Sziasztok! Tudna valaki segíteni nekem karburátor beállításban? A motorom gyújtását már rendbehoztam de a karburátor még vacakol. Alapjáratot nem tudok kihozni belőle. A fordulat 3000-nél megakad kicsit ingadozva ott marad. Ha sebességbe rakom, a kuplungot kicsit felengedve megfolytom óvatosan akkor leesik 1500-ra és így ketyeg tovább. Ha újra felpörgetem ismét megakad 3000 körül és csak megfolytással esik le. Ha ezt a karburátoron próbálom elérni szóval a csavart tekerem kifelé akkor is beáll de egy idő után megfullad. Indulni is csak úgy indul ha játszok a gázzal. Hidegen pedig iszonyú nehezen. Rengeteg üzemanyagot kap a gép. Agyon volt tuningolva és minden el van benne tekeregetve. Tudnátok segíteni helyesen beállítani? Benzinszint, fúvóka állások stb. Természetesen Dellorto karburátorról van szó.
De ez sztem 1 hónap mulva már sehol se lesz, lemerem fogadni h Geri annyi idő alatt tovább passzolja. Szóval sztem ráérsz akkor ilyen tuning cuccok után érdeklődni mikor már garázsba áll a motor. Áltlaába mindig mindent lehet kapni csak jó helyen/illetőnél kell keresni:)
Nem értelek. még megsincs a motor mint ahogy irtad "tervezel" akkor miért érdekel, h mivan hozzá meg mi nincs meg h "pedig nekem ugy kellene" kérdezném én h mihez? Felesleges agyalnod addig ilyenen mig a garázsban nem áll a motor.
20000ft