Elég ritkaság az ilyen, jó látni hogy vannak még szinte szalonállapotú AF1ek is, hiába idős. Szerintem meg nem rossz dolog ha 10évet ált, és az érdekelne a legkevésbé, ha minden folyadékot lekéne benne cserélnem:D
Én vok elszállt gyerek?!Én csak leirom mit gondolok ember....neked kéne elgondolkozni miket irkálsz meg miket irkáltál.....és nézd meg mikor okoskodtam keresd vissza és linkeld be ha ilyen nagy a szád....
Ezt utálom minden egyes fórumtagban hogy egy kibaszott nagy elszállt gyerek!És azt hiszi mindenki hogy nála okosabb nincs az egész világon!Én nem mondtam az hogy jó nem mondtam hogy rossz nem mondtam semmit!Én írtam azt hogy elég érdekes hogy ennyiért árulja ott van valami bibi!mivel hogy úgy hirdeti hogy az oldala karcos és azon kívül semmi baja nincs!szóval az azt jelenti hogy benzin olaj bele és mehetsz!nem pedig azt hogy kicserélni mindent!Szerintem ne mindenki neten irt neki hanem volt aki megnézte már a motort és élőben biztos nem ilyen van valami hogy nem adta még el!De én vagyok az a hülye gyerek aki nem ért a motorokhoz akinek kicserélték a motorját 50 re meg aki veri magát ilyen szutykokkal meg akinek 50 es motorja van ezért én nem érthetek az ilyenekhez!legközelebb olvasd át többször hogy mit irsz mert ilyenkor szokott az jönni hogy mekkora fasz vagyok!
na mindegy valami nem stimmel a motorral az biztos!De miért ne megy el valaki megnézni aki a közelben lakik?!legalább tudnánk mi van vele!vagy lehet nagyon kell neki a pénz!mindegy megyek suliban további jó kockulást a gép előtt
Figyelj szerinted ha valami 10 évet áll az jó dolog!Mert szerintem egyáltalán nem tesz jót semminek ilyen hosszú állás....Kapásból az összes folyadék cseréje...10 év nagyon sok idö ha igaz amit mond....
Érdekes már másodjára hirdeti a motort amúgy!csak az az érdekes hogy elég jól néz ki meglehet hogy ennyi a km er benne!de akkor miért nem viszik el ennyi pénzért? Mikor már elsőnek hirdette régebben már akkor is emailoztunk!csere nem nagyon érdekli mivel csak a pénz kell azt mondja meg hogy több évig állt a motor azt nem mondta miért! meg hogy beszámol mindent de ráfizetéssel most is írtam neki nekem egyből visszaírt!csak hát érdekes ha ilyen pöpec MIVEL KÉPEN nagyon l néz ki akkor miért nem vették már meg ennyi árért
mivel nekem is kéne most valami nagyobb de úgy hogy az af1 em is menjen vele együtt!valami 125 öst vagy 250 est néztem
Sziasztok!Kellene nekem egy Aprilia AF1 Replica-hoz egy feszültség szabályzó!Ami a tank alatt van!Meg egy átlátszó első spoiler ami a kilóméteróra felett van!Előre is köszönöm!Ide várom a leveleket gager@freemail.hu
Köszönöm!
Szia!
Az enyém is ezt csinálta. Nagyon érzékeny a légtelenítésre. Ha feltöltötted és légtelenítetted a hűtőt még akkor is maradhat benne levegő és nincs keringés áll a víz és felfő ilyenkor nyomja ki a kiegyenlítő tartálynál. Én azt csináltam, hogy lecsavartam a kupakot teletöltöttem a tartályt aztán beindítottam,járás közben kitekertem a hűtő légtelenítő csavarját, majd átbillentettem a mocit a jobb oldalára, hogy az esetleges megrekedt levegő is távozzon, menet közben még dolgozott ki levegőt. Ha már csak víz folyik akkor oké csavar vissza és kupakot is vissza a helyére. Persze utánna nézd meg a vízszintet. Letsztelheted ha hidegen beindítod alapjáraton a hűtő hamar elkezd átmelegedni a légtelenítő csavar felőli oldalon. Ha így van minden oké.
Üdv mindenkinek! A hétvégén láttam egy 125-ös , megkímélt állapotban lévő af 1-et, amelyen ha jól emlékszem 4 db köralakú műszer volt! Lehet ebből következtetni az évjáratra vagy a típusra! Izgat a dolog , mert csak 15000-ret futott, és 120000ft volt az ára, ha megvannak a papírjai , lehet hogy megvenném!Igaz abból minden kiderűlne ,de csak egy hét múlva!
hali! Van 1 aprilia futurám. Mikor feltöltöm vízzel kilégtelenítem minden fasza. Beindítom és a víztartály kupakjánál nyomja kifele a vizet. Nem tettem bele több vizet a kelleténél! Helpp Mi a probléma?
na mindegy valami nem stimmel a motorral az biztos!De miért ne megy el valaki megnézni aki a közelben lakik?!legalább tudnánk mi van vele!vagy lehet nagyon kell neki a pénz!mindegy megyek suliban további jó kockulást a gép előtt
mivel nekem is kéne most valami nagyobb de úgy hogy az af1 em is menjen vele együtt!valami 125 öst vagy 250 est néztem
Köszönöm!
Az enyém is ezt csinálta. Nagyon érzékeny a légtelenítésre. Ha feltöltötted és légtelenítetted a hűtőt még akkor is maradhat benne levegő és nincs keringés áll a víz és felfő ilyenkor nyomja ki a kiegyenlítő tartálynál. Én azt csináltam, hogy lecsavartam a kupakot teletöltöttem a tartályt aztán beindítottam,járás közben kitekertem a hűtő légtelenítő csavarját, majd átbillentettem a mocit a jobb oldalára, hogy az esetleges megrekedt levegő is távozzon, menet közben még dolgozott ki levegőt. Ha már csak víz folyik akkor oké csavar vissza és kupakot is vissza a helyére. Persze utánna nézd meg a vízszintet. Letsztelheted ha hidegen beindítod alapjáraton a hűtő hamar elkezd átmelegedni a légtelenítő csavar felőli oldalon. Ha így van minden oké.
énis irtam neki ímélt még nem válaszolt
és sztem is megéri az árát