Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello mindenki. nem tudja valaki hogy a hőmérséklet gombának mekkora ellenállása van szobahőmérsékleten, és emelt hőmérsékleten?
Üdv mindenkinek! Mivel valaha volt egy AF1 50-esem, s itt a fórumon nagyon segítőkészek voltatok, azóta is szívesen böngészem az eseményeket! Nagyon izgat a dolog amit tapasztaltam, bár nem ideillő márkánál , de szeretném megtudni , mi a véleményetek arról, hogy egy motort sebességbe rakva, kuplungot behúzva el lehet indítani! Speciális kuplung kell hozzá vagy csak valami hiba! Üdv!
Szia! Amennyiben ROTAX 123-as blokk van benne, van egy itthon. Van hozzá lendkerék is. Miért a tiédnek mi baja lett?
sziasztok! vkinek nicns eladó kuplung bovdenje? :s az enyém elpattant!
És az nem lehet, hogy baj is van a csapággyal? CSak magas fordulaton nicns ideje zörögni?
Nem a kiegyensúlyozó tengely az?Rezonál a blokk?
misoc kérlek jelezd el küldted a fogaskereket vagy még nem?
Kösz Pityu.
Megnézem.
helo sziasztok kéne nekem egy áprilia áf 1 replika 125 tősre gyujtás alaplap ha van valakinek kérlek jelen keezen nagyon fontos lene kőszi előreis laci_laci22@hotmail.com ezen elértek !
Nem henger hanem karbi függő. 26-28-as karbinál 125-145 között.
Szevasztok!Meg tudná vki mondani hogy rotax 123-as hengernél mekkora a FŐ FÚVÓKA MÉRETe?
Kösz
úúú ezzel én is szenvedek :) csak nekem 7-8 ezernél csinálja azt hogy tilt dobálja a fordulatot ez mitöl lehet? 7-8 ezret szét dobálja gyujtás baja lenne vagy karbi?
Sziasztok!Rotax123 blokot,hogy kell jelzére állitani?A dugatyut a felsö holtpontra állitom,és utána a jelzéseket összeálitom?A motornak az a baja 3000 megy 3000-6000ig olyan mint,ha elszált volna a fötengely,vagy a csapágy .A fötengely csapágy elforogna a házban,kattog,nem pörög dadog.Amugy,ha 6000után huz rendesen a power is nyit.A gázt visszaengedem kezdödik minden elölröl.A motor Aprilia Red-Rose
sziasztok! úgynézki lehet eladó sorba kerül a mocim! Akit esetleges érdekelne msn cím az adatlapomon!
misoc remélem ma már meg kaptad a pénzt és feltudtad adni a fogaskereket mert jó lenne már össze rakni és hajtani a szépséget! :-) !
láttam a képeket még eldöntöm a sárvédőt kell-e vagy mi legyen de, lehet hogy csak később mert anyagi játszik most a tb. befizetés tudod a vállalkozó nyomor de fog kelleni biztos, a vízpumpáról meg annyit ennyiért csak fogaskereket vettem itt most már mindegy ez van majd kereslek biztos mert ami használódik az kopik is. Üdv.
ok-é
hello

rotax 122 v 123as gyári hengerfejed van?szükségem lenne egyre sürgőse. felvettelek msnre
2-3eft bontottan attól függ hogy első vagy hátsó
ááá valami egészségesebb visszapilre vágyom :) de azért kösz!
nekem van 2 régi viszapillantóm de nemhiszem h ilyenre fájna a fogad nem a legjobb álapotu, a tükör repedt meg egyikben nincs de ha érdekel képet intézek:D
körülbelül mennyibe fáj egy fékcső?:D
milyen árban mozog egy pár visszapillantó af1 -re?
szia!
láttam keresel alkatrészeket hozzá. Nekem van vizszivatyúm ára:2eft és hátsó sárvédőm 5eft
Telón vagy Emailon keress meg ott képeket tudok küldeni róla
06303207630
patvaros87@gmail.com
Üdv:Zoli
Köszi a segítséget srácok.