hát mondjuk amikor nekem végig nyitva volt, baromira zavart. Városban úgy sem forgatod állandóan 8 felett, és nem árt ha nyomatékosabb alul. Minden esetre pályára tényleg nem lenne lényeges, de utcán?!
én meg szeretném csinálni mert így csak ieiglenesen lehet én meg azt szeretném, hogy jó legyen nem bonyolult még is olyan macerás dolog mindenkinek vannak ilyen problémái vagy csak az enyém ilyen power beteg?
adok 120 forintért egy alumínium lemezt meg egy tömítést szedd ki az egész poweros baszást oszt próbáld ki nélküle. Ezeket ugyis fordulaton kell tartani ki nem szarja le hogy alul gyöngébb lesz.
Sziasztok!
Nekem egy af1 sport pro m van,kellene egy két cucc,fékmunkahenger tömítés,mivel szétporladt a féknyeregben,és teleszkóp tömítés. hol lehetne beszerezni ezeket?
Azért írtam h kérj kölcsön hogy, ne verd magad költségbe feleslegesen. A neve power szelep vezérlő elektronika. Jó bele bármilyen elektronikus powerrel rendelkező apriliáé egy teszt erejéig.
Ez jó ötlet köszönöm,bár én is gondoltam erre csak az a baj hogy nincs a környékemen ilyen motor és így nehézkes a kipróbálás és ahhoz hogy tippelgetek és veszek hozzá alkatrész és lehet hogy nem is az....így drága játék.Én Gyálon lakom tudna ebben valaki segíteni?Előre is köszi.Az ötletet is köszönöm!
Ha alapjáraton behúz akkor fordulaton is be kellene. Próbálj kölcsön kérni egy elektronikát.(az ülés alatt kb 8x8-as fekete dobozka, vagy 5 vezeték csatlakozik rá) Szerintem.
csont új a bowden be is van olajozva kézzel is könnyedén mozog sőt alapjáratnál csodásan kapcsol ha kicsit húzok neki akkor ki is kapcsol ahogy kell és ha vissza engedem akkor megint kapcsol szépen csak a nagy fordulatnál nem csinál semmit nem értem be is van olajozva könnyedén jár le vettem a bowdent és úgy is próbáltam és semmi nagy fordulaton nem kapcsol mikor kellene van ennek egy relé vagy valami más?
A mágneshez fújj csavarlazítót és kézzel járasd meg,persze a nyelvet is kitakaríthatod mert lehet csak szorul!A power bowden-t is meg sprézheted,akkor könnyeben fog menni
Hali!
Kéne egy kis segítség!
Végre megjött a vízpumpa fogaskerék össze raktam és nagy örömömre mocizni akartam erre most meg a power kapcsoló alapjáratnál szépen kapcsol ahogy kell viszont 7.5-nél most nem kapcsol és nem akar fel pörögni mi lehet a baja? Ja és olyan forró a kapcsoló ill. a mágnes szelep, hogy nem lehet hozzá érni mert oda éget. Meg őrülök ez aprilia betegség , hogy mindig van valami nyavajgás, végre mire valami jó addig a másik tojik egy meg lepit! Ha valaki tud segítsen, előre is köszi!
Sziasztok!Boci AF1!Ha beinditod rendesen kipörög üresbe,de mész vele gázt adsz 3000-töl dadog 6000-töl megindul.te olyan hangot ad mint ha fötengely csapágy elforogna a házában,vagy a fötengely kilenne.Ha az lenne akkor nem tudna kipörögni szerintem,de tény+néztem nem kotyog a csapágyban a fötengely.
hali mindenkinek misoc feladta ma a vízpumpa fogaskerekemet
ez azt jelenti ha minden igaz holnap itt lesz rakom is össze a szörnyeteget és irány az út! Pár nap motor nélkül és ki készül az ember és mi lesz még télen pff... Na az még odébb van remélem na hy jó mocizást mindenkinek!
VAN ILYEN VALAKINEK? ÉS HA IGEN MILYEN ÁRBAN VAN EZ?
Nekem egy af1 sport pro m van,kellene egy két cucc,fékmunkahenger tömítés,mivel szétporladt a féknyeregben,és teleszkóp tömítés. hol lehetne beszerezni ezeket?
Miért forró mindegyik az vagy csak az enyém?
Kéne egy kis segítség!
Végre megjött a vízpumpa fogaskerék össze raktam és nagy örömömre mocizni akartam erre most meg a power kapcsoló alapjáratnál szépen kapcsol ahogy kell viszont 7.5-nél most nem kapcsol és nem akar fel pörögni mi lehet a baja? Ja és olyan forró a kapcsoló ill. a mágnes szelep, hogy nem lehet hozzá érni mert oda éget. Meg őrülök ez aprilia betegség , hogy mindig van valami nyavajgás, végre mire valami jó addig a másik tojik egy meg lepit! Ha valaki tud segítsen, előre is köszi!
ez azt jelenti ha minden igaz holnap itt lesz rakom is össze a szörnyeteget és irány az út! Pár nap motor nélkül és ki készül az ember és mi lesz még télen pff... Na az még odébb van remélem na hy jó mocizást mindenkinek!