sziasztok nekem kéne egy pár index a tuareg rallymra és gondoltam tudtok segíteni mivel az A1 eseken is ugyan olyan van ha tudtok....szóljatok légyszi előre is kössz : pistaklubecz@freemail.hu
Hellosztok kérlek segitsetek motor megvétel előtt vagyok és gondolkodok 1 aprilia af1 futura 1997-es akarnék és mindent írjatok le ha lehetne pl: milyen motorikusan,menyiteszik, vagy milyen drága hozzá az alkatrészek?stb előre is köszönöm ja és sűrgős lenne.
sziasztok.Meg tudná valaki mondani hogy aprilia af1 125 ös-nek a teleszkópja hogy működik mert szétszedtem hogy kicserélem benne a szimeringet és az eggyik teleszkópszár szépen mozog (elég lágyan) a másik meg szorul vagyis egy ideig szépen becsuszik onnan meg elkezd szorulni.Ez miért van? vagy ilyen gyárilag is ?
sziasztok! a motoromba motul710-es olaj van de nincs sok bene halványan világit al oil jelzés nagyobb fordulaton! azzal menyit megyek el? de van itthon stihl motorolaj amit az üzemanyagba rakok öntehtek a motoroljahoz v nemkéne? köszi szépen fontos lenne!
Hali lene pár kérdésem!hogy AF1 Futura 125 höz menyibe kerül egy új gyújtás állórész!meg menyibe kerül egy működőképes használtan ha van valakinek!de az új ára is érdekel
Hali!
Meg tudnátok mondani, hogy egy 88-as aprilia af1-en(rotax 127 blokkos) hol kéne lennie a hőgombának?Műszer van, de nem működik.Levettem minden idomot, de így se találok semmit, ami csak egy kicsit is emlékeztet egy hőgombára.
hali! Keresek aprilia futurához első km csigát 21/11-es fogszámút, meg gyári első indexpárt. Lehetőleg egy helyről mind a 2 dolgot! msn: tothjozsi91@hotmail.com
06705540998
gilera@vipmail.hu
Meg tudnátok mondani, hogy egy 88-as aprilia af1-en(rotax 127 blokkos) hol kéne lennie a hőgombának?Műszer van, de nem működik.Levettem minden idomot, de így se találok semmit, ami csak egy kicsit is emlékeztet egy hőgombára.
Nagyob király a mocid , vagány! Biztos cibál mint állat , jó ember lehetett az előző gazdája....
Hol tudok utána nézni hogy a mekkora kompresszió jó, illetve létezik e gyári légszűrő vagy azt ki kell vagdosni egy tábla szivacsból?
Érdekelne menyibe kerülne. És képet tudsz e rola kuldeni ?