Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem komplett power szettem van eladó ha esetleg érdekel
20000ft
piros acerbics dobom van nekem eladó.
9000ft
gyulavar menyi a pover elektronika?
0040741778529
mikor akarod letargyali majd telen?
szevasz haver menyi az ara a vilanak meg a ket kereknek?
helloka ha megvan az a ducati pauer regulator megvenem.menyi az ara?
ez a szamom 0040741778529.
Hello!

Lehet hogy a légszűrőnél falslevegőt szív, akkor szokott ilyet csinálni, vagy szegény keveréket kap...
Sziasztok! Tudna valaki segíteni nekem karburátor beállításban? A motorom gyújtását már rendbehoztam de a karburátor még vacakol. Alapjáratot nem tudok kihozni belőle. A fordulat 3000-nél megakad kicsit ingadozva ott marad. Ha sebességbe rakom, a kuplungot kicsit felengedve megfolytom óvatosan akkor leesik 1500-ra és így ketyeg tovább. Ha újra felpörgetem ismét megakad 3000 körül és csak megfolytással esik le. Ha ezt a karburátoron próbálom elérni szóval a csavart tekerem kifelé akkor is beáll de egy idő után megfullad. Indulni is csak úgy indul ha játszok a gázzal. Hidegen pedig iszonyú nehezen. Rengeteg üzemanyagot kap a gép. Agyon volt tuningolva és minden el van benne tekeregetve. Tudnátok segíteni helyesen beállítani? Benzinszint, fúvóka állások stb. Természetesen Dellorto karburátorról van szó.
csak tervezgetek
Jaja vmi iylesmi
"Áltlaába mindig mindent lehet kapni csak jó helyen/illetőnél kell keresni:)"

alkatrészkeresés folyamata:
1. Italmondo. (meghökkenés az áron)
2. Asziék
3. Geri
4. Troják
5. Soma
6. Misoc (?)
7. FÓRUM!

Ha tőlük nem szerzed meg az alkatrészt, akkor az nem is létezik :)
dobot bárhol kapsz...
De ez sztem 1 hónap mulva már sehol se lesz, lemerem fogadni h Geri annyi idő alatt tovább passzolja. Szóval sztem ráérsz akkor ilyen tuning cuccok után érdeklődni mikor már garázsba áll a motor. Áltlaába mindig mindent lehet kapni csak jó helyen/illetőnél kell keresni:)
próbálok előre tervezni hogy mi van és mit kell újan venni
heló azt szeretném kérdezni hogy a 125 ös af1 a karbija jó e a 50 ére?köszi
APRILIA AF1 125 alaktrészek eladok:
futura,replica,sintezi,sport pro,
blok,elsötelo,idomszettek,lámpák,müszerfal,kor
mánykapcsolo,stende,lábtartok,karbi,power,
stb.......
...
Meg miért ne érne semmit? A dob annyit nem befolyásol, észre vennéd h másik rezo van alatta.
Nem értelek. még megsincs a motor mint ahogy irtad "tervezel" akkor miért érdekel, h mivan hozzá meg mi nincs meg h "pedig nekem ugy kellene" kérdezném én h mihez? Felesleges agyalnod addig ilyenen mig a garázsban nem áll a motor.
pedig egyben kéne mert úgy nem ér semmit nekem!
dob perpill nincs.
dob nincs?
linknull

Hello! Az enyém eladó, ott a link, gyere el nézd meg
helóztok!érdeklődnék hogy nincs e valakinek 125 ös aprilia af1 eladó?
képet tudsz küldeni?