Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ah bocs akkor a deklibe van a halál?
full hülye vagyok a motorikus részhez!
a bowden ok!Akkor a dekli a halott?Kb vifil forint?
Vedd ki a Bowdent azt nézd meg először,aztán ha az jó le kellesz venni deklit
nem tudom,abszolút nem lehet behúzni!Így vettem +hengerhibája volt,de amikor elhoztam nem néztem a kuplungot hogy jó-e!Meg az arc se szólt róla
Lehet hogy csak a bowden van berohadva?
csá
nekem akkor csinált ilyet mikor a gyújtáselektronikám meghalt 8-10között olyan mintha tiltana
ha van a közelbe af1-es ismerős tegyétek át az elektronikát és nézétek meg azzal mit csinál
ez af1 betegség is szokott lenni hogy meghal az gyújtáselektronika
Ops meg még egy kérdés!Van a blokkomon 3 müanyag menetes dugó oldalt,melyikbe mit öntök vagy mi a szerepük?Előre is köszi!
Motor matricák készítését vállalok! Olcsóóóóóóóóóóóóóón! Egyedi igények szerint is...
Néhány képet mellékeltem mintaként......
Akit érdekel az írjon egy emailt vagy vegyen fel msn-re ott megbeszéljük a méreteket,igényeket stb....
e-mail: gabee1204@freemail.hu ..........msn ugyan az
Hali!Lenne egy kérdésem,vettem egy sport pro-t de a kuplungot nem tudom behúzni,nagyon nagy baj lehet vele,mert szétbontani nem nagyon merem mert hátha a kezembe marad a bele,vagy apro hozzáértéssel is sikerülhet a dolog?
szeva mito,jah tegnap nemtudtam lenni msn en betegeskedett a gép,aztan mondom nemkapcsolom be,de akár ma is fentvagyok,beszélhetünk,ha fent leszel,,

üdv
sanyee
Háát lehet... Minden lehet... DE túlságosan ne bízz benn, hamar megég.. Én sokmindent használtam, asszem talán ESSO 10W-40 -es olaj volt az uccsó. De mindíg 10W-40 -es motorolaj. Talán ha most kéne, válogatnék innen: www.olajbolt.hu pl Valvoline Durablend 10W-40-es v an 1600 Ft-ért, vagy Castrol Actevo 10W-40-es 1900, vagy Elf Moto 4 HP Eco 10W-40 1900 (ez utbbi megy nekem a Hyosungba) mindenesetre én azt mondom, max félszintetikus, és ne drága, hiperolaj, a váltó nem igényli, és a kuplungnak ez jobb.. RS 125-be 75W-90 -es váltolajat ajánlanak, de az drága pl... Midnenesetre híg olaj legyen, különben csúszik, pláne hidegen, meg nem emel ki!
Köszi, megpróbálom!
zotyavfr@freemail.hu

Varga Zoltán
0630/6963423
Miven a nyereg fejjel lefelé áll... így nehéz! De ha leveszed, valami "szart" oda teszel a 2 fékpofa közé, és megfordítod az egészet, pár pumpálásra keményedni fog! Sok sikert!
szia Trakee.
csuszos kuplung ügyben már segítettél ezért kérdezlek tlged.ma azt probálgattam egész nep hogy mikor csuszik.ha hideg a motor akkor 7-8000 környékén, üzemi hömérsékleten viszont nagyon ritkán(10-15-böl 1X).nem lehet ,hogy még mindig az olajjal van a baj?Te milyen olajat raksz bele(tipus ,márka)?
adnál egy mailcimet amin elérlek? mert a héten döntenem kell, a te mocid illetve egy nsr között
1989-es.
Köszi de nem érdekel az etz.
Ja igen. Ár:50ezer Huf. Telefonszám:06 20 348 03 67
Aprilia AF1 törötten eladó! Blokk hibátlan! 19es Dellortoval.
műszakis etz 150 beszámitás?
mikori évj a moci?
Amit tudok, hogy a blokkja csont fel van újítva, új dugó főtengelycsapágy hajtókarcsapágy, de valamiért nincs szikra. Ennyi a baja. 130 körül adnám. Rendszámos de lejárt a vizsgája.
Dehogy utánvétel hiszen ninacs kézpénzezés. Sima csomagként add fel semmiféle gyorsítással meg ilyennekkel. sima csomag úgy mond a postán és párszáz forintból megúszod meg én is. :-)
okés már be is csomagoltam, holnap feladom.
Üdv! Én tudok egy jó állapotú Sintesit. Ha érdekel írj és küldök képeket. 125/50-es
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy hogyan tudom légteleníteni a Sport Pro-m hátsó fékét, már próbáltam több módszert is, de sehogysem sikerült.
Elöre is köszi!