Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondoltam hogy lesznek még ilyen okos hozzászólások.
Minek hozzá 2 tartalék motorblokk ha nem romlik el? Alumíniumnak jó lesz az címszóval?
Egyébként meg tényleg sok csavaros de ebben legalább nem zörög az összes idom a jó magyar utakon mert nem a fejidomtartó vas tartja az egész bazárt. Most egy szónak is 100 a vége összeségében jobb mint egy futura vagy sport pro akárminek is nevezzem. Nekem volt már szerencsém mindkettőhöz.
max akrapovic matricás kipuff...
szép szép de az a sok nagy csavar fej az elejében berondit az esztétikában:S
én vettem 290be a 160as pollini hengeres 38as dellorto karbis akrapovic kipszis 93-as soprt promat uj fényezésel és alkatrésznek 2 blokkal meg első telóval!
lehet jó a gillera de az én sport promnál csak nem:D:D:D
Gilera GFR 125 ez a képen az enyém 1994-es 25kw-os 34lóerő talán, de aki pontosabban számítja át fejben az javítson ki. friss műszakis rendszámos, újszerű d207-es gumikkal kegyetlen jó stabil futómű, dinamikus erős motor, illetve meseszép forma jellemzi.
Ha érdekel hívj fel a részletekért.
Az ára 295eFt
0630/6963423
(hétközben csak du 5 után vagyok elérhető)
Neked van ilyen eladó?:D amugy milyen típus? Gilera mi?:D nemismerem igazán:D LE?
Vegyél inkább Gilerát. Ezerszer jobb mint egy futura/sport pro. Nekem elhiheted, nekem volt mindekettő.
Üdv. Valakinek Eladó AF1 e? Futura vagy Sport Pro,jó motorikus és esztétikus állapottal? Max 300ig. Érdekelne sürgősen.
köszi megkaptam!
az enyém innen való:ITALMONDO BT. 5600 BÉKÉSCSABA, THÖKÖLY U. 1.
TELEFON:66/437-919
szóval italmondonál bárhól vehetsz amúgy ha csak csúszik akor lamellákat cserélj meg nyomórugókat és az kijön jóval 10 000 pízből
Elküldtem! lécci dobj már meg egy emaillal vagy jelezd már ha megkaptad! Elég ha ide is írsz valamit csak tudjam!
Geri Derbi Sendához véletlenül nincs egy-két alkatrészed? :D Bááár ugye a szokásos dolgok kellenének, dugó-hajtókar, és igencsak az új fele hajlok, pláne, hogy eddig egy manusz, aki ilyennel foglalkozik vadabb árat mondott a bontott főtengelyre, mint a felújítószett...
Jajjj bocsánat azoknak akik nem tudják elolvasni!Mert nem használtam írásjeleket!
hali egyben vagy letömörítettem feltöltöm majd elküldöm majd szed le
de mindent megpróbáltam egybe szedni ami aprilia 125 höz tartozik nézd meg de lehet semmire se mész vele de nem rossz ha van
Srácok,lenne egy rotax 123 blokkom kiváló állapotban gyönyörü hengerrel dugoval kiváló főtengővel,alaplappal lendkerékkel is,gyorsba eladnám.továbbá Af-1 alkatréészek van elég sok,kérdezzetek nyugodtan mikell.még tükröm is van tán.
Hello
HA szépen megkérlek el tunád nekem küldeni a használati útmutatót meg a többit (sport pro-ét).
Email: klauszmate@gmail.com
előre is köszi
Hali. 120/80 R16 os hasznalt gumija van valakinek eladó? köszi
arrow eladó
ár:30ezer
Holnapra leírok mindent pontosan hogy hól mi merre mennyi!Mert a számlám kint van!És már bocsi de majd kibírod holnap reggelig!De szerintem csak lamellákat vegyél és jó lesz minden!adják a lamellákat és a tárcsákat
Hát a Simsonhoz még mindig minden filléres árú.De kérlek használj írásjeleket így nehéz megérteni!
Egy Simsonhoz meg 670FT a 4db Én is most vettem
hol?
a lamellák tudom 9845 most vettem
sziasztok

af1-50-hez mennyibe jerül 1 uj kuplung?