Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
A lényeg az hogy csendesebb és mélyebb legyen nem kell az egész városnak hallani, hogy mocizok !
Király vagy Misoc , kúrva nagy osztó vagy
Hívd fel az Italmondo nevezetű boltot,(www.italmondo.hu) ők válogatnak neked méret alapján, mi is szoktunk náluk keresgélni amikor valami egyedi motorba keresünk dugót.
Tiszteletem!
Meg tudja mondani valaki, hogy a 70 es af1 dugómérete mekkora, és kik gyártanak ilyet?
(nem vagyok hülye(illetve igen de ez most mindegy:) más motorba kell, csak próbálkozom, hátha...)
Vigyázz Gábor mert ha megsértődnek a NAGYURAK megszakitanak veled mindenféle diplomáciai kapcsolatot
MI FAXONAK JÁTSZÁTOK IS PICSÁTOKAT SZARHÁZIK.
ilyen motorom lenne mint nektek vasba le adnám a geccibe, ne ilyen vetterán af1 szaros geccimre verjétek magatokat buzik.
én ahogy néztem és rázoomoltam és azt vetem ki hogy valaki belenyúlt abba a "tyúkszarba"és a kis műanyagba kente
pontosabban tyúkszaros
persze a működésen a kaka nem befolyásol rajta
van vagy 5-6 komplet müszerfallam, attól mert kakás atól még lehet jó nem?,,
nincs annak semmi baja csak nincsenek vissza rakva még az üveglapok meg a fordulatmérőnek a mutatója. piros műszerfal világítást csináltam neki és szét kellett kapni
egy kicsit kakás az a műszerfal
APRILIA AF1 125-ös bontott alaktrészek eladok:
-blokok bonva:váltok,kuplung,müanyagfogaskerekek,blokház,dekn
ik,olajpumpa,stb.........
elsötelo,sárvédök,hütö,
idomszettek,fékek,kormánykapcsolok,lábtarto konzolok,lámpa,
power,28-as komplet karbi, 34-es mikuni, levegöszürödoboz,kuplungkonzol+karal,önindito,bendix
,
eke idomok, tank, oldalidomok,kipufogo, hátsólábtartok,ülések,faridomok,stb................
...........
hello: nekem van power házam+rugó=6eft
hello:
láttomat a mocidat hogy a müszerfalja elég kész van rajta.
nekem van komplet nagyon jó állapotu müszerfalaim=10eft
postzáni is tudom, ha érdekel küldök képet.
nem tudom milyen hangja van.
De csodát ne várjál egyiktől sem, sose lesz egy 2üteműnek olyan hangja mint egy 4 üteműnek.
Még szerencse :D
A gyárihoz képest mindenképpen más hangja lesz.
na
Sziasztok!

Itt van az AF1em. Tessék megnézni! : http://sportmotor.hu/motoros_v...
Túl sokra úgysem megy vele mivel az övé nem 125-s.
nem tudom nagyobba kirakni de ha felveszel msnre át küldöm
duzsi-vince@hotmail.com
csak 3. és 4. fokozat fogaskerekei sorrendje felvan cserélve
arra nagyon figyelj nehogy úgy rakd össze
itt egy!
Üdv!
Valaki tud nekem robbantott ábrát mutatnia az af1-em blokkjáról mert sehol se találok.
Előre is köszönöm.