Kérdezd meg Mitogerit is, lehet tud neked jó áron! Amúgy hogy tudtad szétszedni? Én próbáltam anno, de nekem az a stift a járókerékből nem jött ki.. És mivel nem volt rossz, nem erőltettem!
Nekem a gázbowdenem javítószettböl van össszerakva,tehát annyi az egész,hogy fent a markolatnál beakasztod azt a kis dió-t,lent pedig méretre vágod a bowdent az elosztónál és oda is teszel egy dió-t.Cinnel meg megforrasztod ,hogy stabilabb legyen,ha tudok dobok fel képet is!
Hali!
Meg néztem a szimmeringet és tényleg gáz de, jó is hogy lebontottam mert észre vettem a víz pumpa meghajtó fogaskereket , hogy gáz! Van valakinek 1 ilyen meghajtó fogaskerék vevő lennék rá , de csak a fogaskerék kell a többi része jó, mert sajna az enyém bakis lett. Azt a lukat amit be tömítettem azt ki is vettem és ki folyt a benne lévő víz. Most várom a jelentkezést kinek van ilyen fogaskerék és dobom is össze az új szimmeringgel és irány mocizni! Hy! Köszi a jó tanácsot! Üdv.!
Hát nekem igyvan a power bowdenem mert elszakadt...meg a gáz bowdenem is igyvan nyár eleje óta és tökéletesen müködik szóval....Adee-nak talán a kuplung bowdene van így,én csak segíteni akartam
Na ez nagy segítség volt köszi holnap meg is nézem le bontom gondolom olaj le és kezdődik a móka nem kell hozzá semmi komplikált szerszám vagy fortély remélem nem teszek tönkre semmit ha igen holnap mesélek ha meg nem akkor az örömömmel jelentkezem. Köszi még egyszer jó hogy vannak akik jártasak ebben a mociban! Hali.
NA ezt jól megoldottad! Ugyanis az a luk nem fagyvédelem! Ugyanis a vízpumpa tengelyen két szimmering van! Közötte lévő térbe nyílik az a luk, azért, hogy ha elkopik a szimmering, ne a blokkba folyjon, hanem ki! Szóval ez nem megoldás! A jó hír, hogy ki lehet venni a vízpumpát a bal oldali dekli levétele után, és lehet szimmeringet cserélnI!
eladni nem fogom még majd egy évig az tuti. Így meg főleg nem adnám el, nem akarok átkúrni senkit.
Blokkszéthúzás lesz, ahogy idő, pénz, és Aszalósék bírják
vírusos fertőzés lehet ,mert az enyém ezt csinálta először 6osban majd 2esben elég randán.
Nekem azt mondták hogy egy tűgörgő akar széthullani a váltóban, és azt javasolták hogy neigen menjek vele egy métert sem. Neked is ezt javaslom! Blokk széthúzás, és kiderül.
Szomorú, de sorstársak vagyunk :(
Tegnap óta a motorom 5.-sebességben nagyon fura hangot ad, sokkal hangosabb lesz a blokk és ilyen zakatoló hang.Valaki esteleg nem tudja mi lehet vele? Köszi előre is a segítséget!
van vizpumpa fogaskerekem=2eft
postázni is tudom.
Meg néztem a szimmeringet és tényleg gáz de, jó is hogy lebontottam mert észre vettem a víz pumpa meghajtó fogaskereket , hogy gáz! Van valakinek 1 ilyen meghajtó fogaskerék vevő lennék rá , de csak a fogaskerék kell a többi része jó, mert sajna az enyém bakis lett. Azt a lukat amit be tömítettem azt ki is vettem és ki folyt a benne lévő víz. Most várom a jelentkezést kinek van ilyen fogaskerék és dobom is össze az új szimmeringgel és irány mocizni! Hy! Köszi a jó tanácsot! Üdv.!
Rendszámos, műszakis. Új akksival. Képek az adatlapomon. Érdeklődni hamblo(kukac)freemail(pont)hu
Blokkszéthúzás lesz, ahogy idő, pénz, és Aszalósék bírják
Hát ez elég gáz , te mit csináltál vele? széthúztad a blokkot vagy eladtad úgy?
Nekem azt mondták hogy egy tűgörgő akar széthullani a váltóban, és azt javasolták hogy neigen menjek vele egy métert sem. Neked is ezt javaslom! Blokk széthúzás, és kiderül.
Szomorú, de sorstársak vagyunk :(
Tegnap óta a motorom 5.-sebességben nagyon fura hangot ad, sokkal hangosabb lesz a blokk és ilyen zakatoló hang.Valaki esteleg nem tudja mi lehet vele? Köszi előre is a segítséget!