ott , de még megvan, a kikiáltási ára is csökkent, ezért érdeklődnék, tudtok-e segíteni, hogy milyen motor lehet ez, négy db köralakú műszere van! Régebbi típus?
Hát nézd en nem nagyon értek a "szakszavakhoz" tehát az átfordult a motor az nem tudom mit jelent, annyit tudok írni róla, hogy sebességbe kuplung nélkül lehet tolni, tehát nem szorult meg, (remélem nem írtam nagy b*romságot)
Hát nézd most leírom neked a dolgokat. Amikor megvettem a motort, 2. nap beállt. Akkor kapott új hengert, dugót, gyűrűket, tűgörgőket. ez kb egy 6 hónapja volt. Azóta egyszer megint elkezdett csörögni alapjáraton. Elvittem szerelőhöz, kikoptak a gyűrűk. szóval 1 hónapja megint át lett gyűrűzve, tűgörgő, tömítésszett csere + kilett centíroztatva a fogaskoszorú. Azóta most mentem 300 km ert, járatósan, és mikor elindultam 6.000 nél elkezdett valami csörögni. aztán felpörgött még kicsit, és leállt. egyszer próbáltam indítani, nincs semmi szívás. azóta nem indídgatom,nehogy nagyobb legyen a baj. Ezzel a tudatba ha van komoly érdeklődő, akkor még alkuképes az ár.
Gyűrű is eltörhet, de tök mind1 mert az is viszi a hengert és megint csak nem kerül kevésbe.
Átfordul a motor, csak nem indul be?
Mennyire biztos ez, hogy a gyűrűk törtek el? A gyűrűk nem nagyon szoktak eltörni egy ilyen motorba. Inkább tűgörgő, akkor meg a henger, dugó is kapott. Az meg már súlyos tízezrek.
Attól függ mi lenne a csere. Ha leírod mi az elképzelésed, nyitott vagyok szinte minden verzióra.
csere nem érdekel?
Sziasztok eladó egy motorhibás AF1 125 Sintesi, alkatrésznek, de még javítható állapotban. A motor teljesen egyben van, megvan minden alkatrésze. Minden műszer működik rajta. A motorhibája valószínűleg annyi, hogy a gyűrűk eltörtek, ezen felül a fesz. szabályzója nem működik. Így ezzel a hibával együtt 100.000 FT ért elvihető. Akit érdekel képet tudok küldeni róla!
XXII.ker Budafok, leszedtem a másikat is, nem törött, küldök majd arról is képet!
ok. am hol laksz?
Megnézem a jobb oldalit, hogy hibátlan-e! A kettő 7500ft kompletten.
minden kell felhajló rész is. jobb bal de a jobb is emglegyen. mert pont azok a részek vannak nekem letörve:D

ára mennyi a kettőnek?
Ebben is xenon van elől?
Csak a felhajló rész, vagy konzollal együtt. Itt nézd meg:
http://www.vatera.hu/aprilia_a... (van jobb is)
hello

és mennyi az ára?

ja és csak első érdekel hátsó nem.
Egyébb alkatrészek is vannak eladók Aprilia Af1 125 höz. Ha kell valami ezen a számon elérhető vok: 06 70 405 0152
Helo nekem van főtengelyem uj prox hajtókarral és tűgörgőkkel.Ha érdekel vegyél fel msn-re: atimaister@example.com
sajna negatív,ha lenne vagy 1000et ellehetne adni:d
Szia!Aprilia AF1 Sport Pro-ba nincs hátsó rúgóstagod?