HALI!Honnan szerezted a fúvókát. Nekem is kéne de nekem a 80-as henger miatt. És mekkora volt benne eredetileg? Gege Jah ha kell esetleg megmaradt az 50-es hengerfejem dugóval mindenével.
Kormány, lengőkar, teleszkópok, duda(kürt) működjön, a búrák lehetőleg ne legyenek repedtek, két tükör, gumik és lehetőleg tisztán vidd oda, hogy jobb benyomást keltsen
Srácok műszaki vizsgás a motorom....Mit szoktak nézni a vizsgán?Mire figyeljek oda,hogy ne tudjanak belém kötni? Ilyen fék,világítást ne mondjátok mert az alap dolgokat tudom....
Hello. Érdeklődenék hogy az Aprilia AF1 Sintesibe mien foglalatú izzó kell, a nagykörlámpásba. HS1 vagy milyen? Mert este szinte nemleehet látni semmit, és szeretnék bele egy komolyabb égőt(ket) vagy egy Xenon szetett, A választ előre is köszönöm.
Köszi.
Akkor csak velem van a baj mert nem igazán vagyok az a forgatós tipus, csak néha.
Na még egy okos kérdés, ha megyek a mocival kb 80-90 körül akkor olyan érzés em van mintha kihagyna a gyújtás pontosabban berángat néha.
Mi lehet az oka?
Helló mindenkinek.
a segitségeteket szeretném kérni.
Van egy af1 50 es gépem 78-as fúvókát raktam bele és sportlégszűrőt raktam rá.
De ma mikor mentem vele és felmelegedett a motor akkor nem akart menni nem pörgött ki!
kb10 másodperc kell neki hogy tulpörögjön a 7 ezres fordulaton , utánna jol ment.
Mikor levetem a légszűrőt elég jol húztt alacson fordulaton is.
Nem tudom a multkor mikor levettem a szívócsonkot és kivettem megnézni a membránt és volt két kb 2mm es hézag a két lapszerű valaminél nem tudom hogy esetleg azt érdemes kicserélni?
Sztem még gyári.
am a motor nem nagyon pörög ki 11 ezer fölé így megy 88 körül óra szerint, ezt okozhatja a membrán?
Nem értek hozzá azért kérdezem.
Nem húz kisebb fordulattól, sőt erőtlenebb lesz. Valószínűleg olyannak javasoltuk akinek nem nyitott a power ezért nem forgott a motor, és felül nem volt ereje. Azért van benne a powerszelep hogy 7-8000 alatt nagyobb legyen a nyomaték.
Hy srácok:
Tudna nekem valaki segíteni?
A fórumon olvastam régebb,hogy kilehet támasztani vagy akasztani a powert és akkor kissebb fordulattól húz.
Ennek érdekelne a menete.
Előre is köszi.
Kedves Trakee. Kérlek küldjél imél elérhetőségedet a regant@citromail.hu számomra. A gépet nem ennyiért vettem a vételár itt nem publikus. Köszi a segítségedet megpróbálom jelzett márkarársat elérni, sok korábbi hozzászólását olvastam Ő tényleg tapasztalt apriliában. Az adatlapomat sikerült megcsinálnom, most próbálkozok a képfelrakással. Üdv.
Első lámpák eladók!
125ccm-es motorokban voltak.
a 2 kör lámpás teljesen jó állapotban van ára:5eft(replika,sintezi)
a másik futura,sport spro lámpa , a képen látható állapotban ára:4eft
Akkor csak velem van a baj mert nem igazán vagyok az a forgatós tipus, csak néha.
Na még egy okos kérdés, ha megyek a mocival kb 80-90 körül akkor olyan érzés em van mintha kihagyna a gyújtás pontosabban berángat néha.
Mi lehet az oka?
a segitségeteket szeretném kérni.
Van egy af1 50 es gépem 78-as fúvókát raktam bele és sportlégszűrőt raktam rá.
De ma mikor mentem vele és felmelegedett a motor akkor nem akart menni nem pörgött ki!
kb10 másodperc kell neki hogy tulpörögjön a 7 ezres fordulaton , utánna jol ment.
Mikor levetem a légszűrőt elég jol húztt alacson fordulaton is.
Nem tudom a multkor mikor levettem a szívócsonkot és kivettem megnézni a membránt és volt két kb 2mm es hézag a két lapszerű valaminél nem tudom hogy esetleg azt érdemes kicserélni?
Sztem még gyári.
am a motor nem nagyon pörög ki 11 ezer fölé így megy 88 körül óra szerint, ezt okozhatja a membrán?
Nem értek hozzá azért kérdezem.
AKKOR ÍRJATOK MAILT
duzsivince@freemail.hu
Tudna nekem valaki segíteni?
A fórumon olvastam régebb,hogy kilehet támasztani vagy akasztani a powert és akkor kissebb fordulattól húz.
Ennek érdekelne a menete.
Előre is köszi.
Aprilia power szett eladó 18E Ft.
Hétköznap csak du. 5 után vagyok elérhető.
06306963423
125ccm-es motorokban voltak.
a 2 kör lámpás teljesen jó állapotban van ára:5eft(replika,sintezi)
a másik futura,sport spro lámpa , a képen látható állapotban ára:4eft
Konkrétan mit jelent az, hogy talpraállítani? Mi baja?