Én is sajnálom, de tudod a pénznek nincs szaga nekem mindegy hogy ki adja, de szükségem volt rá igen sürgősen. Ezért áron alul ugyan de eladtam, nem volt cécó felhívtam 11-kor 3-kor már vitték is.
Sziasztok! Tud nekem valaki segíteni? Van egy Aprila AF1 125-ösöm de valami baja van! 6000 a max rpm-em és nehezen indul :( nemtudom mi lehet a baja! 88-as kiadás!
Igaza van Zolinak. Nekem ha lenne egy kis pénzem tuti megvenném, mert ha már a hengert dugót főtengelyt gyújtást powert kiárulod, akkor is pluszba vagy. Akkor még ott vannak a kerekek, idomok apróságok, amiből hamar pénzt lehet csinálni. Nem beszélve a papíros vázról
bocs ha úgy kérdeztem, ahogy nem kellett volna... tényleg nem akartam, pusztán csak érdeklődésből kérdeztem, de mint irtam is nem értem a dolgokat, csak ezért kérdeztem...
üdv
mitoo
Figy ha érdekel a motor akkor nézd meg.
A motoron nem volt szikra valamiért, elvittem egyik komámhoz lepróbálni a gyújtást (állórész + lendkerék + trafó), és láss csodát volt szikra.
Életre akartam kelteni, de amikor kinyitottam a benzincsapot okádta a benzint ezért derült fény az úszó törésre.
NEM ez az a motor ami kitölti a napjaimat. Akinek van ideje vele foglalkozni és pénzt találni rajta akkor vigye. Mert nekem nincs energiám vele foglalkozni. Van sajnos ezeregy milliószor fontosabb dolgom, mint hogy ezzel foglalkozzak. De nem tudom hogy miért vonsz kérdőre? Elmondom, hogy az ára is képlékeny valamilyen formában, a pénzemet szeretném kiszedni belőle amit beleraktam. Megsúgom neked ha utánna jársz hogy mi pénz "csak" a papírja, meg a nicasilos henger és a gyújtás meg a power, akkor már találsz is rajta pénzt...
Gyujtása tökéletes, annyi a baja, hogy az úszója kettétört és okádja a benzint. Sajnos többet nem tudok, de a gyújtása tökéletes, sem berepedezve a mágnes, SZIKRA van hegeszteni lehet vele...
Ennyit tudok cserkész becsszavamra! Ha valami bajsága van ezenfelül én is át lettem vágva a palánkon.
Zotyának van egy Replica, rendszámmal, valami gyújtásgondot emlegetett, 100 e körül árulgatta valamelyik eladós oldalon, kérdezd meg tőle! Ez alatt nehezen fogsz ki....
HA valakit érdekel tudok egy Aprilia Af1 Sintezi-t 125/50-esként fut jelenleg, de elvileg rendszámoztatható mert vannak külföldi papirok. teljesen normál állapotú.
ára:145eft
érd:patvaros87@gmail.com
063
03207630
Én is sajnálom, de tudod a pénznek nincs szaga nekem mindegy hogy ki adja, de szükségem volt rá igen sürgősen. Ezért áron alul ugyan de eladtam, nem volt cécó felhívtam 11-kor 3-kor már vitték is.
Engem komolyan érdekelne a motor. Ha megvan még elmennék megnézni. Azért írok itt, mert nem találom a hírdetések között.
Előre is köszi
Mail: adipapp@freemail.hu
Remélem meg kaptad az sms-t várom a cuccot nagyon köszi előre is!
üdv
mitoo
A motoron nem volt szikra valamiért, elvittem egyik komámhoz lepróbálni a gyújtást (állórész + lendkerék + trafó), és láss csodát volt szikra.
Életre akartam kelteni, de amikor kinyitottam a benzincsapot okádta a benzint ezért derült fény az úszó törésre.
NEM ez az a motor ami kitölti a napjaimat. Akinek van ideje vele foglalkozni és pénzt találni rajta akkor vigye. Mert nekem nincs energiám vele foglalkozni. Van sajnos ezeregy milliószor fontosabb dolgom, mint hogy ezzel foglalkozzak. De nem tudom hogy miért vonsz kérdőre? Elmondom, hogy az ára is képlékeny valamilyen formában, a pénzemet szeretném kiszedni belőle amit beleraktam. Megsúgom neked ha utánna jársz hogy mi pénz "csak" a papírja, meg a nicasilos henger és a gyújtás meg a power, akkor már találsz is rajta pénzt...
aug 10. 20.16 kor irtad h nincsen szikra.... azóta meggyógyult? de akkor nem emlitettél semmiféle úszótörést....
Ennyit tudok cserkész becsszavamra! Ha valami bajsága van ezenfelül én is át lettem vágva a palánkon.
ez zotya mocija: aprilia
De az enyém késni fog mert vater ma jött haza és elvitte
És mondom mondtam hogy ad fel és a kocsiba maradt és elvitte
ára:145eft
érd:patvaros87@gmail.com
063
03207630