üdv. af1 50 replicám van az önindítós változat,azt szeretném kérdeezni hogy,ami az önindító motorján van fogaskerék ami meghajtja a lendkereket,annak stabil helyzetben kell lenni? mert ez mozog oldalra és közben meg darál,de nemcsuzik a 2fogaskerék egymáson?! légyszi minél hamarabb.:(:(
A motor bizonytalan járását mi okozza? Nemrég cseréltettem a szimeringeket a blokkban , de igy is elég bizonytalan üzemü a motor ,a gázt is nehezen veszi fel ha alapjáratról próbálom élesztgetni , egy hallható késéssel pörög fel , vagy ha tul sok gázt adok méllyen hörög aztán le is áll
Olvastam lejjebb h a membrán lehet a ludas ... Kérdés ,hogy az mi ? és mit lehet vele csinálni ?Esetleg ha cserélni kell hol lehet beszerezni ilyen alkatrészt? Más ötlet van erre a kórképletre ?
Lehet elkopott a kuplung az olajtól függetlenül.. Vagy az olaj miatt megcsúszott, és tönre is ment... Szedd szét, nézd meg, lehet el van deformálódva, színeződve, és akkor csere....
hali
tud valaki segíteni,cseréltem olajat AF'-50-esbe(castrol10w40)és még mindig csuszik a kuplung7000 körül.elötte repsol volt benne azzal már 5000körül csuszott,elötte viszont tökéletes volt.mi lehet a gond?rakjak másd olajat?ha igen akkor milyet?
köszi elöre is
Egyébként ha Zotyának mondjuk előre utalsz, akkor a posta+ utalás kb 1000 Ft-ból megvan szerintem... Azthiszem elég sokat jár ide, megbízhatsz benn ennyire...
Szeritnetek érdemes belevágni teljesen laikusként a karburálásba, vagy inkább bízzam szerelőre? Füstöl mint az állat, erőtlenebb, gázadásnál gyorsan felpörög, de nagyon lassan esik vissza a fordulat, tiszta lucsok minden, meg eszik mint egy tank, szóval sokat kap, erre jöttem rá. Olvastam a karburálásról, a levegőcsavarral eszerint nem lehet megoldani az én gondomat. (mondjuk asse tom, hogy hol van, szóval egy képnek nagyon tudnék örülni)
Szóval a kérdésem: bonyorult dolog az a karburátor, vagy ha szájbarágósan mindent elmagyaráztok nekem, akkor meg fogom tudni csinálni? Az tuti 100, hogy a karbi a gond, mert a télen a drágalátos szerelő azt mondta, hogy beállította a karbit, amit rossz gyertyával és kontaktos kábellel úgy látszik elég érdekesen tudott végrehajtani. (hogy lehet úgy beállítani egy motort, hogy csak 8-9000ig pörög fel?...)
Nekem tuti hogy van, csak azt kell megnézenem hogy a gumibak jó állapotú-e mert még a lengőkaron van rajta mindenestől egy 5-ösért odaadom ha jó állapotú ha nem az akkor kidobom, de én csak postán bírom feladni ami 2000ft felárat jelent.
Ha érdekel keress meg szerda estére megnézem.
0630/6963423
Üdv: Varga Zoli
Trakee úr! Zegen, vagy a 100km-es környékén nem tudsz véleltlen egy bontót, ahol lenne futurához hátsó lánckerék agy? Elautóznék érte fél napot is, csak már lenne!
Vagy valakinek van itt a "közelben"? Elmennék érte, vagy postára kellene adni hamar-hamar!
af1@freemail.hu