hát olvastam egy pár jó dolgot és rosszat is!van egy ismerősöm mitoja volt sokat motoroztam vele de megragatt az olajzó miatt!hüvely dugó főtengely ilyenek sárültek megcsinálta(átverték jó drágán)aztán mégegyszer megragadt 120 nál a járatás után ez nagy szívás a powerszelepjével mindig baj volt mivel mikor megragadt elsőnek szétszedték és utánna sose volt jó 9 körül nyitott 10 nél rángatlott szóval volt minden baja!meggyűrűzték utáánna mert nem akart sokat rákölteni és egy haveromnak eladták 280 ba röhej a gyerek meg azt hidte hogy jóljárt vele!akit ismerek nem nagyon dícsérik a mito blokot!igaz jó meg minden nekem s kéne egy olcsó is de azért elgondolkodtató hogy menxit kell e rákölteni ha használtat veszek mert sose lehet tudni hogyan használta az előző gazdija!a gilre asszem nem rossz mivel nekem is volt nagyon szerettem!a blokk ugyanaz mint a rotax blokk és odaveri az aprilia blokját mivel nagyon pörgős gép(10 ezertől indult meg) az rohadt sokat pörgött a motorja!nagyon is szerettem és nagyon jól nézett ki de ez az én vélemyénem!szeretnék megint egyett de rohadt drágán adják!az apriliáról meg az aa vélemyénem mint sok mindenkinek!hogy olasz gép és sok baja van a motorjánakde attól még nagyon szeretem!formás és a maga kategóriájában nagyon erős pörgős és zsír gép
lehet most rossz véleményeket irni nem angyon érdekel sőt jókívánságokkal éltetni anyukámat...de így gondolom!a mito nem egy nagy szám láttam egy kettőt!de attól sokat gondolkodok még rola mai napig!mivel olcsó
De az enyémen is ki van kötve a pumpa, és tudod miért? Mert az előző tulaj kikötötte, együtt motorozott egy Futurás sráccal akinek 150-nél blokkolt a hátsó kerék,mert nem kapott olajat! :D
Na de én vagyok a hülye,hogy leállok vitatkozni...
Mielött veszekedés törne ki,egy Mito vagy egy Gilera is lehet ugyan olyan jó mint egy Aprilia....Hiába nekem ez van én akkor sem fikázom a többit mert nem lenne igazam....
olyan nincs amit karban kell tartani de akkor is az aprilia a jobb mindenben kinézet nem anyira számít de menyivel jobban néz ki mint egy mito
és ha aprilián ülsz tudod hogy nem fog ott hagyni
de egy mitoba elromlik az olajpumpa és utána ott maradsz egyedül
két haveromnak van mitoja és mindkettő keverékkel használja mert elromlott az olajpumpa
és tudok egy full gyárit 2006 ott ragadt a keresgedésbe
de a gilera akkor is szar
Jó futómű,nagyon jó fékek,nekem most volt télen generálozva szóval nagyon faja kis vas!Én nagyon szeretem Amint Randy is irta minden motort karban kell tartani ahhoz ,hogy ne érjen "meglepetés".Sokan mondják ,hogy az olasz motorok milyen rosszak....én karban tartom az enyémet és semmi baj nincs vele,indulás elött mindig bemelegítem meg nem gyilkolom szét.Amugy meg mondj olyan motort ami karbantartás nélkül semmi baja....De egy Mito vagy akár Gilera is jó motor szerintem csak tényleg oda kell rá figyelni!
Miért lenne szar a Mito? Volt akinek 26 ezret elment egy dugóval és utána sem csörgött zörgött.
És még van 1-2 ilyen amiről tudok. Ha vmi nincs karban tartva az mindenhogy szar.
Egy olajpumpán meg nem tud mi elromolni,annyira egyszerű,max ha földet keversz az olajhoz.
Nem rábeszélni akarlak,de ez így nem teljesen igaz amit írtál.
na hát minden motor szar csak az aprilia jó cak sokat kell vele törölni
a gilera azért szar mert szar!erre is rá akartak sokan beszélni
a mito val sok baj van be sül a dugó és utána mindenki keverékell használja
szóval apriliát akarok venni
heló! fel akarnám fúratni az AF1-emet , de olyankor érdemes nagyobb dugattyút venni vagy jó lessz az alap? de ha az alapot hagyom akkor nem lessz probléma a kompresszióval? valaki ha tud írjon valami okosat, előre is köszi!
lehet most rossz véleményeket irni nem angyon érdekel sőt jókívánságokkal éltetni anyukámat...de így gondolom!a mito nem egy nagy szám láttam egy kettőt!de attól sokat gondolkodok még rola mai napig!mivel olcsó
Na de én vagyok a hülye,hogy leállok vitatkozni...
és ha aprilián ülsz tudod hogy nem fog ott hagyni
de egy mitoba elromlik az olajpumpa és utána ott maradsz egyedül
és tudok egy full gyárit 2006 ott ragadt a keresgedésbe
de a gilera akkor is szar
És még van 1-2 ilyen amiről tudok. Ha vmi nincs karban tartva az mindenhogy szar.
Egy olajpumpán meg nem tud mi elromolni,annyira egyszerű,max ha földet keversz az olajhoz.
Nem rábeszélni akarlak,de ez így nem teljesen igaz amit írtál.
és milyen? mert remélem olyanom lesz! (bocs a hibáimért mert ezekt 23:31kor írtam full éberen )
a gilera azért szar mert szar!erre is rá akartak sokan beszélni
a mito val sok baj van be sül a dugó és utána mindenki keverékell használja
szóval apriliát akarok venni