Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

125000 csak ezt érdemesebb megcsinálni mert nincs összetörve csak motorbajos
Köszi szépen boci! Hlaood de ennek a hangerbe bekellen lennie kötve? mert nekem csak lóg! meg az ülés alat van egy fekete kis ducatti doboz ami elméletileg a power elektronika és az sincs bekötve! De 7ezernél nyit normálosan mondjuk mintha kicsit darálna nem szépen egyenletensen gyorsul igy a motor:S!
Power szelepnek ez a behúzó mágnese....
Hello! It van ez a kép és megtudná valaki mondani nekem hogy a jobb alsó sarokban amiből a bovden is kijön mi lenne? azt tudom hogy a hengerbe megy be! De nekem elég érdekesen álla hengerben vagyis sehogy mert nincs benne!:S Ennek mi a szerepe? ( power-hez van köze nem) Köszi szépen!
G.I.B.I. Csak még annyit szólnék hozzád nézd meg ki kezdett romázni és utána dumálj ki hogy beszél a másikkal! Azt hiszem nem én kezdtem így beszélni jobb ha magadba szálsz és ezzel be is fejeztem! Üdv. !
Hali!
A foglalat szerint én is azt hiszem de, miért van az hogy csak egy vékony csíkot világit és kész!
Nem teríti a fényt mint kellene nincs semmi adapter ami az égő és a lámpa között kellene lenni? Csak simán az a vékony drót rugó fogja oda? Amúgy köszi a választ már azt hittem nem figyel fel rám senki. Az a baj, hogy a lámpa burán sincs rajta milyennek is kellene lenni. Köszi! Üdv. mocisok!
oh,értem!és mennyi az esélye,h meggondolod magad!?hát mire.....!? az af1emre.
én tudok egyet csak hát azt magamnak akarom majd szólok ha meggondoltam mag
és mire akarod?
Rendszámos sérült af1et keresek.A motor állapota nem lényeg csak a papírja!És hát persze,hogy minél olcsóbb legyen.
Mellesleg ilyent akarok majd venni!
Szerintem a H4 a belevaló....
Pfff vicces gyerek vagy...., legalább én nem szereltem többet mint motoroztam...., erről ennyit. Meg nincs elmenve a futómű mint neked....
Kár ,hogy ezt sokan nem értik meg,Én a simo-s meg a 125 4T haverral ugyan ugy motorozok....Nem kezdem el anyázni meg stb...mert neki más motorja van!Nem lehet mindenki egyforma....
csatlakozom hozzád a motoros társadalomnak össze kéne tartani nem egymsát fikázni.
Srácok fejezzétek már ezt be!Motorosok vagyunk ennek semmi értelme!össze kéne tartani basszátok meg,nem mindegy kinek mijen motorja van?Van és kész...Egyébként Bikepicsen szereplő Apriliak itvannak kimásolom nektek is.
Af1 Europa 125
Af1 Extrema 125
AF-1 Extrema 50
Af1 Futura 125
Af1 Futura 50
Af1 Replica 125
AF1 Replica 50
Af1 Sintesi 125
AF1 Sintesi 50
AF1 Sport Pro 125
(ha valami nem szerepel elnézést kérek....)
Mellesleg itt egy eredeti Sport Pro fényezés:
amúgy asszem hagyd aba mert hülyeséget csinálsz4mindenki a fejeden vigyorog majd hogy milyen szánalmas vagy!így is már nevettek hogy mit irtál!engem már nem érdekel!én ezel lezártam mindent de atto l még ideirom!Te gyagya
ez komoly egy fórum azt hidtem hogy ez az a rész ahol:"fikázzuk ki TÉGED"
legalább a számokat ismered a nagyságrenddel is tisztában vagy vagy csak hallottad a hatost valahol? :-)
Te nagyon gyógyegér vagy! Orvos látott? Ne késlekedj! :-)
Ez egy fórum neked még nem tűnt fel? Gyagya!
Mondta valaki hogy van?azt mondtam hogy valaki mondja meg hogy ez miylen futura!mert a sima futura az nem iylen!és ne gyenge elméjűzz mert az csak te lehetsz hogy itt irkálsz!ha itt lennél jól órba vágnálak hogy nem bírnál szaglászni vele 6 hónapig!
na csumi bugi
50 - es sport pro nincs kezdő vagy? És ne cigányozz mert ha itt lennél szájba vágnálak roma csak Te lehetsz ha így beszélsz! Felejcs el gyenge elméjű!
Nem vágod ember!ez 125 az enyém 50 !gyárilag kisebb váz minden !de idom ugyanaz aszem!mondta valaki hogy irjál rá!mikor azt se tudod mit irsz roma
A váz és a tank sem stimmel egymáshoz nézd meg az eredeti 125 az síkban van a vázzal a te vázad meg keskenyebb na ennyit erről zárd már le a témát !