Italmondonál van az árlistába.... de valami 13 e Ft...
Kérdezd meg Mitogerit, hátha tud neked...
Egyébként nehéz eset, mert sajnos nagyon sok motoron tönkrement... Gondatlan tulajok....
sziasztok srácok! valaki segítsen már rajtam nagyon keresek egy ideje Km/h spirált a meghajtó csigával vagy mi a szösz az! és seholse találok már felhívtam xy telszámot de sehol semmi valaki nemtudna segíteni? előre is köszi!
hello skacok!Van egy 125-ös sport pro,de nincsenek papirjai!Milyen vázra épül hogy tudjak venni hozzá,mert papir nélkül elég gáz a dolog!Előre is köszi
Henger mérésére lyukmikrométer való! Az század pontossággal mér. De ha utánaolvasol, a henger felső pontjától 10-20 mm -re illik mérni, középen, és alul. A tolómérő erre alkalmatlan, és szerintem el is nézted, az az ezred inkább század pontosság. Mi több, nullázhatod is. Egyébként a digit tolómérőre mondják, hogy a laikusok műszere....
Vitát lezárva: Arra tökéletesen jó, hogy megállapítsd, a henger névleges átmérője 54,5 mm mondjuk, de arra, hogy eldöntsd, pontosan mekkora az az 54,XY dugattyú, amit rendelned kell, alkalmatlan!
Sziasztok!
Kuplung témában tudna segíteni valaki? Rotax 123-ról van szó. Hogyan kell helyesen összerakni és beállítani? Az összerakás menete érdekelne? Az enyém nagyon kemény feszül nehéz behúzni. Most szétszedtem a blokkot és jól akarom összerakni. Addig minden egyértelmű, hogy felrakom a tengelyre. Utánna berakom a rugókat és a kis csavarokat meghúzom. Első kérdésem az lenne hogy azokat mennyire kell meghúzni? Teljesen be kell csavarni őket?
Vadonat új gyujtás elektronikák(trafók) eladóak!
Amal Sem sweden elektronika utángyártott, de sokkal megbizhatóbb mint a gyári. Stabilabb szikra képződés,folytatlanok és tönkre vághatatlanok.
Felrakható mind a rotax 123-rotax127-hez is!
Garanciát vállalok rá 2 héten belül visszafizetem az árát bármi miatt is hozod vagy küldöd vissza(kivéve összetörés) illetve 6hónap cseregaranciát vállalok rá!
ára:15eft/db
Postai küldés nem gond!
1kép az eredeti trafó látható természetesen a szin ennél nem számit amit küldök az felrakható bármelyik szin helyére a 2.dik képen pedig az utángyártott látható)
érd:
email:patvaros87@gmail.com
msn:patva
ros87@freemail.hu
06303207630 délután 3 óra után elérhető vagyok
Üdv:Zoli
hali ma kimentem egyszer off no szikra
még jó hogy van itthol egy nem gyári ami már félig beadta a derekát így haza tudtam jöni
ha van valakinek eladó az kérem írjon!
Nekem tolómérővel a 125-ös hengerem méretét 54,50 re mérték meg!És az ilyen méretű dugattyú nem ment bele!Szoknyánál nagyon szorult!54,47!Azért enyhén tévedtek tolómérővel!De lehet nem volt nagyon pontos vagy leejtették vagy nem lehet tudni!De az hogy itthon tudjam hova tenni a méretet arra kiváló!
Nem értem miért ne lenne jó. Ezred pontossággal mér. Laboratórumi műszer. Más mérési módszer miért mutatna más értéket mint ez? Ha már ezzel nem lehet pontosan mérni akkor semmivel.
Hello.
Az én estemben egy 50-es af1 futura-ról van szó.
Gilardoni 2-es henger van rajta egy hagyományos tolómérővel mérve a henger belső átmérője 40,30mm.
Akkor a 40,25mm-es prox szett jó lesz hozzá?
Előre is köszönöm.
Igen csökken a hűtővíz szintje is. Nem szoktam nagy nyomáson mosni,az eső meg számomra érthetetlen hol jutna be a blokkba. Azóta szétszedtem a vízszivattyú szimering elég szar(erre gyanakszom) a tömítés is elég rossz állapotban volt. Közben kiderült hogy a termosztát sem működik.
Eladó maradék alkatrészek,lengőkar,láncszett,karbi(Dellorto34),els