a te tengelyed amit rajzoltál az olyan volt!Mert az enyém a kilométerspirl meghajtó után vékonyodik el nem a távtartó elött!Épp ez a baj hogy a távtartótól nem tudom jobban jobbra huzatni a kereket/amugy meg beleütközne a fékpofákba/Ebböl asszem megint szervíz lesz,már a gatyámat ott hagyom
hello!Igen sport pro-m van,de akárhogyan probáltam összehozni az elsökereket,nem akar pont középre állni!Olyan mintha el lenne csavarodva a szár!A hátso futóművel az a baj hogy ki lett véve a blokk felújíttatni és utána összeraktam,csak azért érdeklödtem hogy biztos legyek a dologba hogy a helyén vannak-e az alátétek rugósalátétek meg hasonlók!Magyarul mi jön miután a tengelyen hátul is!
Ha a a tiédet 40mm-es belső szárral szerelték (sport-pro és később az RS-ek) Annak elég egyszerű az összerakása nem nagyon téveszthették el meg attól még a kerék nem tolódna jobbra. A hátsó futóművel kapcsolatban mit nem tudsz?
Bucifej! fuvokát kell cserélni benne! gondolom magas fordulaton menet közbe elkezd fuladni?! fuvokát kell cserélni, a fö fuvokát nagyobbra! amig nem jó
Az nem lehet hogy elötte vittem el szimeringeztetni meg jobb oldali szárcsere volt rajt mert sorjás volt!És valami ott nem sikerült nekik?Mármint a telo összerakásnál!
Sziasztok!Kivettem az af1-em elsö kerekét,hogy gumit cseréltessek rajta,és most hogy összeprobáltam rakni,beraktam a tárcsafék oldalán lévö távtartót,másik oldalra a kilóméteróra meghajtót és látványosan balra a meghajtó fele van eltolva a kerék!Ez miért van,kihagytam valamit?A tengelyem nem görbe a kerékcsapágyak is jók!
Hello én kajak hülye vagyok a karbi beállításhoz. De olyan gondom van hogy most raktam rá egy polini sport kipufogót de ahogy megyek vele olyan hogy fullad néha elkapja a fordulatot de nem megy csak pörög de lenne benne erő mert most újítottam nemrég a blokkot. És ahogy oda teszem a tenyerem a kipufogóhoz elszámolok 10-ig jó gyorsan má folyik a kezemen vagy 2dl benzin ilyenkor miken kellene állítani mert gondolom ez a motornak se tesz jót. Köszi válaszotok Bye Bye
Szevasztok! Motorvásárlás előtt állok, és egyik lehetőségként az AF1-et ( Futura, Replica, Sintesi) választottam. Engem az érdekelne, hogy milyen ennek a típusnak az alkatrészellátása? Pl. ha kell valami csak beviszem az aprilia szervízbe és ők ÚJ alkatrészt ( motorikus vagy idomzat) tudnak beszerezni a motorhoz? Ilyen Japós belpiacos motorokról már lemondtam ( ZXR 250 és társai) mert nem szeretnék 1 évet motor nélkül tölteni, mert esetleg egy kumma alkatrész sincs hozzá.
Remélem egyikőtöknek lesz egy fél perce válaszolni Köszi
verde- zöld
bianco- fehér
Melyik lehet a gyújtásnak a jeladója?
Bianco-fehér?
Rosso-piros?
Verde zöld?
help please
Remélem egyikőtöknek lesz egy fél perce válaszolni Köszi