Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

APR 8114206 ez a cikkszáma
Hali
árlista
megnyitod a teljes árlistát ami egy excel táblázat és ott kikeresed, aztán fölhívod a boltot, (vagy elmész személyesen) és 3 nap alatt itt is van, ha futárral küldik
Hali!

És te találtál Spirált akármihez italmondo-n?
Csak 1 Buzi Digit Km cuccot ad be bármit is akarok!
Hello!
A Futurához való spirál passzol a Sport pro-hoz, azt kell megrendelni.
Aprilia AF1 125 Sport Pro

1 baj van, hogy ezt a tipus nemtalálom hacsak másnéven lenne!
Vélemény esetleg?
IRJ
Köszöntem Uram!

ÜDV: Szeki
50es a motor nincs rendszáma!
italmondo-tól tudsz rendelni www.italmondo.hu
ÜDVÖZLETEM Emberek!
Olyan problémával fordultam felétek, hogy Aprilia AF1 125 Sport Pro- ba Hol tudok KM óra spirált beszerezni venni,rendelni,fontos lenne! E-mailbe jelezzetek vissza a cimem: Szekifiu@freemail.hu
Szekipapa@hotmail.com
ÜDV : Szeki(szhly)
Aprilia AF1 125 Sport Pro
van egy aprilia 125 af-1 spor pro limitált szériás motorom és valamiért 5.-ben és 6.-ban 7ezres fordulatnál már nem huz ha huzom neki a gázt akkor fel megy 7 ezerig és utána ilyen furcsa hangot ad ki kicsit lassit és le megy a fordulat 7 ezer alá mi lehet ennek az oka szerintetek?
Megvannak a papírjai, szóval lehetne rendszámoztatni?
Helló! http://www.kepesmotor.hu/april... ez lenne az. Ha kérdésed van írj nyugodtan.
Lefogja égetni a fesszabályzód, nem?
Hali
Van valakinek af1 hez visszapilantó tükre?
Heló!
A duplakörlámpás Replicaba H4 Bixenont betettem kisseb átalkítással(egy pici foglalatbővítéssel) így pirít mág rosszabb foncsorral is csak arra kell vigyázni, hogy csak a 35W-os szettet szabad berakni mert a másikat nem bírja el a motor(legalábbis az enyém nem bírta a 55W-ost), amúgy a H4-es égő is benne volt de az nem váltotta ki a kellő hatást.
50es motorról van szó. NEm 125ösről. Szerintem nincs
Papírok és rendszám megvan?
Az msn címem fatal1ty_25@msn.com akit érdekel az vegyen fel!
Helló!

Engem mindenképp érdekelne mint már régebben írtam, vegyél már fel légyszi MSNre fepi3[kukac]freemail[pont]hu.

Üdv: P
Érdekelne, küldj légyszíves képeket meg infókat a zuboa@vipmail.hu -ra
Köszönöm
Nem valószínű,ha onnan valami kiesik az már nem túl jó ,lehet csak a mechanika ment szét a dekliben,de legjobb ha leengeded az olajat és megnézed,viszont ha nem értesz hozzá akkor lehet kár levenni.
DE nem fog az ölembe hullani a cucc ami belül van!Én attól félek a legjobban!Utána meg aztán nézegethetek ngyokat!
Le kéne kapni a deklit és bekukkantani alá hogy mi a helyzet...
vas megye:SÁRVÁR
Látni kéne ám.. Hova valósi vagy? Hátha találsz itt olyan hozzáértőt, aki esetleg megnézné neked....