Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Főtengely szimeringet hol lehet beszerezni (Rotax 123-as blokkhoz)? Esetleg nincs valakinek eladó? Vagy van netes áruház ahol be lehet szerezni?
Elég pipecül néz ki....
csö AF1 es kollégák
http://www.hasznaltauto.hu/2503043_aprilia_af1_1992
t
i ehez mit szoltok ? 5600 km mert eléggé elhihető, állapotban van ha megnézitek a kormányt és a hátsó lengövillát mintha most lett volna felpolirozva ennyi pénz sztem megér kár az oldaláért
Nekem van egy láncszettem használt de jó állapotú ha érdekel irj!
Nemtudom akarok-e 160 hengert de elgondolkoztam rajta!Csak ugye erősített főtengely is kell hozzá asszem,ebben nem vagyok jártas....Elég sokat megyek asszonnyal is de júniusban meglesz a korlátlan jogsim leeht kéne néznem egy nagyobb 4T motort....Nem tudom ,hogy legyen!Majd kiderül... Am mi bajod van a Trakee úrral?! Legközelebb Trakee papó leszel akkor!
fúú basszus ez atrakee úr de szarul hangzott :P:P
De igazad van, nekem végig pumpával ment, semmi baj nem volt soha... Bevallom, a pumpa gondokra nekem van egy teóriám... Szerintem amelyik megáll, az levegőt szív.... És ugye akkor megáll a szállítása... Mert másképpen csak orrán száján folyhat az anyag, de túl sok baja nem lehet, amilyen primitív a cucc...

más: 160-as hengert szeretnél? Légy vele nagyon óvatos! Nagyon ragadós fajta.... MInt a Pannóniám :D A derbit is hanyagolom a pancsi miatt :D De a blokkot már gatyába ráztam legálább :D
Véletlenül nem csipegeti a váltóolajat? Előfordul...

Egyébként a füstölős dologra... Én szinte mindíg úgy mentem vele, hogy elindít, elindul, át keszthelyen, majd kia városból... Mire kiértem, vagy 10 km -t már mentem, lakott területen, óvatosan, mÍg hideg... Mikor kiértem, és elkezdtem hőzatni, midníg füstölt... Teljesen nem szűnt meg sose! Ha folyamatosan kinn mentme vele, egész keveset füstölt, de város után mindíg nyomta alaposan... És míg egy robesz szinte füstmentes, ez mindíg nyomta... Szerintem érdemes összehasonlítani egy másik vagy inkább több másik AF-1 el, és ha nem jobban füstöl, akkor jó! Különben szimmering szerintem.
Az 1:45 -ös keveréknél kevesebbet ne adj neki semmiképpen! A szivattyú átlagosan ad annyit, nem szabad elfelejteni, hogy ÁTLAGOSAN azaz van, mikor többet is!
Helo. Vegyél fel msn re és ott megbeszéljük: atimaister@example.com
Mennyit gondoltál a hengerért?Tudnánk valahol beszélni privátban?
Nekem is akad 1-2 dolog ha gondolod irj.(elérhetöseg adatlapon)
Lehet sok olajat adsz neki de szerintem jobb ha az olajszivattyú magának nyomja az olajat,hidd el ha jól be van állítva nem lesz baja a gépnek!Nem semmiért szerelték fel azzal a szivattyúval....sokan mondják ,hogy szar de szerintem nincs igazuk nekem sincs vele gond,Adee.nak sem volt szerintem Trakee úrnak sem pedig ö párezer km-et ment a géppel...
Sziasztok!
A mocim iszonyúan füstöl. Gyönyörűen megy, az alapját is megvan akár órákig ketyeg 1400-1500körül. Pörög húz rendesen, pöccre indul (igaz kis gáz rásegítés kell neki) az egyetlen hibája már csak ez az iszonyú füstölés. A gyertya szépen barnára ki van égve nem fekete nem nedves nem trutyis. Míg olajos volt tömény fehér füstöt eregetett és a gyertyára vastagon fekete korom rakódott le. Most a gyertya szép, és finom szétporló száraz füstje van. Az olajszivattyú ki van kötve belőle, lehet, hogy túl sok olajat rakok a keverékbe vagy rossz olajat használok? Milyen arányú keverékkel mennek gyárilag? Én most 1:45-ös keveréket rakok bele. Szintetikus piros színű Castrol olajat haszálok ha jól emlékszem. Fogalmam sincs miért füstöl ennyire. Kultúrált közlekedésnél is zavaró de egy keményebb huzatásnál meg már az egész utcát füstfelhő borítja. De a gép tök jól megy.
Eladó pollini 160 as henger rotax 123 as blokkhoz.Javításra szorul.(Karcos a henger fala)Dugattyúval(csak méret miatt mert már használhatatlan) valamint ha kell hozzá való főtengellyel amin zsír uj prox hajtókar és tűgörgők vannak.
Rotax 123 as blokkhoz alkatrészek eladók valamint sport pro hoz alkatrészek eladók.hívj vagy írj 06 70 405 0152
szia!
Nekem van ezek közül pár cuccom olcsón eladó!
Keress meg emailon a többit ott!
patvaros87@gmail.com
hello aprila futurámra kellene nekem plexi ha van valakinek vegyen fel msnre:vajoci@hotmail.com
hali haverom vet egy af1 futurát és kéne neki 1-2 dolog
fordulatszámérő,fordulatszámspirál,hátsó ülésnek a zárszerkezet,első index,km óra a keréknél lévő meghajtószerkezet,az olajpumpát fedő műanyag burkolat
Ha tolod és közben laza, utána feszes akkor a lánc kuka, mert szakaszosan van megnyúlva.
Feszes biony.
nincs semmi gond
hello
huztam a láncon és ha tolom a motort hátra felé akkor ropog a lánc a hátso fogas kerék az már elég rosz mi lehet a baja tul feszes?Meg van a 4mm távolság
karbit takarítsd ki
Bocsi most nézem hogy lendkerék!
Lánckereket olvastam.
Hello. Nekem van első lánckerék 14-es fogszámmal ez még jó állapotban.
Van hátsó is de azzal már nem sokra mész.
Kb. 2 hónapja vettem komplett szettet futárral 21.000 Ft.
Nem lehet h a váltóoldali főtengelyszimeringnél beengedi az olajat?
A karburátorral kapcsolatban meg ellenőrizd az üzemanyagszintet, ha az jó akkor a tűszelep nem zárhat..