Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elvárható*
de most komolyan..mennyi egy álvárható sebesség?
108km/h
üdv. szerintetek egy AF1-50 Replicának, 70es malossi hengerrel,26os dellorto karbival,és arrow rendszerrel mennyit kéne végre menni kb?
Hali!Af1be légszűrő szivacsot szeretnék, csak nem tudod lehet kapni még rendelésre vagy hogy működik?Valaki magyarázza el nekem légyszives
Hali Nekem af1- 50 re érdekelne tárcsafék de nem a kisméretű mint ami az adatlapomon lévő motoron is van , hanem a nagyéretű. Mint amijen a képen is van.
Hali! Na megérkezett már hozzád a fedél? Hozzám még nem ért ide az ülés.
Nekem van egy kipuff rendszerem, igazu gyári de nagyon jó állapotú. ára:10eft
ha érdekel keress meg!
Üdv
Valakinek futurára való kipufogó dobja nincs véletlen eladó? Felőlem ingyen is odaadhatod...
Valami szééép kinéztű kellene, akár karbon borítású!
Nem lehet, h rosszul raktad össze? Amugy ne ilyedj meg tőle, nem enged az könnyen, valamivel óvatosan (de "izmosan") feszítsd szét...felmegy az!
de nem engedi szét a pofákat oldalt a nyereg két oldalán lévö gomba vagy mittudomén!
A fékmunkahengert nyomd össze annyira hogy rá tudd tolni a tárcsára....
Hali!Egy kis segitség kellene!Légteleniteni probáltam a hátso féket a sport promon,de annyira összezártak a pofák hogy nem tudom felnyomni vissza a tárcsára,vissza leengedtem az olajat de ugyse menne fel!Mit kéne csinálnom?Elöre is köszi
irtam mailt, bocs de már tárgytalan
NGK B 10 EG...
Figyelj, felveszlek Msn-re, mert ott egyszerűbben meg tudnánk beszélni. OK?
ok válasz is ment
írtam e-mailt
szia!
Nekem van ilyenem, keress meg ott megbeszéljük a többit.
email:patvaros87@gmail.com
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol tudnék venni vagy rendelni a sport pro-m hoz gázbowden elosztót? (esetleg bontott is érdekel.)
Az italmondonál próbálkoztam, de nekik nincs ilyen.
előre is kösz
Hali!Próbáld licserélni a pipát meg a pipakábelt!
Hy Szeki Szombathelyi vagy?Nekem is sport pro-m van,csak azért érdeklődöm összehozhatnánk a kettőt egy találkára!Szerinted
cs mindenkinek!

Valaki nem tudja megmondani hogy Af1 Futura 50-hez milyen a gyári előírt gyertya?
Ha valaki leírná azt megköszönném!
Hali!Pont ma légtelenítettem az enyémet hát kellett pumpálni sokat. Hátsó féken nyítsd ki a csavart és pumpáld a fékpedált. ha fröcsköl akkor müxik minden. Aztán pumpálj vagy 10 percet mert k.rva nehezen tolja az a pindur fékmunkahenger a cuccott. közben töltögesd a tartályt. Ha a vége felé jársz zárd el a légtelenítőt és pompálj vagy 10-et és érezni fogod, hogy keményedik. Benyomva tartod és kinyitod és rögtön el is zárod a légtelenítőt. Ugyanez 3x és tökéletes lesz.