Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nehezen?!Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?! Megvan mindennek a pontos mérete,azért mielőtt irtok valamit gondolkozzatok már el tényleg.....
Ha már megfúratod a hengert!igaz nagy hülyeséget csinálsz vele!akor már nagy dugót kel bele tenni!mivel amivel most ment az már biztos kopott is meg sokal kisebb az átmérőlye ezért nem lene benne jó kompresszio!olyat tegyél bele hogy az összerakás nehezen menyjen!
nem lesz ugy jó
Sziasztok! Aprilia Af1 futura 50-esemhez kell nekem egy gyújtás állórész, mert elromlott a jeladó. Valaki hívjon fel, aki tud ezügyben segíteni! előre is köszönöm!
Tel.: 06206639149
lakhelyem: Monorierdő (pest megye) budapestől nem mesze
Jobb oldali légbeömlő Sport Pro-ra van neked?Ha van mennyi az Ára?e-mail:boci68[kukac]citromail.hu
Írj ide egy mail-t légyszives!
A gázkartól 1 bowden jön le,és az osztja 2 felé,egyik a karbiba másik az olajpumpához.
Bontott alkatrészek eladóak 125ccm apriliához, pl.:első-hátsó futómű,komplett idomzat,lámpák,power szettek,blokk alkatrészek...stb
Nekem van hátsó sárvédőm sport spo-ra. ára:5eft
elérhetőségem az adatlapomonn emailon vagy msn-nen képet is küldök róla
Hello! Jóállapotu első füstszürke plexi érdekelni és egy hátsó sárvádő (125 sport por-ra)! Van eladó Power elaktronikám pici pénzért! Kérdésem lenne: az olajpumpából és a karbiból jön ki a bovden és egy kerek szutyokban találkozik az mi lenne?:D köszi szépen!
Arra valók h hajtsad őket, ha rendesen karban van tartva és normális keretek közt használod (hidegen nem forgatod meg ilyesmik) nincs vele baj, aztán ütheted ugy ahogy akarod:)
ezaz!értelem magas szinten van!amugy az olasz motorokkal az a probléma hogy ha hajtod őket akor egy szezon és megéri őket felújítani!de ezért kell rá vigyázni és megkéne probálni mindenre odafigyelni
Pffff Barátom az értelem megvan
mit foglalkozol vele, látod nem veszi észre magát.
De nem birod vele megértetni a dolgokat akkor most mit csinálsz vele?Nem szoktam leálni senkivel vitatkozni de ez már kész....
hajrá srácok, színvonal rulz!
jó bocs ha hülyeségeket írtam
de akkor is utálom a vitatkozós köcsög melegszendvics evőket
Ez egy fórum,nem apriliaás oldal...Ide akár ki irhat aki csak akar(az más lérdés miket irkál)
sokan mondták már eszt így én apriliás vagyok egy apriliás idióta
de mit keresnek az apriliás oldalon
a mitos idióták
de nem lehet ugyan olyan jó ezt te is tudod!
Te ezt honnan veszed?
mér olyan jó velük vitatkozni csak azt nem értem hogy apriliás fórumon mért nem lehet fikáznia a cagivát és a gilerát
nem a mitoba elöbutób elromlik 10-10be de az apriliába kb 10-5be
Jó a Gilera, csak ahogy mondtad 10 ezertől kezd el menni, rohadt hamar széthullik,nagyon ki van hegyezve és ez nem minden szempontból jó. Nekem az apriliám fel lett újítva 1 év használat után (nagyon sokba fájt), de azt mondta a szerelő vegyem tudomásul ha 125 2T és hajtom, akkor "1 nyár 1 blokk", most nagyon zsír, de jövő szezon végén megint generál, pedig minőségi cuccok mentek bele.
ez aztán rohadtul igaz! Tapasztalat!
Azért olcsó,mert öreg gép, 90-től jön le a szalagról,ha megnézed nagyjából egy árban van a hasonló korú Apriliákkal. De ez meg megint olyan dolog amit írsz,hogy nem törődtek vele,ez bármelyik motorral előfordulhat, nagyon kényes szerkezetek,egy rossz beállítás odavág mindent. Lehet rá költeni 100ezreket,ha egy karbit vki nem tud nomrálisan beállítani.