Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na tovább haladtam a dolgokkal. Ma szétszedtem az egészet, holnap viszem el megméretni egy gépműhelybe , hogy kell e fúrni és hogy megmondják mekkora dugót vegyek bele. Én itthon megmértem és csak 40-es körüli értéket olvastam le a tolómérőről. Az reális? Illetve én néztem az italmondonál csak 47-es dugó van. Az nem nagy ugrás?
Amal sem gyujtáselektronika(trafó) vadonat új eladó!
ár:15eft/db
érd:
patvaros87@gmail.com
0630
3207630
ott a pont!
Szia!
Mit takar ez az "elektronika"? Trafó, állórész? Trafóból és állórészből létezik több típus is, ha az új nem azonos a régivel akkor biztosan az a gond. Elcsúszik a gyújtás elő vagy utó gyújtásod van és az x fordulat felett már gondot okoz.
Néztem már gyertyát kábelt pipát aksisarut powert és ugyanolyan
néztük másik elektronikával nem szaggat de amit vetem azzal igen ha valaki megmondja mi a baj amit vetem azt megköszönöm!
Esetleg hogy sorszámtól függ amit vetem mert a régin nem az volt vagy ilyesmi ötletek
Egy csomó dologtól szaggathat magas fordulaton, szóval kár fújkodnod... És se Adeeról, se Boci AF1 ről nem hiszem, hoyg valótlant állítana...
Ne haragudj meg,de december 3.-án írtál nekem msn-en hogy megérkezett a motyó,és müködik,előtte azt is megbeszéltük,hogy adok rá 1 hét garanciát,te meg ma(december15)írtad,hogy szar!Meg én milyen egy szemét láda vagyok meg én átbaszok mindenkit!Ha aznap vagy a héten azt mondod hogy szar oké visszaveszem,de így ne haragudj már!De az anyázás egyből ment nem hogy elgondolkoznál kicsit az egészen,Adee is leírta müködö motorból lett kivéve!Én nem tehetek róla hogy te nem próbáltad ki!Amint már irtad jöhetsz leverheted rajtam,címemet meg tudod,szóval szeretettel várlak!
Egy tipp még próbálj meg állítani a gyertyahézagon.(kisebbre)
Az a gyújtás elektronika az én motoromból lett kibontva. Utolsó útján teljesen tökéletesen működött. Ezért nem értem hogy romolhatott el 3hónap állásban. És tényleg ott rontottad el hogy nem próbáltad ki rögtön. Szerinted mit mondjon arra hogy átveszed, azt mondod hogy jó, aztán két hét múlva: bocs de mégse jó.
hellosztok maradék af1 125 alaktrészek olcson eladok:
replica magyar pairok=20eft 2db oldalidom=8eft tank=5eft hütö=6eft
önindito=6eft bendix=6eft power=10eft kipufogo=8eft kapcsolok=3/db
futura farok idom=6eft oldaidom=4eft olajpumpa=5eft
sztender=3eft sárvédö=3eft eke idom=4eft elsötelo=15eft elsöfék=8eft
.....................stb alkatrészek
érd:apriliars160@freemail.hu
Figyeljetek oda mert itt minden szart eladnak most basztak át egy gyújtáselektronikával!
2hete sem volt nálam megjött beindítottam a motort járt ott basztam el hogy hideg volt és nem mentem vele
ma kimetem és a motor magas tartományba szaggat mint atom!És erre azt mondák így jártam pedig
BociAf1 sem néztem meg mielőtt eladta!Így jártam
Ennyit akartam széles utat mindenkinek!
szia sztok nem tugyátok hogy kel gyujtáskapcsolot át kőtni mert a régi tőbszálas volt ezmeg 4 szálas és igy nincs szikra várom válaszotokat ere laci_laci22@hotmail.com !
Nekem akad!Vegyél fel msn-re és megbeszéljük!boci68@citromail.hu
Hello!

Valakinek power behúzó olcsóért?
megbeszélhetjük, de küldj előtte képet a derbiről az email címemre: vidra22@freemail.hu
50-es derbi sendára elcserélem :D Aztán lesz pályamotorom :D
hello
Eladó vagy cserélhető a képen látható motor
msn: vidra22@hotmail.com
Najó...ha kell valakinek valami az írjon bátran,lengökar,láncszett,farokidom,hátsó fék,hátsó féktárcsa,karbi(Dellorto34)segédváz,kerekek,blokk gyújtással,első hátsó sárvédő.gyújtáskapcsoló,powerelektronikapower mágnes, lehet még van valami kérdezz rá bátran.Fórumon elérsz vagy az adatlapon meglesed az adataimat
Remélem ezt a hsz.-t már sikerül rendesen beírnom mert már a tököm televan
Eladó maradék alkatrészek,lengőkar,láncszett,karbi(Dellorto34),els
Eddig is szétvolt,csak most már árulom is!
http://www.hasznaltauto.hu/2452902_aprilia_af1_1997
htt
p://www.kepesmotor.hu/aprilia/i?p=142675&c=2460
http://
www.expressz.hu/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=11239111&
cid=1167
Eladó az af1 em felújítva nagyon erős csak 203 km ment eddig!Aki hamarabb egy elfogadható ajánlatot tesz érte azé a motor.
Mimi? Mi az, hogy eladó? Csak nem szétbontod az alkatrészmotort?