SZIASZTOK !
Af1 Europába (125 cc ) mennyi lenne a km spirál ? vagy ha kimondott Europa nincs akkor az Af1 spirálja jó lehet hozzá ?
Fontos lenne előre is köszi :)
Hali. Tényleg nem jó az enyémre de küld csak el mert át tudom alakítani. (Műanyagos vagyok) Viszont nem lenne rossz ha nagyon gyorsan el tudnád küldeni mert még le tudom mondani a bőröztetést. Kicsit későn válaszoltál. Ez a címem: Kováts Gellért 8999 Zalalövő, Kossuth út 86. Küld a címed és küldöm én is a tetőt.
szia sanyeeeE!
mégis sikerült megvenni? mert msn en nenagyon jeleztél hiába vártam, pedig szivesen csevegtem volna róla... na mind1 azért grat hozzá!
üdv
mitoo
Hali! Nekem 8-9nél nem pörgött tovább a motor! Gyertya, pipa, kábel, megoldotta a problémát most akármelyik sebességbe kipörög kivéve az 1est...ott nagyon gyorsan emelkedik a fodulat és 9-10között megáll! 2esbe kimegy szépen 11 fölé és a többiben is...üresben szintén 9-10 ig... Nem próbálgattam 200szor csak 2x és ezt vettem észre...lehet légszomjúság? v. karburálás, v esetleg más? Amugy szépen megy a motor, semmi bajom vele ez sem idegesítő probléma a számomra de ha van hely ahol választ kaphatok akkor ez az Előre is köszi!
Sziasztok! Aprillia AF1-hez van néhány lkatrészem eladó (első-hátsó felni, hozzá való abroncs, komplett tárcsafék, komplett fordított első teló, központi lengéscsillapító, első maszk, váz, hátsó lengőkar, kormány kifli, komplett job-bal markolat [gázkar] kapcsolókkal fékkarral, stender, lábtartó,)! He kell köldök képeket email címedre.
Elérhetőség: acsosss37@citromail.hu
Af1 Europába (125 cc ) mennyi lenne a km spirál ? vagy ha kimondott Europa nincs akkor az Af1 spirálja jó lehet hozzá ?
Fontos lenne előre is köszi :)