Köszi
Közben utána néztem: 6EFt törzskönyv, 6EFt forgalmi, kb 2EFt valami illeték, 15EFt Eredet vizsga + kb 15EFt a műszaki.
Tiszta lehúzás az egész. Veszek egy 200EFt-os motort, és a negyedét még pluszba kifizetem az államnak. Na mindegy, ez van.
Ne félj nagyon! Ha el is van repedve, az is javítható... Egyébként ha ez nem segít, akkor a blokkfelelk közötti tömítést is mindenképpen cserélni kell, előfordul bizony, hogy a blokkfelek, és a hengertalpnál ahol összeér a kér felület ereszt...
Egyébként ha már tömítőpaszta... Az FBS nem egy jó dolog... Léteznek direk ide való paszták, igaz, az nagyobb kiszerelésben általában, és drágább is.. De sokkal jobb is!
sziasztok! tudtok vmi jó bontót ahol lehet kapni indexet 125ös mocihoz? kmóra spirál ill fordulatszámmérő spirál mennyibe kerülhet kb.?
előre is köszi!
Köszi Boci AF1 majd meglátjuk mi sül ki belőle Bááár nagyon félek hogy elvan repedve az a rohadt blokk! a hengeremnek semmi baja de a Blokk az ááá attol tartok hogy most is beengedi a vizet!
Naná ,hogy jó lesz ha ügyesen vágtál tömítést rá...Nekem semmi féle paszta nincs alatta csak tömítés és tökéletes!Szóval rakd össze aztán menjél motorozni!
sziasztok! ma szétszettem a mocimat AF1 125! és nemkaptam tömitéseket hozzá! így kartonlapbol meg FBS ragasztóval összeraktam! szerintetek jólessz? nekem álandóan a hengertalpnál befolyt a víz! és a forgattyúsházba ment azt meg feldolgozta a hengertérbe és emiatt nem ment a moci! a kipufogóba meg fröcskölte a vizet! mitgondoltok vajon most jólessz?
misoc : nem tudom h emléxel-e még rám de még mindig meg van a fordulatszám mérő spirál amit küldtél és nem volt jó. Szeretném ha küldenél nekem egy olyat ami nekem jó tehát a hosszabbik fajtát meg egy szivatókart(eltörtem) ajánlottba ne utánvétellel. És én meg elküldöm neked szintén ajánlottba a régi spirált meg mellé a megegyezés szerinti különbözetet. Így nem kell postadíj senkinek és mindenki jól jár. Mit szólsz hozzá?
(Ha nem bíznál meg bennem akkor elküldöm én először és lefotózom a bizonylatot de szerintem ez felesleges)
Segítségeteket kérem, most raktam össze a gépet, és baj van a kuplunggal. (rx 125)
Ha a rugók csavarjait meghúzom, állandóan kiemel, ha viszont meglazítom annyira hogy ne emeljen ki állandóan, akkor meg a csavarok fejei már beleütköznek a bowden által vezérelt kiemelőbe és zörög csörög.
Miért emel ki vajon ennyire?
Ugye ugye :) Hozd el nekem, majd megcsinálom :D:D:D:D
Egyébként nagyon kímélgetni se érdemes... Persze nem mindíg 8 e Felett... DE tartósan 5-7 e mehet bátran! Igazából 4 e alatt nagyon rosszul érzi magát....
Egyébként véletlenül nem tévedt ide annak a Replicanak a tulaja, amelyet Gyenesdiáson adtak el, rendszám nélkül, és itt Vonyarc-Keszthely között láttam, egy 35 év körüli motorossal... Piros-lila-zöld természetesen... Ha idetévedt, szívesen beszélnék vele!
Szerintetek honnan tudok keríteni olcsón, rendszámozható 125-ös Af1-et? Mindegy hogy replica vagy futura. Hol találok jobb hírdetéseket, neten vagy hirdető újságokban? Az utóbbi hetekben kettőről is lekéstem.
Most szeretnék venni egy 90' 80ccm-s Af1-et , sajnos egyelőre még nem igazán ismerem ezt a típust, japán motoroknál otthonosabban mozgok. Tapasztalaitok szerint, mire figyeljek vásárlásnál, vannak típushibái a gépnek amik később komolyabb problémát okozhatnak.
Előre is köszönöm,
Üdv,
Robi
Lehet azt hajtani. Csak karban kell tartani, jó olaj kell bele. Meg 2üteműhöz méltó módon közlekedni vele: nem motorbreakelni. Akkor elmegy ha pörgeted is... arra találták ki.
sziasztok! ma bütykölgettem a mocit! és igazatok lessz! tömités baja lessz ezer % mivel hogy 7000-nél haljátok mint egy fenevad úgy megy! igaz nekem ez az első 125-ös váltósom fogalmam sincs milyen lehet de nekem nagyon bejön! :) igaz nem hajtom inkább nehogy nagyobb baja legyen! de a tömitéset mindenképp kicserélem :)
Szia!
Ma beállítottam úgy a powert ahogy írtad és láss csodát megy mint az őrült , de tényleg ott van a vázon a rajz is egy sárga matricán ,ezt én nem is figyeltem köszi a segítséget ! Hálám üldöz! Köszi!
Közben utána néztem: 6EFt törzskönyv, 6EFt forgalmi, kb 2EFt valami illeték, 15EFt Eredet vizsga + kb 15EFt a műszaki.
Tiszta lehúzás az egész. Veszek egy 200EFt-os motort, és a negyedét még pluszba kifizetem az államnak. Na mindegy, ez van.