Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pityu9 pontosan mid van alkatrészekbe? Karbi meg gázbovdened esetleg van?
Sziasztok!Elnézést a belekotyogásért de azt hiszem még okozhat ilyen jelenséget a gyújtáshiba is azt is érdemes lenne ellenőrizni
Üdv,

Nekem ugyanezt csinálta a motor amikor hoztam el tegnapelőtt, de nekem csak egyszer ...szerintem a karbi miatt csinálja, anno haver mz-je is eljátszotta ezt kipucoltuk a karbit és utána megszűnt...próba cseresznye..ha úgy is gázos a karbid
Rotax 123-hoz blokkalkatrészek eladók! Szinte minden van!
áááá dehogyis semmi szimering vagy valami! ment a motor másfél órán keresztül szépen ment! 1500-as fordulat ahogy kell meg minden! aztán valami baja lett! mostmeg már veri a biztositékokat ki!
Nem vagyok nagy "mágus" de lehet membrán hiba,főtengely szimering,De ha leveszed a gyújtást akkor hogy megy a motor?
tünetek? olyat láttál már hogy beinditod "ha beindul" hogy nemis huzod a gázt de felpörög 10-11-ezerre de a bovden az nem ragad be sehol mert tudom huzni a gázt vissza leis esik a siber és mikor leveszem a gyujtás akkoris 10-10 ezer sőt a vészlellítógombis levan kapcsolva és akkoris 10-11 ezer nah ilyenkor mivan? majd egy fél perc re rá áll le! és azóta bese indul!
Szarakodik?Ez a "szarakodás" mit takar pontosan?Nem mindent kell egyből cserélned ha szar...Mik a tünetek?
Sziasztok valaki segítsen már nekem végre nem folyik a víz sehol sem! de mostmeg a karburátor szarakodik azt viszont lehet kéne cserélnem! esetleg karburátor 38-as delorto meg egy gázbovden kinek van eladó?
hello: email cimem:ktmktm@freemail.hu
és erre küld a cimed el én meg elküldöm az enyémet.
és hétfön fell adom meg te is oké?
Köszi Na akkor a holnapi program: benzin leenged, szűrő kipucol, gyertya kicserél, kábel ellenőriz, olaj ellenőriz, és remélem, hogy ezek után nem lesz vele gondom, mert ha komolyabb baj van a motorral idegösszeroppanást kapok
NGK B10EG...Legjobb
Elöl 1,8 hátul 2bar.
Srácok!
Megtudná mondani valaki, hogy mennyi kellene legyen a keréknyomás AF1 125-ös gumikba?
Méretek:
Első 100/80-17
Hátsó 130/70-17

Előre is köszi.
köszi ADEE
Nem kell cserélni annyi hogy sztem gyorsabban fog villogni mert a ledek kevesebbet fogyasztanak.
Nekem is van egy sr-em
Hali!Nem tud valaki kapcsolási rajzot küldeni AF1 50 Futuráról(1994)?
Szerintem cserélni kell.
hali
meg tudja valaki mondani,hogy ha ledes indexet rakok fel akkor az indexrelét is ki kell cserélni ledesre vagy meghajtja a hagyományos relé is?
Csak egyszer de nekem elég volt, pechemre a srác nem is volt hülye a motorokhoz, de aránylag rendes volt, mondta hogy inkább ne próbáljam megmagyarázni, hogy 50-es motor mert elküld kpm-re aztán leshetek ...4ezer forintra "megbüntetett" és vázolta, hogy nem lenne a legszerencsésebb, ha mégegyszer meg kéne állítania..
am téged elkaptak a rendőrök?
Én egy 125-s Yamaha Sr használtam 50-ként de a rendőrökkel nem volt nagy szerencsém...bár ugye az postás motor volt néhányan ismerték ...Én jövő tavasszal akarom megcsinálni a jogsit, addig pedig jó lesz ez az 50-es af1. Tényleg jut eszembe, a srác azt mondja hogy 80-as de szerintem af1ből nem gyártottak, és az ülés alatti idomon is Af50 van . Ja, és szerintem a kipuffban még benne van a gyári fojtás...ha minden rendben lesz kíváncsi vagyok mennyire fog menni...
de megvan a törzskönyv nemsokára visszakapja a rendszámát!