Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyiért én is tudok,de mennyi a posta költség?
Hétközben délután 5-től tudsz érdeklődni a GFR után.
Vagy még most a hétvégén.
0630/6963423
Hello Zotya VFR!
Felvennél msn-en?(hegzol01@hotmail.com) a GFR érdekelne
tudok 2500ért agip speed 2T-t ha esetleg érdekel
Nekem pont attól tört le adugóból egy darab. Szerintem ne csináld..
Hát én inkább maradok a fullszintetikus olajaknál.Agip Speed 2T használok szerintem nagyon jó olaj és az ára is tűrhető!Nem véletlenül mondják ,hogy fullszint olajat használj,nem csak az számít mennyit pörög egy gép szerintem...
hmm.. én motul 710et használok az is zöld:D de szoktam 5l-ént a benzinbe önteni stihtl motorolajat v láncfürészolajat:D szép piros szine van:) bejáratáskor kezdtem belerakni de azóta is rakom bele baja csak nem leeht:)
Köszi szépen! megpróbálom, remélem sikerül!
SZiasztok elvittem szerelőhöz a motort,és azt mondta hogy nem érdemes a full szintetikus (repsol, castrol...) olajat venni a motorba, hanem Husqvarna olajat (Láncfűrész olaj, 2T, zöld színű) mert a láncfűrészek 20-30 ezret is pörögnek, és így a gyorsaságiakhoz is véleménye szerint jobb. (125 ccm es aprilia AF1 em van). Érdekelne hogy ti egyetértetek e,és ha nem akkor esetleg milyen olajat ajánlotok.
http://www.barinkamotor.hu/arl...
http://www.barinkamot
or.hu/arl...

Ha másba kell... Az első alapján a második linkbe kotorássz, így nemcsak az átmérők lesznek meg, hanem egyéb adatok is... Ha simsonhoz kell... A Derbik, a KTM-ek, és az apriliakba való dugattyúk mind-mind 12 mm-es csapszeggel vannak, mint a simson! És ugye van 70-es 80-as belőlük...
Cesi! ha a kuplungbovdent elől beakasztottad akor vezesd végig lent és ha letekered az olaj beőntőnek a kupakját.. ott betudod akasztani ha ügyes vagy.. valami dróttal akor nemkelll szét szedni a blokkot...nekem 45 percembe került még ano de megcsináltam:)
Zotyavfr köszi a képet! Megmutattam a srácnak, de mondta h nem érdekli!
Van eladó Rotax 123 hangerem!
Hello!

vki meg tudja mondani h h kell kuplung bowdent cserelni az AF1-en?

köszi előre is
ha te mondod hogy 50 es akor biztos tudod mivel a te garászodban áll
Jah, vhogy ennyiii...
Aza baj hogy nem kelett volna azon lovagolnod, hogy szaros a műszerfal,meg kóstolgatni Misoc-ot. Egy 50 es Af-1 el meg nem igazán kéne rajolni,meg a fellegekben járni...
Imádom ezt a fórumot mivelhogy mindig a másik emberrel vannak elfoglalva az emberek!meg hogy kiveri magát!meghogy kinek van szarabb motorja!mivelhogy nem bírják beismerni maguknak...Jajjj elnézést a sok pontért tudom hogy nem szabad használnom mivel ez védve van egy fórumozó tagjáé minden kis pontocska
Igazi agyhalott hülyegyerek vagy.
És itt a pont.
nehezedre esik felfogni!meg úgy latszik oy vak vagy mivelhogy nem 50 es te gyík!de ha neked ez így jobb !mivel te nagyon okos vagy és ez a fórum is a tied ezért rád hallgatok
Hali! Nem tudom, hogy a motorodnak milyen hangja van. Eltud csúnyulni nagyon a hangja abban az esetben, ha a tömőanyak közé a dobban lerakódik a koksz (pattogós lesz a hangja és nagyon hangos), a gyári dob esetében nem lehet tökéletesen kiégetni, újratömni meg szétvágással lehet. Ez a dob ami nekem van, szétszedhető, tehát meg tudom tömni igény szerint. És akkor korrekt ahangja lesz.
Ki a geci szólt hozzád majom?
Takarodjál a redvás 50es szarjaidhoz amit már a misoc megmondott hogy hová valók.
Oszt nem vered magad? Nézzél már magadra! Mit hiszel hogy istencsászár vagy mert van egy 50es rohadalom futurád? Lehet hogy a falutokban így mérik, de nehogy azt hidd hogy az egész fórum a tiéd, mert momentán AF-1 es a motorod tipusa.
Köszönöm szépen!
én verek semmit!sőt magam sem sehova!Majd vigyázz hogy téged nehogy valahova...
Veled már megszüntettem...szóval...