Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább maradj a gyárinál, vegyél bele egy szivacsot fújd be valamilyen olajjal és az megvédi a motorod de levegőt is kap.
köszi szépen holnap meg is lesem:D direkt sportlégszürö az jó vagy semmit nem ér?
Nagyon egyszerű megállapítani hány mm-es. Rá van írva a karbi oldalára. A szívótorok átmérőjét jelöli a henger felőli oldalon.
az af1emen van egy delorto karbi azt mondta a srác akitöl vettem hogy 38as az a szivocsonk lenne akkora? v mit takar az a 38? mert legtöbször csak 21-24es karbival találkoztam
aprilia 125 sport pro-hoz milyen sport légszüürő a jó? tudna valaki mondnai vmi jó tippet meg hogy mit alakit a motoron? köszii!
Keresek AF1 125 re 88-as kiadáshoz Gyári Delorto karburátort! PLZ sos!
DE amúgy rád is panaszkodnak itt egy páran... De azt meg neked kellene elolvasni..
Te veréb! Megnéztem, tényleg tévedtem. De attól még a megnyilvánulásod lehetne kicsit elnézőbb avagy kultúráltabb. csa
csá

Te veréb ki baszott át téged? soha nem adtam még el semmit, nincs semmi bontott cuccom, ez az első motorom.
Gondold már végig mégegyzser h kitől vetted azt pontosan...
Hali!Mentem a Futurammal és egyszercsak elkezdett Durrogni a kipufogó és leesett a fordulat végül megállt, már nem is ad szikrát, nem tudom hogy mi történt. Gyujtás mehetett tönkre? Valakinél történt hasonló eset?
+venném ha jóáron van! előre is köszike!
Sziasztok! Totál széthullot a karburátorom! nincs valakinek egy AF1 125-re? nagyon fontos lenne :S nemsokára motoros talim lessz és nuku karburátor :s
Az ár elkelt végre...
Engem egy lendkerékkel baszott át...
www.nagyvas.hu fékalkatrészek/féktárcsa/lucas 52920ft
Nemtud valaki olyan weboldalt ahol új féktárcsát bírnék venni a mocim hoz mert sehol se találok.
rs vagy af1 tárcsáról van szó.
ha visszaolvasol, fgosz találni olyat h eladott egy blokkot úgymond "semmibajaja nemvolt" aztán levoltak fogazva a váltó fogaskerekek stb. úgyhogy én aztmondom h senki tőle semmit
Hali!
Valaki megtudja mondani nekem hogy a 125-ös meg az 50-nes af1 első kereki megeggyezik-e?
16 os mind ketttő?
szia!
Nekem komplett power szettem van 18eft-ba.
De a pegaso furomba domi223 ö árul pont egyet..... Asszem nem is rossz áron.
hát akkor van itt is egy két féreg:S:( de ha valami segitség kell számitok rátok;) köszi:D
Itt a száma: 30/6671931 Ez egy igazi fasszopó! Nekem is előadta, h mekkora motoros, meg stb, meg h segítsünk a másiknak.
Ahogy olvasgattam a fórumot,nem csak téged "vert" át.Sokan panaszkodtak az általa eladott alkatrészekre.De ha nem ő volt az(mert már rég olvastam) akkor 1000 bocsánat
Hali ismerős itt az Af1 fórumon egy hegzoli01 nevű srác ? Jól átbaszott apriliás matricákkal és nem is tudom elérni. Valaki esetleg ha tud üzenhetne neki h nem kaptam meg semmilyen pénzt :S ! (Nem tom h motoros a motorost mért veri át )
Ha egyszer felénk jársz, állj meg a vízimalomnál,ez az apósoméké, szívesen bemutatom neked (nektek) ! Üdv : Feri
Köszi Trakee! Hazudnék ha azt mondanám , hogy értem, de a lényeg az , hogy nem egyedi dolog! Amúgy a gyerek tapasztalta a jelenséget, én nem szoktam "kínozni" a motorokat!