Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

24én lesz hogy megvetem a motort és megcsináltattam az eredetiség vizsgát is! mivan akor ha az egy hónap eltelik?
köszi csibewér majd akor nekiesek:)
Igen vágd el a csövet de csak a saját felelősségedre és csavarkiszedővel szedd ki a maradékot , ha nem jön ki fúrás marad de vigyázz a belepotyogó fémrészek nem bizti hogy jót tesznek a szerkezetnek.
ELadó a képen látható felni,féktárcsával ára:10eft
34delorto karburator kompletten,hibátlanul müködik:15eft
érd,emailon ott több képet is küldök róla:patvaros87@gmail.com
Az a lényeg hogy van kép ezt elméletben szedjétek ki nekm és én megcsinálom XD! vágjam el azt a kis csövet és kihajtóval szedjem ki vagy furjam meg és kaparjam ki?:D
Annyi a lényege hogy végeztem az AF1-el
az nem lényeg
Ha én ebből értettem valamit... Próbálj meg írásjeleket használni. Mondat elején meg nagybetű. Nem kötekedésként írom, hanem mint jó tanács.
amúgy nem tudja valaki hogyan tudommegállapítani típus név modell és dugattyú mérettel hogy hány ccm es a motor?
huhh most jötte, be végeztem az összerakással hát nagyon jó lett az új kuplung is!de vigyázzatok az út már nem tapad egy ladás is megfikant elődtem majdnem belementem!de a hátammögöttlévőnek meg én voltam a hülye...nem tudom hogyan gondolta meg dudál is a baromxdxdxdpöpec gép lett
köszi szépen az ötletet:D leht van itthon vagy beszerzek egy olyan fogót:D
jön a tél jön a festés csak egy szín kéne hozzá valami szép ami nincs senkinek de jól fog menni az af1 hez és itthon megcsinálom!valami ötlet amúgy
Oh ma délután végre meglett minden probléma az af1 en holnap összerakás olaj denki visza meg adagoló vízszivattyú meg stb stb idojavascript:smile(document.frmmsg.body,'15')
;document.frmmsg.body.focus() mok és mehet a gép!
Létezik olyan, hogy balos kúpos, csavarkihajtó. Mondjuk, ha egyszer használod felesleges ilyet venni. De mióta megvettem, meglepően sokat használom
üss bele egy dörzsárat finoman és talán ki tudod fenni vele vagy van balos fúró direkt ilyenre vagy a reszelő nyelét vedd le és az bele ütöd kicsit lehet ki tudod tekerni vele.
125ccm-es aprilia af1 bontott alaktrészek eladók!
érd:emailon:patvaros87@gmail.com
Misoc !
Fontos lenne egy első fékkar munkahengerrel,és egy jó állapotú első tengely,ezekre ha tudnál árat mondani.
Adee te hülye vagy!
beletörtem az elsőfékbe a fékcsövet:S XD hogy a gccibe szedjem ki a menetet?:S:(
Biztos maradt az is az apriliából.
misoc nincs véletlen msned ?
APRILIA AF1 125 maradék alkatrészek eladok!
bendix,önindito,inditorelé,lábtartok,elsöte
lo,fékek,idomok,müszerfal,fejidomkonzol,
kipufogo,pow
erszett,karbi,tank,stender,kormánykapcsolo,kuplung,vál
to,blokfelek,
olajpumpa,stb........
akinek kell a power elektronik akor majd letárgyaljuk:D
oks, köszönöm, holnapra meglesz a hiba és ha úgy alakul kereslek.

Kösz még egyszer
akár nálam is vargaszabolcs@net.info.hu, vagy 06302692998