Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi a választ király vagy!
Az én tengelyem így állt ha szemből nézed a motort.
a te tengelyed amit rajzoltál az olyan volt!Mert az enyém a kilométerspirl meghajtó után vékonyodik el nem a távtartó elött!Épp ez a baj hogy a távtartótól nem tudom jobban jobbra huzatni a kereket/amugy meg beleütközne a fékpofákba/Ebböl asszem megint szervíz lesz,már a gatyámat ott hagyom
Huhh... a hátsót így fejből nem tudom lerajzolni de még csak robbantott ábrám sincs róla sajnos.
hello!Igen sport pro-m van,de akárhogyan probáltam összehozni az elsökereket,nem akar pont középre állni!Olyan mintha el lenne csavarodva a szár!A hátso futóművel az a baj hogy ki lett véve a blokk felújíttatni és utána összeraktam,csak azért érdeklödtem hogy biztos legyek a dologba hogy a helyén vannak-e az alátétek rugósalátétek meg hasonlók!Magyarul mi jön miután a tengelyen hátul is!
Ha a a tiédet 40mm-es belső szárral szerelték (sport-pro és később az RS-ek) Annak elég egyszerű az összerakása nem nagyon téveszthették el meg attól még a kerék nem tolódna jobbra. A hátsó futóművel kapcsolatban mit nem tudsz?
Bucifej! fuvokát kell cserélni benne! gondolom magas fordulaton menet közbe elkezd fuladni?! fuvokát kell cserélni, a fö fuvokát nagyobbra! amig nem jó
piros a jeladó-é!
rosso- piros
verde- zöld
bianco- fehér
hello! af1 hez szeretnék oldalsó idomot meg féket ha valaki tudna segiteni meg köszöném!
Bocs hogy még zavarlak de ha ilyen jól megy arajzolás esetleg a hátsó futómüröl is tudnál valami hasonlót pingálni?Köszi
Sziasztok egy kis segítség kellene.
Melyik lehet a gyújtásnak a jeladója?
Bianco-fehér?
Rosso-piros?
Verde zöld?
help please
Az nem lehet hogy elötte vittem el szimeringeztetni meg jobb oldali szárcsere volt rajt mert sorjás volt!És valami ott nem sikerült nekik?Mármint a telo összerakásnál!
Jaj a távtartót is fordítva rajzoltam... a kerék csapágy felé kell lennie a vékonyabb résznek. Fáradt vagyok... megyek is aludni.
A képzelést az én képemen gondoltam Elfelejtettem odarajzolni. Majd holnap próbáld meg még egyszer, hátha több sikerrel jársz.
Köszi!De én is így raktam össze de akkor sem jó,valami nagyon el van bas..a!Meg ha középre képzelem sincs ott!
Ja a kereket képzeld középre
Így kell össze mennie. Berakod a tengelyt ebben a sorrendben. A bal oldalon lévő nagy csavart becsavarod, és a 4-4 kis imbusszal rögzíted a szárakat.
Sziasztok!Kivettem az af1-em elsö kerekét,hogy gumit cseréltessek rajta,és most hogy összeprobáltam rakni,beraktam a tárcsafék oldalán lévö távtartót,másik oldalra a kilóméteróra meghajtót és látványosan balra a meghajtó fele van eltolva a kerék!Ez miért van,kihagytam valamit?A tengelyem nem görbe a kerékcsapágyak is jók!
YB9-B kell bele.
Hello én kajak hülye vagyok a karbi beállításhoz. De olyan gondom van hogy most raktam rá egy polini sport kipufogót de ahogy megyek vele olyan hogy fullad néha elkapja a fordulatot de nem megy csak pörög de lenne benne erő mert most újítottam nemrég a blokkot. És ahogy oda teszem a tenyerem a kipufogóhoz elszámolok 10-ig jó gyorsan má folyik a kezemen vagy 2dl benzin ilyenkor miken kellene állítani mert gondolom ez a motornak se tesz jót. Köszi válaszotok Bye Bye
Bárhova, csak ne aprilia szalonba! Sok helyről tudsz alkatrészt rendelni, van ellátottság, és van ár, nem is kicsi!
Szevasztok! Motorvásárlás előtt állok, és egyik lehetőségként az AF1-et ( Futura, Replica, Sintesi) választottam. Engem az érdekelne, hogy milyen ennek a típusnak az alkatrészellátása? Pl. ha kell valami csak beviszem az aprilia szervízbe és ők ÚJ alkatrészt ( motorikus vagy idomzat) tudnak beszerezni a motorhoz? Ilyen Japós belpiacos motorokról már lemondtam ( ZXR 250 és társai) mert nem szeretnék 1 évet motor nélkül tölteni, mert esetleg egy kumma alkatrész sincs hozzá.
Remélem egyikőtöknek lesz egy fél perce válaszolni Köszi
Köszi válaszod!
Srácok ma vagy 1.5 órát élvezkedtem egy fogkefével és egy üveg petróleummal De olyan tiszta lett a láncom ,hogy csak na és ez a lényeg