csá
nekem akkor csinált ilyet mikor a gyújtáselektronikám meghalt 8-10között olyan mintha tiltana
ha van a közelbe af1-es ismerős tegyétek át az elektronikát és nézétek meg azzal mit csinál
ez af1 betegség is szokott lenni hogy meghal az gyújtáselektronika
Motor matricák készítését vállalok! Olcsóóóóóóóóóóóóóón! Egyedi igények szerint is...
Néhány képet mellékeltem mintaként......
Akit érdekel az írjon egy emailt vagy vegyen fel msn-re ott megbeszéljük a méreteket,igényeket stb....
e-mail: gabee1204@freemail.hu ..........msn ugyan az
Hali!Lenne egy kérdésem,vettem egy sport pro-t de a kuplungot nem tudom behúzni,nagyon nagy baj lehet vele,mert szétbontani nem nagyon merem mert hátha a kezembe marad a bele,vagy apro hozzáértéssel is sikerülhet a dolog?
Háát lehet... Minden lehet... DE túlságosan ne bízz benn, hamar megég.. Én sokmindent használtam, asszem talán ESSO 10W-40 -es olaj volt az uccsó. De mindíg 10W-40 -es motorolaj. Talán ha most kéne, válogatnék innen: www.olajbolt.hu pl Valvoline Durablend 10W-40-es v an 1600 Ft-ért, vagy Castrol Actevo 10W-40-es 1900, vagy Elf Moto 4 HP Eco 10W-40 1900 (ez utbbi megy nekem a Hyosungba) mindenesetre én azt mondom, max félszintetikus, és ne drága, hiperolaj, a váltó nem igényli, és a kuplungnak ez jobb.. RS 125-be 75W-90 -es váltolajat ajánlanak, de az drága pl... Midnenesetre híg olaj legyen, különben csúszik, pláne hidegen, meg nem emel ki!
Miven a nyereg fejjel lefelé áll... így nehéz! De ha leveszed, valami "szart" oda teszel a 2 fékpofa közé, és megfordítod az egészet, pár pumpálásra keményedni fog! Sok sikert!
szia Trakee.
csuszos kuplung ügyben már segítettél ezért kérdezlek tlged.ma azt probálgattam egész nep hogy mikor csuszik.ha hideg a motor akkor 7-8000 környékén, üzemi hömérsékleten viszont nagyon ritkán(10-15-böl 1X).nem lehet ,hogy még mindig az olajjal van a baj?Te milyen olajat raksz bele(tipus ,márka)?
Amit tudok, hogy a blokkja csont fel van újítva, új dugó főtengelycsapágy hajtókarcsapágy, de valamiért nincs szikra. Ennyi a baja. 130 körül adnám. Rendszámos de lejárt a vizsgája.
Dehogy utánvétel hiszen ninacs kézpénzezés. Sima csomagként add fel semmiféle gyorsítással meg ilyennekkel. sima csomag úgy mond a postán és párszáz forintból megúszod meg én is. :-)
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy hogyan tudom légteleníteni a Sport Pro-m hátsó fékét, már próbáltam több módszert is, de sehogysem sikerült.
Elöre is köszi!
full hülye vagyok a motorikus részhez!