Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehetséges!
Úgy nézem egyezik a tipus, párban 10eft a teló.
Ha érdekel motorkovacs@gmail.com-ra írj.
Eladó ez a légszűrő.
alig volt motoron.
ár 3 ezer forint.
Dupla körlámpás az évjáratát nem tudom arról van szó ami az adatlapomon is van Mennyiért tudnál hozzá adni villát ha van ?
Hányas évjárat?
A képen látható tipus?
Dupla kör lámpás.
fedél
húú de frankó nekem meg az a bőr ülés kellene ami nem jó neked. cseréljünk hmm?mindjárt csinálok képeket. te is tudsz képet küldeni róla?
nemlehet, hogy csak későn húztad be a kuplungot és leállt a blokkolástól?
Lehet egy új dugót 500km után nem kellene 130-al "kínozni"...bár nemtom én biztos nemtenném
Járasd inkább még 500at kíméletesebben! Abból baj nemlehet!

Üdv!
Hello! Lenne egy nagyon nagyon fontos kérdésem!

KB. 10 perce jöttem hazafelé, előttem egy opel ment kb. 130al, és mögötte 5 méterrel, hirtelen befékezett előttem nekem meg beállt a motor csak fütyült a hátsó kerék( az új dugómban kb. 500km-van), egyből arra gondoltam h megragadt. Félreálltam kb. fél percre rá ráindítottam és pöccre be is indult, kifogástalanul megy. Lehetséges hogy pillanatnyilag beállt a dugó? Vagy én ilyedtem meg túlságosan és elfékztem? (előtte ilyen soha nem történt)
Gyertyapipát és hozzá kábelt külön rendelni kell ilyen tipushoz vagy bárhol lehet kapni? (megkérdezném ha nem tul hülye a kérdés) Szerintem az enyém is amiatt nem forog "csak" 9ig
Észreveszem h segít mindenki én egy szóval nem mondtam h nem...aki először irt flegmán mintha hülyegyereknek beszélne az nem én voltam... Elhiszem h Tyt meg trakee nagy fórumarcok meg hozzáértők... de attól lehetne normális hangnemű a válasz arra, h én a fúvókára gondoltam nem?
HEllo

Nekem is néha 9 ezrnél megállt nem pörgött tovább és csak "darált", elolvastam amiket írtatok, minden rendben van kivéve a gyertya kábel és pipa, vettem ma egy újat kicseréltem és láss csodát tökéletesen leforog
nézd meg hátha itt találsz ojat amijen a te blokkod itt minden nagyon részletes és látható.
http://www.apriliayorkshire.co...
Nekem is segítség kellene honnan tudok 50-nes af1-emhez ilyen villa alsórészt szerezni és mennyire fog nekem ez fájni, hogy túlhúztam.
A segitségeteket szeretném kérni Aprilia Af1 50 ccm-hez a motorblokkhoz keresek robbantott ábrát nemsok sikerrel.Kérlek benneteket ha tudtok küldjetek az email címemre.Előre is köszi. tp.feri@vipmail.hu
van egy hibátlan Futura fejidomom, ha érdekel valakit írjon. 5e ft
Sziasztok. Aprilia AF1 Futura 93' 50cm3 -masomhoz kéne nekem egy komplett blokk, inkább 125öst tennék bele!
Ha valaki tudna nekem segíteni, akkor hívjon!
Biber Roland 0620-6639-149
Sűrgős!
:Rolex
Hello én tudok küldeni valamit.Lehet hogy jó lesz csak adj egy e-mail címet.
Hello az a fedél ha nem kell akkor eltudnád nekem passolni mert nekem küldtek egy fedelet bőr és nem jó a mocimra:(Mert af1 125sön volt.És az enyémre nem jó:(Írj ha van valami.És letudnád nekem fényképezni leszedve .Felfordítva meg minden.Elörei is köszi sokat segítenél.
Vedd észre, hogy segíteni akartunk... Mindannyian.. És mi nem okoskodunk, nézz körbe, mindenki olyat mondott, amivel találkozott, és oka volt egy nem kiforgásnak... Tyt a 2. 125-ös apriliaját nyúzza... pl.. Én 45 e km-t mentem az enyémmel.. Csináltam rajta mindent... Produkált sokmindent.. Talán hihetnél nekem... De ha az kell, hogy raktam-e össze CBR-t? Nem! Ma délelött szedtük szét haverét, ugaz, csak 400-as, és sajnos nincs összerakva, emrt elég sok alkatrész kéne... De hidd el, nem fog ki rajtam! Csendben jegyzem meg, sokkal kevésbé fifikás, mint az aprilia... És ha valamikor jó volt ezzel a porlasztóbeállítással, akkor tuti nem azért nem forog ki... Kivéve, ha dzsuvás a karbid... De inkább köszönhetnéd, hogy próbálunk segíteni, és nem azt modnjuk, told be egy szervízbe, motort ott javítanak, vagy hozd el valamelyikünkhöz, aki ért hozzá, aztán óradíjba foglalkozik vele... Merthát látni kéne...
A hozzáállásodon nagyon gyorsan változtass, mert nem leszel itt hosszúéletű. A leszabályzós vidinél a "legrosszabbat" nem mondták. Gyújtótrafó. Nekem pl az volt. Kérj kölcsön valakitől. Engem nem érdekel, hogy milyen szerelő mondta neked, hogy mi a baj, az aprilia külön műfaj. Itt sok srác többet tud az apriliáról mint egy bűvész aki turbót rak még a ladára is. Jah a másik. Amiket te felsoroltál az mind szép és jó. De ezek mind külön "szakmák" és külön tanulni kell. Pl vane gy dízel tuningos srác, aki csak dízellel foglalkozik. Nem egy blokkot fűzött össze, nem egy autót csinált már és mégis egy turbót sikerült úgy összeforgatnia, hogy ciripelt. Nem jött rá miért. Tönkrement a turbó. Kár hogy itt helyben nincs olyan szerelő aki mindenhez ért, sajna így mindent szakműhelybe kell vigyek, ahol mindenki évekig tanulta a saját szakmáját. Szörnyű....

Leköcsögözhetsz, de szerintem bemutatkozásnak elég volt az előző sértő beszólásod Tytnek.

Sok sikert: Pisti
Tudod nem önérzetről van szó...meg h hozzád hányan mentek mert abszolut nem érdekel...hanem ha valakinek van egy kérdeése hozzád (tökmindegy mióta vagy fórumlakó, vagy mióta szerelsz motort), és azt a kérdést normálisan teszi fel, akkor ilyenek h "komám" meg "nem értek hozzá versenyző" ne legyenek a válaszban mert attol h én nem cseréltem gyertyakábelt még az nem jogosít fel arra h ugy válaszoljál ahogy megtetted...nem sértettél meg sőt leszarom amit irtál csak szólok h lehet nemsokmindenkinek jön be ez a nagy fórumos arcoskodás...amit adtál tanácsokat azt tehetted volna normális módon...nah ennyit erről...további szép napot!
azért ha délután fele kilátsz a nagy önérzetedből, esetleg olvasd el figyelmerebben a hozzászólásom, és próbálkozz meg azokkal amiket leírtam.. van esély hogy segít.
Nem tudnám megszámolni a kezemen, hogy hány srác jött úgy ide okoskodva tanácsot kérni, hogy mástól kapta a kurvanagy ötleteit. Kicsi gondolkozz el mielőtt beszólsz valakinek, aki segíteni akar neked.
ja és mint mondtam, próbáld ki amiket írtam, ill. nézd meg.
üdv, te vérig sértett ifiúr