http://motor.hu/motor_vpage.js...
ezt csak mutatni raktam ki nem reklámozni
de nekem a fehér nagyon tetszik de a vázat nem fújnám hanem políroznám
az csak annyi ha le van fújva akkor elkezded 80papíral és végigmész utána 100asal és 120assal és veszel egy polírozókorongot +egy fúró kell és már mehet is a végén olyan lesz mint a crom
pl: http://www.armoury.hu/egyeb_sz...
Régen jártam itt (általában akkor jövök, ha bajom van) . Kollégista vagyok, pénteken hazamentem, fasza idő volt, gondoltam motorozok.... Kitoltam a gépet, elindítom, jó minden, bementem felöltözni, mire kiértem, elfolyt az összes benzinem a karbi túlfolyóján. Megkocogtattam, gondoltam fennakadt az úszó. Hoztam bele benzint, erre meg a benzincsapnál csöpögött izomból... Mi lehet vele? A kollégista szöveget azért írtam, mert abból következik, hogy sok időm nincs használni a gépet. Ha valakinek van használható ötlete, akkor írjon! Danke köszi
regel motorral mentem suliba elég hideg volt és nicns első fékem 4000volt az uj cső de elvegös a rendszer és nem fog:S! Sport pro festés nem tecik? elég elterjedt:S v arancárga rikitó zöld:D vagy pollini festés?
AF1 es fórum kihalva!most jödtem motorozásból!hát az út már a hidegtől nem annyira tapad...elrontott kigyorsítások kanyarban...!már nemsokára összejáródik a motor:)csak benzinnel kell bírnom!amit ugyebár rohadt sokat eszik!
ohh hát köszi!mostmár rátértem hogy festem de még nem találtam ki neki szín világot!ez a gyári szürkelila nem jon be!nem rossz csak nem jön be!a váz tuti szürke metál ennyi már megvan!a töbit nem tudom semi idom meg felni semmit se!de igazad van a fehér nagyon szépen mutatna rajta van is egy pár elképzelésem rola
meg igazat mondva olyat akarok megint festeni amit eddig nem csináltam lenne kedvem olyan szinekhez csak mégegyszer nem akarok!de köszi ez a fehér tényleg elgondolkodtató!
sziasztok! valaki megtudná nekem mondani hogy elöl a blokkon a power szelep bovdenjét hova kell kötni? mert szerintem nekem csúnyán elvan kötve rajta minden kérem valaki mondja már hogy hova kössem a power szelep bovdenjét? előre is köszi!
Hali mindenkinek!
Érdeklődnék nekem sport prom van és a jobb oldali légcsatorna a karbiba van be csatlakozva vagy csak úgy van és kész? Mert az enyém a karbi elött kb. 10 cm-re vége van ilyen gyárilag is?
Sziasztok!Nekem Aprilia AF1-hez kéne a jobboldali "légbeömlő"!Ha valaki tud eladót az jelezzen a fórumon vagy az adatlapomon talál elérhetőséget!Elöre iis köszönöm!
Helló!
Hát fémkannában hazahozzuk a benzint aztán átöntözgetem egy műa. kannába onnan a benzintartályba. A fémkannából nem tudom beleönteni egyből mert olyan a beöntőnyílás kialakítása,a műa. kannában meg látom ha valami kosz lenne benne. Amúgy a robogóm külön olajzással működik úgyhogy max. a benzin lehet kevés. De lekopogom eddig nem volt gondom.
Még mindig én ;)
Az Aprilia Af1 80ccm még mindig eladó, kisebb esztétikai hibák, és nem pörög 5000 fölé, új fúvóka, direktszűrő, üzemképes. Alkatrésznek is egyben eladó. csere érdekel
30/3212165
Fém kanna, vagy műanyag? A fémmel légy óvatos, mert általában a belsejébőkl leválnak festékdarabok, vagy rozsda, ami nem tesz jót a motornak! Jó esetben csak eldugul ez-az, rosszabb esetben elszegényedik a keverék, megeszi a hengert stb stb...
Hellosztok eladnám af1esem:
Most esett át szervizen, olaj-kuplungcsere,gyönyörü fényezés,polini henger, dellorto karbi, sportlégszürö,progrip tankpad, karbon indexek fehér burákkal,leovnici rendszer
motorja tökéletes,könnyen indul bivalyerös
simsont beszámitok, rsre ráfizetek
érdeklödni telefonon,email vagy msn: v.adam1992@citromail.hu
Festem a motorom!de még annyira nincs eltervezésem hiszen már olyan sok volt és olyat nem akarok megint csinálni mint amilyen volt!ha van valakinek ötlete hogy hogyan nézne ki a gyári szürke-lila af1 em új színbe az nyugodtan ossza meg velem!
hát nekem a motorral csak ritkán fordul elő hogy a tankot tele nyomjam!meg most lusta vagyok elmenni a kútig!(három utca) és most nincs hátra mindenféleképpen csak kanna!de most hétvégén megyek telenyomom mert megyek a haverokkal a gazdasági útra motorozunk!
OFF
Nekem meg miért van az az érzésem hogy egymás segítése helyett egymás torkát harapja egy-két ember?Most ez motorosok fóruma vagy nem?Ha nem értetek egyet lehet azt másképp is közölni.Széles utat és békét.
ON
ezt csak mutatni raktam ki nem reklámozni
de nekem a fehér nagyon tetszik de a vázat nem fújnám hanem políroznám
az csak annyi ha le van fújva akkor elkezded 80papíral és végigmész utána 100asal és 120assal és veszel egy polírozókorongot +egy fúró kell és már mehet is a végén olyan lesz mint a crom
pl:
http://www.armoury.hu/egyeb_sz...
meg igazat mondva olyat akarok megint festeni amit eddig nem csináltam lenne kedvem olyan szinekhez csak mégegyszer nem akarok!de köszi ez a fehér tényleg elgondolkodtató!
Ha van eladó motorotok írjatok mailt!
duzsivince@freemail.hu
Érdeklődnék nekem sport prom van és a jobb oldali légcsatorna a karbiba van be csatlakozva vagy csak úgy van és kész? Mert az enyém a karbi elött kb. 10 cm-re vége van ilyen gyárilag is?
akinek van legyen szives szoljon!cimem: csikarvfts@citromail.hu
Hát fémkannában hazahozzuk a benzint aztán átöntözgetem egy műa. kannába onnan a benzintartályba. A fémkannából nem tudom beleönteni egyből mert olyan a beöntőnyílás kialakítása,a műa. kannában meg látom ha valami kosz lenne benne. Amúgy a robogóm külön olajzással működik úgyhogy max. a benzin lehet kevés. De lekopogom eddig nem volt gondom.
Még mindig én ;)
Az Aprilia Af1 80ccm még mindig eladó, kisebb esztétikai hibák, és nem pörög 5000 fölé, új fúvóka, direktszűrő, üzemképes. Alkatrésznek is egyben eladó. csere érdekel
30/3212165
85000ft...
Szép napot Mindenkinek.
Üdv,
Robi
Most esett át szervizen, olaj-kuplungcsere,gyönyörü fényezés,polini henger, dellorto karbi, sportlégszürö,progrip tankpad, karbon indexek fehér burákkal,leovnici rendszer
motorja tökéletes,könnyen indul bivalyerös
simsont beszámitok, rsre ráfizetek
érdeklödni telefonon,email vagy msn: v.adam1992@citromail.hu
Kannából tankolok én is de csak azért mert a kúton nem tudom telecsorgatni a habzás miatt.
Nekem meg miért van az az érzésem hogy egymás segítése helyett egymás torkát harapja egy-két ember?Most ez motorosok fóruma vagy nem?Ha nem értetek egyet lehet azt másképp is közölni.Széles utat és békét.
ON