Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyiért?
Eladó?
Hello. Rotax 123 as blokkhoz főtengely( felújított teljesen uj Prox hajtókarszettel tűgörgővel),váltó kuplung stb eladó. A főtengely 20.000. Amire 1 hetes visszavásárlási garanciát adok ha akármi probléma van vele valamint akármilyen alkatrésszel.Valamint 125 ös Sport Pro hoz is vannak alkatrészeim.Elérhetőségem: atimaister@citromail.hu vagy msn: atimaister@example.com. Kellemes ünnepeket és széles utat
Srácok akit érdekel a mocim az irjon,vagy vegyen fel msn-re és elmondok róla szivesen mindent!
én is igy vetem és nem volt gond iga zolás nál de már elad va !4
Mi van?Ha 50-esként akarod eladni a papirjai hol vannak rendbe,elvileg 125-ös géped van nem?A papirokon forgalmi,törzskönyv ilyet értek nem egy 50-es adásvételit!
Légyszíves értsétek már meg hogy sohase volt 95 96 os a te af1 ed vagy a haverodé!már msn en is megmondtam hogy 87 89 közt volt!A blokk rotax 127!A képen az én volt hengerszettem van!A srácnak arra kéne minden bovden rugó szelepfedél szóval minden segítsetek neki!
igen renben van 50 nes papira van de csere is érde kel !
igen, arra mindenképp nem annyira rossz!
Megvenni és szétbontani. Talán érdemes..
törött fejidom, rohadó kipuff, a környezet is nagyon bíztató.

Amúgy 80ért nem hinném hogy rendben vannak a papírjai..
hali!Papirjai rendben?
sziasztok elado egy áprilia áf1 125 ős elég jo álapotba gyujtás kapcsolo hibája van irány ár 80 000 ft érdeklődni laci_laci22@hotmail.com lehet !
Van egy bölcs mondás miszerint: annyit ér, amennyiért megveszik.
jaja ez fix ár mostmár többet nem akarok engedni mert ér ennyit ez a motor
az elözöböl kimaradt hogy 125ccm-es
Hello!Valaki tudja milyen méretü elsö teleszkóp szimering kell a 91-es gyártmányu futurahoz?Valami 10-es szám van még a 91 felett!Elöre is köszi
van powerfedelem.
705540998
gilera@vipmail.hu
márcsak 300e?
Lehet h igazad van az évjárattal kapcsoltatban! Nem az enyém a motor! Igen Rotax blokkos! Erre kellene nekem power szelepfedél!
Mondjuk, hogy '86-'87-es inkább ha a képen látható Rave feliratos henger megy rá... Régi feketeblokkos ROTAX 127
50-es motornál normális....
Hy all! VAN VALAKINEK ELADÓ ALKATRÉSZEI APRILIA AF1 hez? 95-96os évj. ( rotax blokkos ) POWER SZELEP FEDÉL KÉNE SOS-be!
helo nincs valakiek Af1-hez tükör vagy tanksapka?
akinek van az irjon egy e-mailt
címem bbolo@freemail.hu
A héten(ha jol emlékszem akkor szerdán olyan du. 3 fele) láttam valakit egy AF1 el a budafoki út és Karinthy sarkánál láttam a lámpánál! Esetleg ő is fent van a fórumon?:)