Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig nagymotoron elvileg 2 tükör kötelező, és ezért a rendőr akár büntethet is!
HALI!Honnan szerezted a fúvókát. Nekem is kéne de nekem a 80-as henger miatt. És mekkora volt benne eredetileg? Gege Jah ha kell esetleg megmaradt az 50-es hengerfejem dugóval mindenével.
Szia! A motort 7végén viszik egyben el...sorry!
Van ahol nem veszik olyan komolyan. A KPM-nél még a kürtöt is meg nézik
Csak balos tükröm van,de telefonon megkérdeztem,elmegy így is.... Azért köszönöm!
Kormány, lengőkar, teleszkópok, duda(kürt) működjön, a búrák lehetőleg ne legyenek repedtek, két tükör, gumik és lehetőleg tisztán vidd oda, hogy jobb benyomást keltsen
Srácok műszaki vizsgás a motorom....Mit szoktak nézni a vizsgán?Mire figyeljek oda,hogy ne tudjanak belém kötni? Ilyen fék,világítást ne mondjátok mert az alap dolgokat tudom....
Hello. Érdeklődenék hogy az Aprilia AF1 Sintesibe mien foglalatú izzó kell, a nagykörlámpásba. HS1 vagy milyen? Mert este szinte nemleehet látni semmit, és szeretnék bele egy komolyabb égőt(ket) vagy egy Xenon szetett, A választ előre is köszönöm.
nekem a sport gyertya miatt csinálja...
Köszi.
Akkor csak velem van a baj mert nem igazán vagyok az a forgatós tipus, csak néha.
Na még egy okos kérdés, ha megyek a mocival kb 80-90 körül akkor olyan érzés em van mintha kihagyna a gyújtás pontosabban berángat néha.
Mi lehet az oka?
VAGY ÍRJATOK VÁLASZT!
Helló mindenkinek.
a segitségeteket szeretném kérni.
Van egy af1 50 es gépem 78-as fúvókát raktam bele és sportlégszűrőt raktam rá.
De ma mikor mentem vele és felmelegedett a motor akkor nem akart menni nem pörgött ki!
kb10 másodperc kell neki hogy tulpörögjön a 7 ezres fordulaton , utánna jol ment.
Mikor levetem a légszűrőt elég jol húztt alacson fordulaton is.
Nem tudom a multkor mikor levettem a szívócsonkot és kivettem megnézni a membránt és volt két kb 2mm es hézag a két lapszerű valaminél nem tudom hogy esetleg azt érdemes kicserélni?
Sztem még gyári.
am a motor nem nagyon pörög ki 11 ezer fölé így megy 88 körül óra szerint, ezt okozhatja a membrán?
Nem értek hozzá azért kérdezem.
HA VAN EGY APRILIA SPORT PROTOK ELADÓ

AKKOR ÍRJATOK MAILT
duzsivince@freemail.hu
Nem húz kisebb fordulattól, sőt erőtlenebb lesz. Valószínűleg olyannak javasoltuk akinek nem nyitott a power ezért nem forgott a motor, és felül nem volt ereje. Azért van benne a powerszelep hogy 7-8000 alatt nagyobb legyen a nyomaték.
Hy srácok:
Tudna nekem valaki segíteni?
A fórumon olvastam régebb,hogy kilehet támasztani vagy akasztani a powert és akkor kissebb fordulattól húz.
Ennek érdekelne a menete.
Előre is köszi.
Még nem tudom nem szedtem szét. De ha lett volna egybe akkor bármit át tudtam volna rakni. Majd szólok hogy mi érdekelne.
AKCIÓ!
Aprilia power szett eladó 18E Ft.
Hétköznap csak du. 5 után vagyok elérhető.
06306963423
Nincs már meg, de mi kellene hozzá? Mert van egy bontott blokkom.
Sziasztok! KEresek Aprilia AF1 Sport Pro hoz Jobb és Bal oldali visszapillantó tükröket. Lehetőleg gyárit szeretnék, a motor évjárata 94.
hello Zotya! Vaterán láttam hogy árulsz rotax 123-as blokkot. Megvan még?
Kedves Trakee. Kérlek küldjél imél elérhetőségedet a regant@citromail.hu számomra. A gépet nem ennyiért vettem a vételár itt nem publikus. Köszi a segítségedet megpróbálom jelzett márkarársat elérni, sok korábbi hozzászólását olvastam Ő tényleg tapasztalt apriliában. Az adatlapomat sikerült megcsinálnom, most próbálkozok a képfelrakással. Üdv.
Első lámpák eladók!
125ccm-es motorokban voltak.
a 2 kör lámpás teljesen jó állapotban van ára:5eft(replika,sintezi)
a másik futura,sport spro lámpa , a képen látható állapotban ára:4eft
Helló Kösz szépen segítséget de már találltam lábtartót.
3 éve áll és nem ad szikrát.
Üdv!

Konkrétan mit jelent az, hogy talpraállítani? Mi baja?