Peti_af1 nem fikáztam a képeid!és még csak nem is állt szándékomban!csak mondtam hogy van valami bibi!ha annyira ügyes vagy szétszeded és megnézed!engem perpill nem idegesít hogy folyik a benzined
Valaki inkább azt mondja meg, h mit nézzek meg a motoron, mert csöpög a benzincsapnál a benya....engem meg kurvára idegesít .... ha lehet Varga Gábor, akk ne a képeimet fikázd! Köszi
Nyilvánvalóan, te módfelett inteligens ember vagy. De nem volt egy konkrét AF-1 ről szó, és a világ összes kincséért sem beszélném le egy AF-1esről. De mivel nekem van eladó Gilerám ezért ajánlom neki. Tudod nem értem azt hogy te minek beszélsz bele milyen üzletedet rontom? Szabad piac van, és ott hírdetem a motoromat ahol keresnek 125ös sportmotort és megsúgom neked, hogy aki keres ilyen motort mindenkinek elmondom hogy egyezerszer jobb mint egy AF-1-es volt szerencsém jópárhoz.
Ha ilyen rettentő okos és inteligens vagy nem tudom miért sérti az önérzetedet, hogy van egy eladó motorom amit ajánlok olyanoknak, akik ilyesmi motort keresnek.
Az bezzeg nem zavarja az önérzetedet h valaki bedob egy alkatrészt és utánna 3-an alá ajánlanak csak hogy tőle vegyék meg!?
Csak egy ember akinek volt mindkettő motorja gilera és aprilia is!és te meg itt akarod árulni a gilerádat ne tedd azt!látod kinézette gy af1 et és beírt ide az af1 be akkor ne beszéld le az af1 ről a gilerára!
És olyan ember vagyok aki nem ír ilyet ha engem javítanának ki hasonló emberek idézem:"Oszt te ki a here vagy"
A KULTÚRA LÖKI AZ ÉKSZÍJAT
nem baj örül szegény visszamaradt hogy itt foglalkozunk vele
Ha ilyen rettentő okos és inteligens vagy nem tudom miért sérti az önérzetedet, hogy van egy eladó motorom amit ajánlok olyanoknak, akik ilyesmi motort keresnek.
Az bezzeg nem zavarja az önérzetedet h valaki bedob egy alkatrészt és utánna 3-an alá ajánlanak csak hogy tőle vegyék meg!?
És olyan ember vagyok aki nem ír ilyet ha engem javítanának ki hasonló emberek idézem:"Oszt te ki a here vagy"
A KULTÚRA LÖKI AZ ÉKSZÍJAT
nekem meg most van egy suzuki rm 250 esem, amit árulok, és cserébe adják a rs 125-őt +ráfizetés...