Hali ma fel adtam a lóvét remélem hamar meg jön a cucc és dobhatom össze a kis szörnyetegem , már hiányzik a mocizás , nem is értem azokat akik nem szeretnek motorozni?! Üdv. mindenkinek!
több sport pro-t láttam és van a hátsó keréknél egy sárvédő féle nekem nincs ilyen mennyibe kerül és van-e valakinek ilyen? Van itt is most egy eladó moci és azon is van .
posta költség... de amint írta trakee boltban is ennyi szerinte... najó én nemtudtam, már nem követem az árfolyamokat :) mond neked menyit érne, aztán hátha nekem is jólesz annyiért.
Aprilia Af-1 Sport Pro 125ccm motoromat eladnám rendszámos 2010 müszikval kiváló állapotban semmi baja nincs ,minden müködik rajta akit érdekelne írjon
flatland-boy@freemail.hu
Ez aztán a kedvező ajánlat! Végülis az új is kb ennyi, azonban abba minden megvan, használatlanul, (többek között az a piros O gyűrű, ami a hengerfejnél van, és amit ő pont keres) és nincs összegyűrve a blokktömítés, ami ugye így nem nagyon használható...
Nem egyszerű egy pici alkatrész vásárlása :) van ilyen is de össze jön remélem! Majd lesz valahogy én még itt senkit nem vertem át mindenkinek rendeztem a számlám soha nem voltam adós és főleg nem vertem át senkit ugyanis kellhet még bármi a mocihoz és jó hogy van ilyen olcsó "áruház" , na ennyit erről várom a választ mi lesz a menü mikor és hogy kapom meg a cuccot. Üdv.
hali!
Nézd ha nem bízol bennem én el küldöm a pénzt előre ha így jó neked gondolom nem versz át, különben hol laksz mert ha nem messze el is mehetek.? Üdv.
hello:
postán az utánvétel=1500ft lenne, vagy el jössz érte.
ajálva olcsobb lenne 400-500ft de igy nem tom megkapni a lovémat.
esetlen 2500ft egy boritékba elküldesz,én meg utána fel adom a fogaskereket.
de nekem mindegy az utánvételt pont ilyenre találták ki.
eltudod küldeni nekem levélként és én meg fel adom neked a pénzt posta költséggel együtt mert így mégis csak olcsóbb mint csomagban mert csak súlyt mérnek ilyenkor. Kérlek tedd meg fontos lenne várom a válaszod. Üdv.
flatland-boy@freemail.hu
Nézd ha nem bízol bennem én el küldöm a pénzt előre ha így jó neked gondolom nem versz át, különben hol laksz mert ha nem messze el is mehetek.? Üdv.
postán az utánvétel=1500ft lenne, vagy el jössz érte.
ajálva olcsobb lenne 400-500ft de igy nem tom megkapni a lovémat.
esetlen 2500ft egy boritékba elküldesz,én meg utána fel adom a fogaskereket.
de nekem mindegy az utánvételt pont ilyenre találták ki.