Hello. Rotax 123 as blokkhoz főtengely( felújított teljesen uj Prox hajtókarszettel tűgörgővel),váltó kuplung stb eladó. A főtengely 20.000. Amire 1 hetes visszavásárlási garanciát adok ha akármi probléma van vele valamint akármilyen alkatrésszel.Valamint 125 ös Sport Pro hoz is vannak alkatrészeim.Elérhetőségem: atimaister@citromail.hu vagy msn: atimaister@example.com. Kellemes ünnepeket és széles utat
Mi van?Ha 50-esként akarod eladni a papirjai hol vannak rendbe,elvileg 125-ös géped van nem?A papirokon forgalmi,törzskönyv ilyet értek nem egy 50-es adásvételit!
Légyszíves értsétek már meg hogy sohase volt 95 96 os a te af1 ed vagy a haverodé!már msn en is megmondtam hogy 87 89 közt volt!A blokk rotax 127!A képen az én volt hengerszettem van!A srácnak arra kéne minden bovden rugó szelepfedél szóval minden segítsetek neki!
A héten(ha jol emlékszem akkor szerdán olyan du. 3 fele) láttam valakit egy AF1 el a budafoki út és Karinthy sarkánál láttam a lámpánál! Esetleg ő is fent van a fórumon?:)
Amúgy 80ért nem hinném hogy rendben vannak a papírjai..
705540998
gilera@vipmail.hu
akinek van az irjon egy e-mailt
címem bbolo@freemail.hu