Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valakit érdekel van egy Af1 Futura-m (kb 1992-1993 lehet)125/50-esként volt használva,blokk nincs benne és hiányzik róla idomzat is de ami megvan az kitünő állapotú. pl.:hátul szinte új gumi van,első is nagyon jó állapotú, elől-hátul tökéletes a teleszkóp, láncszett is kiváló,váz is kitünő állapotú,kapcsolók,...stb
képeket természetesen tudok küldeni, és árban megtudunk eggyezni, esetleg szállitásban tudok segiteni
érd:patvaros87@gmail.com-email
patvaros87@freemai
l.hu-msn
06303207630
Üdv Zoli
szia!
A rendszám le lett adva, de a papírok valahol megvannak (remélem)...
Hay mindenkinek van egy Aprilia AF1 50-hez Gyújtásállórészem kifogástalan állapotban

várom az ajánlatokat.
Köszönöm!
Hello Atta!

Felvehetlek msn-en?
40x52x10
A rendszám és papírok is megvannak?
Jah tényleg jó lenne. Várom a képeket.
Sziasztok!
Légyszi írja már le valaki, hogy mekkora (és milyen) szimering kell egy 1994-es AF1 125 sport pro első teleszkóp-ba (a teló 40 mm átmérőjű).
Köszi.
Nem! El kell keserítselek, van, akit nem anyagi haszonszerzés mozgat... Csupán Geri nemcsak korrektül intézett bármit, amire szükség volt, hanem az árai is kifejezetten kedvezőek a legtöbb bontósokéhoz képest... Sajnálom, ha ezzel rontom az üzleted... De szabad verseny van... És Geri rászolgált, hogy reklámozzam, és bárkinek ajánljam!
Hello
Jah az jó lenne mindkettőnknek!Nemsokára teszek fel képet róla.
1990-es évjáratú 125ccm Aprilia AF1-es Futura motorkerékpár alaktrésznek eladó.A motor blokkja nincsen meg csak a váz és hozzá minden burkolat ill. kiegészitő.A motor 2éve lett újra fényezve illetve felújitva, de a felújitás óta egy percet sem ment.
Az ár 40e.
Tel.:0620/969-0588
Sziasztok mivel tudom hejettesiteni a gyári trafot?
Te jutalékot kapsz a Geritől, hogy reklámozod a dolgait? Naprakészebbenk kellene lenned. Az a váz már elkelt jó ideje.
lorybeee@hotmail.com
vegyél csak fel MSNre és dumáljuk csak meg a dolgot
Misoc mi újság spirál téren?
Mitogeri régebben árulgatott papiros vázat, rendszámmal, blokkfelekkel, azthiszem 30-40 e körül.. De ugye + 30 az átiratás, és ki kell cserélni a donor motorban is... Ha vállalod, kérdezd meg tőle: 06 70/554-0998 nemtudom, megvan-e még neki, de jó esély van rá szerintem... Bármi más kell, szerintem van neki af1 hez...
70ezerért odaadom azt amire neked szükséged van rendszám + forgalmi + törzskönyv + váz + blokk (teljesen felújított, henger és gyújtás nélkül).
figyelem! keresek egy 125-ös AF-1 blokkot !
Oké!Köszi, holnap megyek a boltba aztán meglátjuk mi lesz.
kösz az igazán kedves stilust,de ennyiböl már rájöhettél vna,h nekem nem jó motor kell hanem a papir meg rendszám ,amit általában motorral 1ütt adnak! De nekem roncs kell,mert nem akarok százezreket rákölteni te kedves ember!
ez a jó gyertya a 10-es hőértékű...motorosbolt, unix pl. lehet kapni! Ha ezzel sem pörög akkor javasolnám a gyertyakábel és a gyertyapipa cseréjét is! A kettő kb. 2ezer a gyertya szintén 2! Sok sikert hozzá!
NGK B10EG
illetve a költségmentesek jobban érdekelnének :) esztétikai hibák nem nagyon számítanak.