Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cső!

Akkor nem érdekel dugó?
de ha megveszem olcsón és sok baja van akkor még mindig el tudom adni enyiért
Ha nem ismerőstől van elég zsákbamacska olyan motort venni amit nem lehet beindítani, kipróbálni.
Szerintetek megér egy sport pro 120at rendszámosa úgy hogy dugót kell benne cserélni?
hello.msn.en ritkán vok fen:misoc160@freemail.hu
email:misoc160@freemail.hu.
i
nkább email lenne a jobb,ird meg mi kellene.
Szia!
Mit takar ez a komplett blokk 18-ért? Csak a főtengely rossz benne?
125ccm aprilia af1-ek bontva eladók
szinte minden van.pl.:komplett gyujtások,blokk,komplett váltók,34karburatorok,power szettek,kerekek,fékrendszerek,futóművek......stb
ér
d:
email:patvaros87@gmail.com
msn:patvaros87@freemail.
hu
06303207630
Üdv:Zoli
NEM PATTOGTAM
Szia! Esetleg el lehetne kérni az msn címed vagy valami hasonlót? Lehet más alkatrészre is szükség volna csak azért:)
Tanuld meg értelmezni amit olvasol! Ne pattogj itt! Azt írta hogy az enyémen LÁTOTT EDDIG ILYET. Nem pedig hogy a világon egyedül az én motoromon volt ilyen...
már bocs nem csak neki van:( :( :( én már a régi simokra tetem ilyet!még a régi dt re!szoval nem ő az első!ezt kikérem magamnak hogy nála látad csak
hello:ROTAX 123 váltom=10eft
vagy van egy komplet blok ami fötengelyes=18eft
Szia! Érdeklődnék hogy váltód van e?:)
üdv nemkell akkor alkatrész?
Ja hogy arra gondoltál! Az rá volt hajtogatva és ragasztva volt. Ilyen alu rács autós boltban sztem lehet kapni.
ez az a rács ami az oldalidomnál van nem? edig csak neked látam ijet:D
Az oldalidomnál tartja 1-1 csavar középtájon, meg a fejidom alján van 2 vagy 3 felfogatási pont ha jól emlékszem.
Srácok senki sem tud jobb oldali légbeömlöt AF1-re?jó állapotú érdekelne!
hali! Te neked hogy volt felfogatva a rács a hütönél?
bocsi félre írtam aprilia af1 futura
de olyan van hogy aprilia afi futura vagy nem?
bocsi! öszekevertem egy másik mocival!
csáó! Hallod neked ez az 50-es rs-ed meg van még? eladó ha jóltudom nem? érdekelne!
nem baj de az a gyerek görcs
igen tudom de pénze nincs a motorra