Kérem segitsetek nekem vettem egy 1987-es AF1 125-ös mocit.Sajna kezelési könyv nincs róla, kérdésem az lenne mekkora Wattszámu az eredeti reflektor-tompitott,és az irányjelzőkben levő izzók? Jelenleg biztos nagyobbak vannak a gyárinál, ha használom lemeriti az aksit. Aksi a töltést veszi, világitás nélkül 13,5V világitással 12,2V müszerrel mérve a töltőfeszültség.
nembiztos, hogy törött volt
majd nézd meg, hogy a kerekek egy síkban futnak-e
a kérdés, hogy miből lett a teló átrakva? úgytudom a replica-é: 38X50X10,5
hello rinaldo!
akkor ez azt jelenti, hogy valamikor törött volt a gép (a váz nem görbült meg.)? na mindegy, ez marad benne, azt nem tudod véletlenül, hogy ebbe mekkora szimering kell?
Köszi!
Sziasztok!
Tegnap rsata válaszolt a kérdésemre, miszerint sport pro-ba 40x52x10-es szimering kell, de ma megmértem és az enyémben a teleszkópszár átmérője 38 mm. Ez hogy lehetséges?
Én is úgy tudom, hogy 40mm-es teleszkóppal szerelték őket.
Légyszi segítsetek!
Köszi!
lehet, hogy igazad van (sőt...).Én úgy vettem, hogy meghalt a motorja és egy hozzá nem értő ember elkezdte csinálni nekem, amiből sajnos nem lett semmi.Így egy darabig blokkot kerestem, de azt nem találtam, ezért maradt a test eladása!
Bocsánat, ha bárkit megvezettem!
helló sziaztok! akinek lenne af1 europához álló minarelli am 3 blokkoshoz alkatrész bármien az irjön lécci egy e-mailt árrakkal együtt elöre is köszönöm
Agip Racing 2T csak benzinhez keverve jó. Agip kutakról meg annyit hogy a környéken egyiknél sincs speed 2T Nem lennék meglepve ha máshol is így lenne.
Háát agip kútnál lehet venni, nem igazán tudom a nevét, de van ahol 4ezer körül van, van ahol 2500körül megkapod.....aztán castrol power 1 racing, ami még elfogadható, motul olajakat a 4-5ezres kategóriától feljebb, a lényeg az, hogy full szintetikus olajat, és sose spórolj vele, olcsót sose rakj bele, és inkább márkásat!
Mint egy aprilia, annyit tud, nagyon jó kis gép, erős, megy, "viszonylag" nem eszik vészesen! Ha jót fogsz ki, és betartod a szervízigényét, mindig jó olajat raksz bele, és törődsz vele, nagyon jó társ lehet!
Sziasztok. Valaki le tudná nekem írni, hogy milyen is egy Aprilia AF1 SPort Pro? Tulajdonságaira lennék kíváncsi mert egy ilyen típusú mocit készülök vásárolni.
Szerintetek? Valaki tud vmit róla? Mert nekem eléggé tetszik, csak 160-as henger... :S Jó az úgy is? :D Amúgy ha van vki RENDSZÁMOS sport pro-ja ilyen festéssel engem érdekel. ^^
Valaki nem akarja a mociját festetni?Én lefestem akár egyedi igények szerint is!Ha kell valami különleges matrica azt megcsinálom rá!Alu cuccokat is polírozok!Ha érdekel ott az msn,vagy e-mail az adatlapomon,és irj bátran!
Az én futurám telószimering mérete 38X48X10,5 eddig mindenki azt mondta hogy ilyenről még nem hallottak, valakinek van ilyen méret?
a kerekek egy nyomon futnak, a váz se görbült, de most is folyik az olaj, úgyhogy szimering cserés, ezért kérdeztem
majd nézd meg, hogy a kerekek egy síkban futnak-e
a kérdés, hogy miből lett a teló átrakva? úgytudom a replica-é: 38X50X10,5
akkor ez azt jelenti, hogy valamikor törött volt a gép (a váz nem görbült meg.)? na mindegy, ez marad benne, azt nem tudod véletlenül, hogy ebbe mekkora szimering kell?
Köszi!
Tegnap rsata válaszolt a kérdésemre, miszerint sport pro-ba 40x52x10-es szimering kell, de ma megmértem és az enyémben a teleszkópszár átmérője 38 mm. Ez hogy lehetséges?
Én is úgy tudom, hogy 40mm-es teleszkóppal szerelték őket.
Légyszi segítsetek!
Köszi!
Van, de egyben szeretném eladni a mocit. sorry!
Bocsánat, ha bárkit megvezettem!