az af1emen van egy delorto karbi azt mondta a srác akitöl vettem hogy 38as az a szivocsonk lenne akkora? v mit takar az a 38? mert legtöbször csak 21-24es karbival találkoztam
Te veréb ki baszott át téged? soha nem adtam még el semmit, nincs semmi bontott cuccom, ez az első motorom.
Gondold már végig mégegyzser h kitől vetted azt pontosan...
Hali!Mentem a Futurammal és egyszercsak elkezdett Durrogni a kipufogó és leesett a fordulat végül megállt, már nem is ad szikrát, nem tudom hogy mi történt. Gyujtás mehetett tönkre? Valakinél történt hasonló eset?
ha visszaolvasol, fgosz találni olyat h eladott egy blokkot úgymond "semmibajaja nemvolt" aztán levoltak fogazva a váltó fogaskerekek stb. úgyhogy én aztmondom h senki tőle semmit
Ahogy olvasgattam a fórumot,nem csak téged "vert" át.Sokan panaszkodtak az általa eladott alkatrészekre.De ha nem ő volt az(mert már rég olvastam) akkor 1000 bocsánat
Hali ismerős itt az Af1 fórumon egy hegzoli01 nevű srác ? Jól átbaszott apriliás matricákkal és nem is tudom elérni. Valaki esetleg ha tud üzenhetne neki h nem kaptam meg semmilyen pénzt :S ! (Nem tom h motoros a motorost mért veri át )
Köszi Trakee! Hazudnék ha azt mondanám , hogy értem, de a lényeg az , hogy nem egyedi dolog! Amúgy a gyerek tapasztalta a jelenséget, én nem szoktam "kínozni" a motorokat!
Te veréb ki baszott át téged? soha nem adtam még el semmit, nincs semmi bontott cuccom, ez az első motorom.
Gondold már végig mégegyzser h kitől vetted azt pontosan...
rs vagy af1 tárcsáról van szó.
Valaki megtudja mondani nekem hogy a 125-ös meg az 50-nes af1 első kereki megeggyezik-e?
16 os mind ketttő?
Nekem komplett power szettem van 18eft-ba.
De a pegaso furomba domi223 ö árul pont egyet..... Asszem nem is rossz áron.