Szeva balról- Low B(távolsági)kék, Oil (olaj)piros, High B (tompitott) márnem tom milyen szinű , Turn (index)zöld, Fuel (üzem anyag szint minimál) narancssárga, Neutreal (üres jelző) zöld.
Remélem segitetem ilyenszinekre emlékszem, de a sorrend az biztos.
sziasztok! lenne egy hatalmas kérdésem! igaz elég ciki de nah szal az lenne hogy Van egy AF1 125-ösöm és a műszer alatt vannak kis kijelzőfélék és balrol haladva van az index olaj sebességjelző mikor üresbe van! és utánna mivan? azis pirosat világít mint az olaj! vagy aki tud egy jó képet feltenni az jólenne előre is köszi!
haki
tudba valaki segíteni abban,hogy az miéert van,hogykb.1 ora motorozás után annyira leveszi a világitás az akksit,hogy az index nem megy.töltés van de ha járo motornál rárakom a világitást az akksin 6,2v-ot mérek.
Valaki tudna segíteni?
Most raktam össze a mocim és nem akar indúlni.
Szikra van, benzin ok, minden jó csak nem indul.
A gyújtást mindenhogyan bróbáltam már, de úg sem.
Valakinek nincs egy normális kipufogó dobja 125-höz mert a gyári elég sikítós halkabb és mélyebb hang kellene nekem. Ha van valakinek jelezze üdv. mindenkinek sok jó motorozást !
Köszi a hozzá szólásod, minden hasznos tanácsot elfogadok hisz ebből tanul az ember. Át nézek majd minden olyat ami csak lehetséges a szimmeringet is. A power bovden épp patentnak kell lenni nem lóghat ugye? Mert az enyém elég lazára van állítva és valószinü nem így kell lenni de, pontosan nem tudom. Meg mondanád nekem hogy milyenre állítsam? Köszi előre is! Szia!
Köszi!
Most működik a power és nem is csoda hogy, sokat evett a síktolattyú tű beállitása a legalsóban volt nekem is evett ahogy meg hoztam, de be lett állítva a karbi és most jó 100-ra kb 4-6 között eszik " mikor mennyire bántom" !
üdv. plz HELP sürgősen, PHBH26-os dellorto karbim van,és megszeretném tudni hogy gyárilag hanyas a főfuvoka benne,valameikőtök nemtudja? és hogy hol tudnák hozzá szerezni,akár ujat akár bontobol.
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy a benzincsapot hogy tudom leszedni mert a piros része sehogy sem akar lejönni, letörni meg nem akarom. Mentes? vagy csak simán le kellene jönnie, vagy sehogy?
mikor itt volt akkor a power nem működött és kivolt támasztva a szelep, 160at ment és rengeteget zabált, meg a 2 oldalidom még gyári fényezésű volt és nem volt ennyi sérülés.
hellósztok 160 ccm es polini hengeremtöl megválnék ha érdekelne vegyél fel msn re és mutatok képet is msn:jozsitoth@freemail.hu Tel:30 5582290 Árat te mondasz !
Remélem segitetem ilyenszinekre emlékszem, de a sorrend az biztos.
tudba valaki segíteni abban,hogy az miéert van,hogykb.1 ora motorozás után annyira leveszi a világitás az akksit,hogy az index nem megy.töltés van de ha járo motornál rárakom a világitást az akksin 6,2v-ot mérek.
Valaki tudna segíteni?
Most raktam össze a mocim és nem akar indúlni.
Szikra van, benzin ok, minden jó csak nem indul.
A gyújtást mindenhogyan bróbáltam már, de úg sem.
hibátlan állapotban
Most működik a power és nem is csoda hogy, sokat evett a síktolattyú tű beállitása a legalsóban volt nekem is evett ahogy meg hoztam, de be lett állítva a karbi és most jó 100-ra kb 4-6 között eszik " mikor mennyire bántom" !
blok=30eft
bendix=6eft
karbi=8eft
idomszett=
25eft
nikaciloshenger+dugo+gyürü=40eft
stb
érd:705
377495
Nem tudja valaki hogy a benzincsapot hogy tudom leszedni mert a piros része sehogy sem akar lejönni, letörni meg nem akarom. Mentes? vagy csak simán le kellene jönnie, vagy sehogy?