Hali Nekem af1- 50 re érdekelne tárcsafék de nem a kisméretű mint ami az adatlapomon lévő motoron is van , hanem a nagyéretű. Mint amijen a képen is van.
Hali!Egy kis segitség kellene!Légteleniteni probáltam a hátso féket a sport promon,de annyira összezártak a pofák hogy nem tudom felnyomni vissza a tárcsára,vissza leengedtem az olajat de ugyse menne fel!Mit kéne csinálnom?Elöre is köszi
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol tudnék venni vagy rendelni a sport pro-m hoz gázbowden elosztót? (esetleg bontott is érdekel.)
Az italmondonál próbálkoztam, de nekik nincs ilyen.
előre is kösz
Hali!Pont ma légtelenítettem az enyémet hát kellett pumpálni sokat. Hátsó féken nyítsd ki a csavart és pumpáld a fékpedált. ha fröcsköl akkor müxik minden. Aztán pumpálj vagy 10 percet mert k.rva nehezen tolja az a pindur fékmunkahenger a cuccott. közben töltögesd a tartályt. Ha a vége felé jársz zárd el a légtelenítőt és pompálj vagy 10-et és érezni fogod, hogy keményedik. Benyomva tartod és kinyitod és rögtön el is zárod a légtelenítőt. Ugyanez 3x és tökéletes lesz.
ha érdekel keress meg!
Üdv
Valami szééép kinéztű kellene, akár karbon borítású!
Nekem van ilyenem, keress meg ott megbeszéljük a többit.
email:patvaros87@gmail.com
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol tudnék venni vagy rendelni a sport pro-m hoz gázbowden elosztót? (esetleg bontott is érdekel.)
Az italmondonál próbálkoztam, de nekik nincs ilyen.
előre is kösz
Valaki nem tudja megmondani hogy Af1 Futura 50-hez milyen a gyári előírt gyertya?
Ha valaki leírná azt megköszönném!