Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kössz a tippet de nekem egy használt is megtenné :)
hello
Érdekelne de az jo az af1-re. És menyi lene az ára
Engem lehet majd érdekelne 1-2 dobozzal
Köszi
mitogerinek van, keresd őt
az af1 is 125ös
hello lenne egy kérdésem: az aprilia rs 125 nek a kipufogója jó e af1 re (futura) ha nem tudtok e af 1 hez sport kipufogót (arrow,Jolly moto)válaszokat köszönöm
Adee szerintem a gyújtókebel-re gondolt!
Köszi a rajzot!Remélem kihozunk belőle valamit
Na itt van! bocs de nekem csak olaszul van meg
Megnéztem de szikra nincsen!Az áram eljön a trafóig de a vezetéknél szikrát mégsem ad!Szerinted mi lehet a gond?
Csáó! 50-es hez kellene a rajz!
Bocs EZ az.
Hay mindenkinek

Keresek Dell´Orto / PHVA 17,5 karbit
Hello!

Nekem van furtura/sport pro 125ösöhöz láncszettem. Diszkont áron. Hívj fel és megbeszéljük a részleteket.
0630/6963423 (du 5 után vagyok elérhető)
A Husqvarna olaj egyébként KÉK!
Castrol R2 2500Ft! Repsol Sintetico 2000Ft! A Stihl ill. Husqvarna olaj meg 2200Ft! Most ezen spórolsz? Nem véletlenül lett az egyik ide, a másik meg oda kifejlesztve. Ilyet csak a mezei "szerelők" mondanak. Talmácsi szerinted Stihl olajat használ? Elég hülye szerelő lehet! Meg a fűrész 20E-30E-et pörög Max. 14000 1/min. Ha valamiben nem vagy biztos legalább ne írj hülyeséget. Mondjuk a korodra való tekintettel ez most elnézzük.
Nézd meg másik kábellel.
szia!
nekem van 125ccm-esre való hibátlan láncszettem.
érd.:
email:patvaros87@gmail.com
06303
207630
Hello!
50-es vagy 125-ös mert akkor ahhoz adok rajzot amelyik kell.
Sziasztok!Aprilia Af1 futurám van kicseréltem a trafó+jeladót a gyújtás alaplapot és még sincs szikra ha valaki tud kérem segítsen mi lehet a baj!Esetleg egy gyújtás bekötési rajzzal is!Előre is köszönöm!
Sziasztok.
Azt szerteném meg kérdezni töletek hogy valaki af1 hez elado lánckerék szettet nem e tudna.
És hogy mi baj alehet a motornak hogy ha gyorsan megyek vele és meg álok akkor magas a fordulata a motornak és duran egyet a kiprufogo és le áll de utána könyen be indul.
A választ elöre is KÖSZÖNÖM.
hello!

vki mondja meg kérlek h milyen váltó olaj van az AF1ben!?

elöre is köszi
Én 2200ben tudok:)