Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ugyanazt írtam eddig tárcsát kerestem most meg méreteket!
festeni kell, természetesen posta megoldható.
a többit emailon vagy msn-nen
email:patvaros87@gmail.com
msn:patvaros87@free
mail.hu
Üdv:Zoli
csá mennyért adod amugy milyen szinű képed van róla posta megoldható ?
a kihajtáson van 2szám, az kellene nekem mert az utal az áttételre és hogy biztosan olyat küldjek amilyen kell neked. annak ára:3500ft
A többi emailon keress meg ott
szia!
ÉN nagytályán lakom(heves megye), ha messze laksz akkor tudom küldeni postai utánvétellel
Szevasztok srácok!

Keresek az Aprilia Rs & Af1-re való "Dellorto vhsb34ld"(3db) típusú síktolattyús porlasztókat!
Tel.: 06-30-465-71-97, csörgess vagy írj!
Af-1-hez keresek km spirál meghajtó szerkentyűt ha valaki tud segíteni kérem jelezze köszi a tipus af-1 sport pro 125
Szia érdekelne a hátsó lábtartó AF-1-re hogy tudjuk üzletelni? Merre laksz?
Attól ,hogy minden nap beírod 2X nem lesz hamarabb....
hello!
Nekem van komplett idomszettem 125-ös-é olcsó pénzé odatudom adni.
email:patvaros87@gmail.com érdeklődj itt!
Hali
Ha valakinek van olyan tárcsája mint ami a képen van és tudna nekem méreteket mondani az sokat segítene.
csá valakinek af1 hez utánygyártott vagy gyáriidom nem baj ha festenei kell léci árat fontos!
Hali! Nem nagyon akar ideérni az az ülés! ? Gondolom te már megkaptad a fedelet.
bontott hátsó lábtartó pár, jó állapotban
ára:5000ft/pár
Bontott jó állapotú láncszett eladó! Első,hátsó lánckerék és lánc(regina).
125ccm-es af1ről lett leszedve.
ára:8eft
érd.:patvaros87@gmail.com
Sziasztok!
50-nes af1-emre keresnék tárcsát, (az elsőt) de a nagyméretűt, ha van valakinek, vagy esetleg ötlet hogy honnan szedjek, vagy kitől írjon. Előre is megköszönöm!
Kapj az agyadhoz a gyári színkód sem lesz mérvadó egy 15éves motor esetében.
Szedd le az idomjaidat és kevertesd ki.
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy hol tudom megnézni a Sport Pro-m gyári színkódjait?
Előre is köszi.
a képen látható müszerfal eladó! ára:6eft
email:patvaros87@gmail.com
üdv. keresnék af1 50 replicához sürgősen gáz bowdent, kuplunglamellákat és rugokat,és fordulatszámmérő spirált! sürgős! HELP!
Köszönöm! Benned bíztam, h írsz valami okosat. Vigyázok rá, 700 km van benne most már majdnem rendszeresen 6000ig huzatom, szépen bírja, erős is. 1. ben régebben sem szerettem kihuzatni, 2.-tól szoktam, ha gyorsan megyek vele.
http://www.kepesmotor.hu/april...

Bővebb felvilágosítás a megadott telefonszámon.
A lényeg, hogy sose erőlködjön a motor! Szóval a nagyon kis fordulatok se jók, pláne nem magas fokozatban! Szerintem szépen lassan egyszer-egyszer forgathatod már picit jobban, de csak könnyedén, ne erőlködjön, lehetőleg 2.-3. fokozatban. Először 7 e ig egyszer egyszer, aztán 8 ig, de ne nyisson a kipuffszelep! Aztán 1000 km után fokozatosan 1500 ig emeld a fordulatot először csak egyszer egyszer, aztán tartósabban. Mire 1500 hoz érsz, már rövid szakaszok akár mehetnek teligázzal is! Hja, és a teligázas gyorsításokat 1000 ig mindenképpen felejtsd el, utána is óvatosan! A lényeg a fokozatosság, és hogy ne erőlködjön, és lehetőleg ne 5-6 ban akard kihuzatni, inkább 2-3, az 1 se célszerű, mert hamar leforog.
hali skacok. Kérdés: Af1 50 hajtókar valakinek?
Nem hinném, hogy le égeti , az viszont igazság hogy terheli, de az enyémbe már nem az eredeti gyári van, hanem egy felújított és az egy kicsit többet bír(álítólag).
Arról nem is beszélve, hogy abelevaló izzó nál nem sokkel tér el a terhelés, de javítsál ki ha tévedek, mert nem vagyok nagy elktomacher.