Nekem ugyanezt csinálta a motor amikor hoztam el tegnapelőtt, de nekem csak egyszer ...szerintem a karbi miatt csinálja, anno haver mz-je is eljátszotta ezt kipucoltuk a karbit és utána megszűnt...próba cseresznye..ha úgy is gázos a karbid
áááá dehogyis semmi szimering vagy valami! ment a motor másfél órán keresztül szépen ment! 1500-as fordulat ahogy kell meg minden! aztán valami baja lett! mostmeg már veri a biztositékokat ki!
tünetek? olyat láttál már hogy beinditod "ha beindul" hogy nemis huzod a gázt de felpörög 10-11-ezerre de a bovden az nem ragad be sehol mert tudom huzni a gázt vissza leis esik a siber és mikor leveszem a gyujtás akkoris 10-10 ezer sőt a vészlellítógombis levan kapcsolva és akkoris 10-11 ezer nah ilyenkor mivan? majd egy fél perc re rá áll le! és azóta bese indul!
Sziasztok valaki segítsen már nekem végre nem folyik a víz sehol sem! de mostmeg a karburátor szarakodik azt viszont lehet kéne cserélnem! esetleg karburátor 38-as delorto meg egy gázbovden kinek van eladó?
Köszi Na akkor a holnapi program: benzin leenged, szűrő kipucol, gyertya kicserél, kábel ellenőriz, olaj ellenőriz, és remélem, hogy ezek után nem lesz vele gondom, mert ha komolyabb baj van a motorral idegösszeroppanást kapok
Csak egyszer de nekem elég volt, pechemre a srác nem is volt hülye a motorokhoz, de aránylag rendes volt, mondta hogy inkább ne próbáljam megmagyarázni, hogy 50-es motor mert elküld kpm-re aztán leshetek ...4ezer forintra "megbüntetett" és vázolta, hogy nem lenne a legszerencsésebb, ha mégegyszer meg kéne állítania..
Én egy 125-s Yamaha Sr használtam 50-ként de a rendőrökkel nem volt nagy szerencsém...bár ugye az postás motor volt néhányan ismerték ...Én jövő tavasszal akarom megcsinálni a jogsit, addig pedig jó lesz ez az 50-es af1. Tényleg jut eszembe, a srác azt mondja hogy 80-as de szerintem af1ből nem gyártottak, és az ülés alatti idomon is Af50 van . Ja, és szerintem a kipuffban még benne van a gyári fojtás...ha minden rendben lesz kíváncsi vagyok mennyire fog menni...
Nekem ugyanezt csinálta a motor amikor hoztam el tegnapelőtt, de nekem csak egyszer ...szerintem a karbi miatt csinálja, anno haver mz-je is eljátszotta ezt kipucoltuk a karbit és utána megszűnt...próba cseresznye..ha úgy is gázos a karbid
és erre küld a cimed el én meg elküldöm az enyémet.
és hétfön fell adom meg te is oké?
Megtudná mondani valaki, hogy mennyi kellene legyen a keréknyomás AF1 125-ös gumikba?
Méretek:
Első 100/80-17
Hátsó 130/70-17
Előre is köszi.
meg tudja valaki mondani,hogy ha ledes indexet rakok fel akkor az indexrelét is ki kell cserélni ledesre vagy meghajtja a hagyományos relé is?