Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pont a határaset:D de szét van kapva a kicsi igy nemsürün fogok:S
Itt 7
Itt meg 2
plusz 10 fok van már hivatalosan is leehet mocizni:P:D
Megjavult :D
Jónagyokat.. kisütött a nap, gondoltam beindítom a motort és megyek egy kört.. persze se kép se hang
Mi a frász baja lehet? :S
Keress meg emailon vagy msn
patvaros87@freemail.hu
Üdv:Zoli
Oszt társam vette meg ezt az AF1 et
az alatta lévö ujség nem elado mert csak azkéen de ha a blokal adod azt is megveszem X)
képet léci :D
Eladó a képen látható rotax123-as blokk kitünő állapotban ára:25eft
Cs! jolvan akkor még ma készítek róla 1-2 db képet és elküldöm az e-mail címedre! Kössz!
szia,nekem van,de kéne egy kép a tiedről,mert van itthon vagy 6féle ducati gyujtásom
emailom:gilera@vipmail.hu
Sziasztok! Nekem is vagy egy AF1-em és ez 80 ccm-es! A trafó megadta magát és nem tudok rá szerezni! Ha tudok akk légysz irjatok mert nagyon érdekel! ( fekete színű és az van rajta h ducati ) Előre is kössz, várom a hozzászólásaitokat!
nekem van kompletten
ára:2500ft
Valakinek nincsen af1 sport pro hátsó lámpa burája? és kb menyibe kerülne!
ha az ellenállás nem volt rajta világitott de ha rajta volt akkor nem világitott és 5-10másodperc alatt felmelegedett eléggé:S
Eladó 125ccm-es af1-re való láncszett. Regina lánc,15-ös első és 36-os hátsó lánckerékkel. Teljesen jó állapotú. ára:6eft
Hello!
50-nes af1-be milyen viszkozitású hajtómű olajat tennétek?
10w 40 jó lehet?
Választ előre is köszönöm.
Persze, de sokat nem tudok mondani róla! Én bementem, hogy nekem kell egy relé, adtak egyet, utána tűnt fel, hogy ez nem hagyományos, túl szépen működik, és nem kattog. Ennyi.

Esetleg egy tipp, érdemes rákérdezni , hogy a Hyosungé mibe fáj, mivel annak nem szoktak olyan drágák lenni. Egy csepeli szerelőt ajánlanék ez ügyben, Kanyar mester, a www.hyo-klub.extra.hu fórumán megtalálod az elérhetőségét, szerintem Ő tudni fog neked árart mondani. (megmondja, hogy jó-e a Hyosungé, és ha nem, valószínűleg tud jó darabot, ráadásul elég normális árai szoktak lenni.
Szia!
Egyáltalán nem működött ez a megoldás? Vagy villogott de az ellenállás melegedett?
Én vagyok az a nyírmártonfalvi srác
Hello!

MIért érdekel ez téged? Mit szeretnél tudni tudni?
Hali! Meg tudnátok nekem mondani, hogy kié ez az AF1? Nyírmártonfalvai a srác. Esetleg valami infó a motorjáról jól jönne ha ismeritek
Szeva! voltam egy vilanyszerelönél és az ellenállás nem müködöt melegedet:S ha kihuzom a müszerfalbol a cucot majdnem jo akor csak az 1ik oldalt világit de nem villog és mondta h szerezzek be egy elektonikus relét! Mondtadh te is vettél ezt megtudnánk beszélnI? köszi