Igen vágd el a csövet de csak a saját felelősségedre és csavarkiszedővel szedd ki a maradékot , ha nem jön ki fúrás marad de vigyázz a belepotyogó fémrészek nem bizti hogy jót tesznek a szerkezetnek.
ELadó a képen látható felni,féktárcsával ára:10eft
34delorto karburator kompletten,hibátlanul müködik:15eft
érd,emailon ott több képet is küldök róla:patvaros87@gmail.com
Az a lényeg hogy van kép ezt elméletben szedjétek ki nekm és én megcsinálom XD! vágjam el azt a kis csövet és kihajtóval szedjem ki vagy furjam meg és kaparjam ki?:D
huhh most jötte, be végeztem az összerakással hát nagyon jó lett az új kuplung is!de vigyázzatok az út már nem tapad egy ladás is megfikant elődtem majdnem belementem!de a hátammögöttlévőnek meg én voltam a hülye...nem tudom hogyan gondolta meg dudál is a baromxdxdxdpöpec gép lett
Oh ma délután végre meglett minden probléma az af1 en holnap összerakás olaj denki visza meg adagoló vízszivattyú meg stb stb idojavascript:smile(document.frmmsg.body,'15')
;document.frmmsg.body.focus() mok és mehet a gép!
üss bele egy dörzsárat finoman és talán ki tudod fenni vele vagy van balos fúró direkt ilyenre vagy a reszelő nyelét vedd le és az bele ütöd kicsit lehet ki tudod tekerni vele.
34delorto karburator kompletten,hibátlanul müködik:15eft
érd,emailon ott több képet is küldök róla:patvaros87@gmail.com
;document.frmmsg.body.focus() mok és mehet a gép!
érd:emailon:patvaros87@gmail.com
Fontos lenne egy első fékkar munkahengerrel,és egy jó állapotú első tengely,ezekre ha tudnál árat mondani.
bendix,önindito,inditorelé,lábtartok,elsöte
lo,fékek,idomok,müszerfal,fejidomkonzol,
kipufogo,pow
erszett,karbi,tank,stender,kormánykapcsolo,kuplung,vál
to,blokfelek,
olajpumpa,stb........
Kösz még egyszer