Szia engem érdekelne egy jó főtengely hajtókarral. Vagy esetleg egy komplett blokk alja gyújtás, pumpa, kuplung, műanyag fogaskerekek nélkül. A lényeg nekem, hogy a csapágyazás a tűgörgők és a szimeringek jók legyenek.
hát... szétszedtem ma az önindítót... látszatra jó, de mikor kipróbálom bika kábellel ugyan úgy semmi...
a relé meg sztem jó, mert kattan és ki is mértem..
Pontosabban az önindító hajtja meg a lendkereket. A blokk alján van, egy kis henger alakú dologról van szó. Arról megismered, hogy két vastag vezeték csatlakozik hozzá. A végén a test és az oldalán a pozitív vezeték ennek a másik vége a reléhez csatlakozik.
aha. megint hülyének fogok látszani, de az önindító ott lent van ahol a lendkerék? vagy hol? mert azt tudom, hogy a lendkerék hajtja meg az önindítót mivel az már elbazsódott multkor...
Nem dehogy, semmi köze hozzá! Nyugodtan leveheted, összesen két hosszú csavar tartja. Ha levetted 12V-al rápróbálhatsz forognia kell. ha nem megy akkor vedd le a hátlapját, azt 3 csavar rögzíti és nézz bele milyen állapotban van. Elrontani nem igazán tudod.
Én hirdetem a Vaterán a lábtartókat, ha érdekel írj, megbeszéljük!
motorkovacs@gmail.com
Füreden belül merre vagy?
rotax 123-as blokk henger és gyujtás nélkül,kiváló váltó+kiváló főtengely,kupplung stb 17000ft!
rotax 123 alaplap (aprilia rs pegaso af1 redrose tuareg etx ) kiváló 14000Ft
lendkerék berugós modellekhez 8000Ft
lendkerék indítós modellekhez: 15000Ft
futura 125 farokidom 4000ft
rengeteg rotax blokkalkatrész,kb 6 elbontott blokk,kérdezz mikell.
34-es és 28as szívócsonkok,membránok.
víztérfedelek
önindító
k,bendixek,indítórelék
VISSZAPILLANTÓ TÜKRÖK
régifajta forditott telós af1-hez kormánycsutkák,
kapcsolók
müszerfalak
replica idomok
és rengeteg más.
APRILIA 125cc Speedekre való arrow challenge(af1 futura,sportpro,replica,rs) kipufogó,teljesen új(lásd kép) 30000Ft(Hangtompító nincs)
0670 5540998
a relé meg sztem jó, mert kattan és ki is mértem..
úgy néz ki az önindító a rossz. öteltek mi baja?
tehát hol is van:D