Sziasztok!
50-nes af1-emre keresnék tárcsát, (az elsőt) de a nagyméretűt, ha van valakinek, vagy esetleg ötlet hogy honnan szedjek, vagy kitől írjon. Előre is megköszönöm!
Ti meddig járatjátok a motort? 1000 km alacsony fordulaton, vagy hogyan? Enyémben most van 620 km (Vertex dugó) és ilyen 5500-6000es fordulatnál elváltom mindíg. (most már)
Havernak is így volt.. Tuning membrán, 80-as henger, és 26-os karbi... De valószínűleg ez úgy került rá, hogy spórolni akartak, és egy 125-ösről a bontott 26-osat tették rá... Nem is ment rendesen igazából... Sose volt finom gázvétele! Szerintem az a sebesség bőven jó... Hiszen azért álljon meg a menet, az bdarsűág, mikro itt nyávognak, hogy nem megy 130-at a 70-80-as sportgép, biztos szar... Iszen hogy menne? Az egy 125-östől se rossz már....
nekem van 125-ösé nem tudom hogy eggyezik-e azzal, mérd már meg a csavarok távolságat (csavarok száma) és az átmérő. patvaros87@gmail.com ide küld a méreteket és megnézem hogy mittehetek...
hello
Hali Nekem af1- 50 re érdekelne tárcsafék de nem a kisméretű mint ami az adatlapomon lévő motoron is van , hanem a nagyéretű. Mint amijen a képen is van.
26-os Bazdki, nekem 125-ön van 28-as! Azt hiszed teszel rá egy jó nagy karbit és egyből szárnyalni fog a gép, az legalább annyira káros mintha túl kicsi lenne rajta! Inkább vegyél egy nagyobb mocit, ha már ezt kinőtted.
Talán majd ma. iszonyat, hogy milyen tetűn mennek náluk a dolgok. Pedíg sokat küldözgetek meg kapok is és néha meg qrva gyorsan itt van. Na mindegy üzenj ha megjött meg én is szólok.
látom kedveled az "érdeklődő forumozokat" te biztos nagy barkácsmester vagy, amugy ezek vannak a motoromba és 100at megy,azért kérdeztem hogy nem e kevés e vagy esetleg"sok".mindegy a mindennapi életbe is kapom ezeket:"miért teszel fel ilyen csira kérdést" nem lehet mindenki pro :)
Ez egy hülye kérdés. Mi itthon a gép elől, hogyan mondjuk meg neked hogy mit mutatna az ÓRÁD ha ezeket a dolgokat raknád a motorodba? Sok mindentől függ. Gondolkozz máskor mielőtt hülyeséget kérdezel.
50-nes af1-emre keresnék tárcsát, (az elsőt) de a nagyméretűt, ha van valakinek, vagy esetleg ötlet hogy honnan szedjek, vagy kitől írjon. Előre is megköszönöm!