Ezaaaaz
ha még egyszer meglátom a gyereket akitől vettem úgy állkapcson verem, hogy 1 hétig lesznek széklettartási problémái
Hol tudok venni hozzá elektronikát, ha esetleg tényleg az a baja?
Emberek én hülyét kapok... A tank már ki van pucolva, a karburátor ki van pucolva a fúvóka be van állítva, és már nem fullad a motor. Viszont egyszerűen nem hajlandó 5ezer fölé pörögni, 4-esben meg szigorúan megtartja magát 4000-en 55km/h a végseb. Ma még megveszem bele a gyertyát, meg ha találok kábelt. Az létezik, hogy a kipufogó annyira dzsuvás legyen belül, hogy így megfojtsa a motort?
Egyébkéntpedig megvettem a Derbit, az eladó szerint gyújtáshibás, azért üzemképtelen, de van szikra, szétszedés alatt áll, henger-dugó jó, ellenben a sok állástól a forgattyúsház tiszta dzsuva! Hétvégén szétszedem teljesen, addig nem érek rá :)
Hehe ilyen nem kell a Derbibe, ez 125-ös Power elektronikája! Ha jó, akkor 5 e Ft-ot megér, az tuti! (ha arra értetted ezt) Szóval akinek gondja van vele, csapjon le rá, persze érdemes kipróbálni!
hello! hát mondjuk ugy hogy 15cm kábelek lógnak ki belőlle 6db és a végén csatlakozik egybe! DUCATTI energia! kb 5000lenne! ilyen árban találtam neten. képet megpróbálok intézni!
most 1-2 napja küldtem el már meg kéne érkezzen hozzád mostanság. ferr játékos vagyok csak nem jutottam hozzá a spirálhoz sokáig me a srác nem ért rá mikor én értem rá. mikor ő ért rá ako én nem. de már elküldtem. lefényképezem a bizonylatot ha gondolod.
Olyan fekete kis doboz, amiből a gyújtókábel jön ki? Ami az RS ben, és még vagy egy tucat motorban is szolgál? És az ára? Mert megeshet, hogy délután beszerzek egy gyújtáshibás Derbit, így ha jó, lehet majd érdekell!
Eladó sorba került egy 92' Af1 50-es 80-as hengerrel, van egy kis problémája nem nagyon pörög 4-5 ezer fölé a karburátor most lett beállítva új fúvókával, új direktszűrő van rajta. A kipufogót érdemes kipucolni, sztem kell bele egy gyertya esetleg egy kábel (utána szerintem minden ok lesz, de sajna az autómnak van egy két problémája, és most csak azal tudok foglalkozni, és költeni :S ), a motor tankja picit szépséghibás, de nem horpadt (festék hiba), a gázkar markolatot ki kell cserélni adom hozzá az újat. Egy kis gondoskodással jó kis motor lesz belőle....Nem akarok zsákbamacskát árulni.
Ár.: 105000 ft., (Bp)
érd.: 30-321-21-65 v. robert.jarosi@gmail.com
ha még egyszer meglátom a gyereket akitől vettem úgy állkapcson verem, hogy 1 hétig lesznek széklettartási problémái
Hol tudok venni hozzá elektronikát, ha esetleg tényleg az a baja?
Előre is köszi...