Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SZIASZTOK !
Af1 Europába (125 cc ) mennyi lenne a km spirál ? vagy ha kimondott Europa nincs akkor az Af1 spirálja jó lehet hozzá ?
Fontos lenne előre is köszi :)
Egy 125ccm-est keresek
Én jó állapotba lévőt keresek de azért kössz hogy szóltál
125-öst csak elfelejtettem odaírni
Postai utánvételel gondolom?Kb mennyi lesz?
Hello Holnap akkor küldöm is!
Az én címem Breznai Tamás Tiszaújváros 3580 Hajdú tér 5 2/4
De túl messze laksz az a baj!De mind1 küldöm.
Hali. Tényleg nem jó az enyémre de küld csak el mert át tudom alakítani. (Műanyagos vagyok) Viszont nem lenne rossz ha nagyon gyorsan el tudnád küldeni mert még le tudom mondani a bőröztetést. Kicsit későn válaszoltál. Ez a címem: Kováts Gellért 8999 Zalalövő, Kossuth út 86. Küld a címed és küldöm én is a tetőt.
helló
mennyibe gondoltad? mi a baja? nagyon nagy?
üdv
mitoo
A tiédet mennyiért adnád el nekem?
Mert a csere nem hinném hogy jó mert nem jó a tiédre ez!
Megállapodhatnánk egy árba.Írj!
Hello nem hiszem hogy ez jó a tiédre de teszek fel képeket és meglátod!
Hello!

Nekem van egy RENDSZÁMOS Replicám nagyon jó áron, de dolgozni kellene rajta. De nem reménytelen bontó szökevény!
szia sanyeeeE!
mégis sikerült megvenni? mert msn en nenagyon jeleztél hiába vártam, pedig szivesen csevegtem volna róla... na mind1 azért grat hozzá!
üdv
mitoo
125 vagy 50? Nekem van egy replica 50es 70es malossi henger 26'os karbi,arrow kipuffrendszer 150ezer,ha 125öst keresel,nűlam ne keresd:D
Hello, keresek egy eladó aprilia af1 replica-t, jó áron, jó állapotban!
Hali! Nekem 8-9nél nem pörgött tovább a motor! Gyertya, pipa, kábel, megoldotta a problémát most akármelyik sebességbe kipörög kivéve az 1est...ott nagyon gyorsan emelkedik a fodulat és 9-10között megáll! 2esbe kimegy szépen 11 fölé és a többiben is...üresben szintén 9-10 ig... Nem próbálgattam 200szor csak 2x és ezt vettem észre...lehet légszomjúság? v. karburálás, v esetleg más? Amugy szépen megy a motor, semmi bajom vele ez sem idegesítő probléma a számomra de ha van hely ahol választ kaphatok akkor ez az Előre is köszi!

ÜDV!
Sziasztok! Aprillia AF1-hez van néhány lkatrészem eladó (első-hátsó felni, hozzá való abroncs, komplett tárcsafék, komplett fordított első teló, központi lengéscsillapító, első maszk, váz, hátsó lengőkar, kormány kifli, komplett job-bal markolat [gázkar] kapcsolókkal fékkarral, stender, lábtartó,)! He kell köldök képeket email címedre.
Elérhetőség: acsosss37@citromail.hu
szükségem lenne egy kilométer csigár ami a spiárlt hajta af-1 sport pro motorhoz 17col-os kerékhez ha valakinek van írjon!
Valakinek egy idomgarnitura AF-1 replicára? Gyárias hatású. Lámpákkal plexittel. 20ezer forint (egy petákot sem engedek belőle)
0630/6963423
Az bízik meg bennem aki akar, de nem fogom eljátszani pár ezer forintért a becsületem (többért sem).
Nekem van membránom. Házzal mindennel együtt 6ezer péz.

Karbit leszeded, és a szívócsonk után helyezkedik el (hengerfelé).
Igen már rájöttem:D két szimeringel helyetesíthető
hy.eladovÁ vÁlt a mocim(aprilia af 1 europa '96-os 70-es cuccokkal)tÖbb info/kÉp

06303703078,.msn/e-mail:c7nyad@citromail.hu
Könnyen lehet, hogy sokat kap... Véletlenül nem magas fordulaton, mikor már foriog, megy, mint a veszedelem, pl teligáznál, félgázon meg semmi?
Speciális? Hümm én már láttam 50-esét, és 125-ösét is, egyik se volt annyira speckó... Najó az 50-esé picit, de két simával helyettesíthető!
köszi már megoldódott!