Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy! 9-9500nál tovább nem pörög ki a motor... a power vinné de vmi miatt megáll...olyan mintha nem kapna elég benzint olyan nagy fordulaton! A súber tartópöcökével variáltam...van vagy 5 bevágás ahova azt lehet tenni h milyen magasan álljon a tű! Azt hová célszerű állítani? Amikor szétszedtem felülről a 2.ba volt. Lejebb raktam 2vel, ot nem volt jó, a legfelső állásban volt a legjobb. Most is ott van. Gondoltam még a főfúvóka nagyobbra cserélésére...nemtom ez megoldaná-e. 34es karbiról van szó! A gyertya nemtudom h közrejátszik-e v sem, henger, blokk alkatrészek stb sztem jó állapotban vannak, szép a hangja, jól is megy amugy csak idegesít h kéne neki minimum 10500at(lóerőmaximum) de inkább 12000-t(bár odáig hülyeség pörgetni) pörögni:S

Ha valakinek van vmi tapasztalata v tanácsa h mi lehet az nyugodtan irjon! !THX!
Aprilia AF1 50 törötten alkatrésznek eladó. A blokk hibátlan Dell Orto 19es PHBG sport karburátorral. Irányár 50ezer forint!
bazz azt vágom de nem mindegy hogy milyet lehet mechanikus olajat is bele rakni példul ezért kérdezem milyen való bele
Teleszkóp olajat
na nem km óra kéne nem az a rossz hanem km csiga kellene
az első telokba milyen olaj kell?
Sziasztok! Keresek hátsó far idom fedél helyett hátsó bőr ülést.(az a kék csúfság helyett) Meg kérdés: Vettem hátsó gumit ami 130/90 és a gyári adataim 120/80-at ír. Necces, hogy befér e a szélessége mert ugye lehet, hogy bele fog érni a vázba. Mi a Megoldás? Gondoltam nyomtávszélesítőre, max pár miliméter-es kellene. Köszi. Jah meg van egy 50-es hengerfejem dugóval gyűrüvel ha kell valakinek.
nekem van egy af-1 125 replica-m. rendszÁmos magyar papÍros
0630/6963423
A spirál vásár elég körülményes volt. Az én motoromon a km/h felőli végén 16mm
a menet a csigánál 10mm.Ahonnan rendeltem csak olyan volt aminek a felső mente 16mm
az alsó viszont 12mm.A hossza 88cm. Ezeket a méreteket ellenőrizd a motorodon!Mivel nem volt spirálom a hosszát nem tudtam milyen kell.Azt mondták semmi gond, mérjem meg kb. milyen hosszú spirál kell és legyártják hogy felül 16mm-es legyen alul 10mm-es.A hosszának kb. 88-90cm-t mértem.Rendben is volt, megadtam a címet utánvéttel megjött a csomag és láss csodát felül 16 alul 12mm hát nem gyártották le.A hossza a 88cm az jó lesz.Kis maszekolás alsó hollander le, simson spirálon 10-es a hollander kis fúrással faragással jó rá a simsoné.Kész lett a spirál. 4400Ft volt utánvéttel.
06-30/304-0354 ezen a számon rendeletem remélem jó lesz.
Aprilia AF1 típusú motort keresek , papírokkal törött v használaton kívüli állapotban!
hogyan kell be állitani egy rotax 123 motornak az olajzását van valami jelölése a blokknál vagy mi? aki tudná az segthetne.
Srácok az miért van,hogy a vízhőfok-órám beállt 80 fokra?nem akar megmozdulni onnan,gyújtást leveszem akkor is ott van....
rotax123-as blokkhoz van pár alkatrészem eladó
alaplap:17eft/db
lenkerék:17eft/db
elektronika:10e
ft/db
komplett váltó:10eft/db
komplett kuplung:10eft/db
28 delorto karburator kompletten,szivocsonkkal:10eft/db
membrán:3000ft/db
pneuma
tikus power szelep kompletten:10eft
elektromos power szelep kompletten:18eft
blokkfelek,műanyag fogaskerekek,olajszivattyú,vizpumpa..stb
vannak még 125ccm-eshez kerekeim,láncszettem,fékrendszerek,vázak,idomok,első telók..stb
érdeklődni inkább email:patvaros87@gmail.com
vagy telefonon:06303207630
Hali!Valaki nem tud AF1 50(Futura) blokk összeszerelési rajzot
Hello!

Utánna érdeklődtem, de az már elkelt. De egyébként van egy eladó komplett használaton kívüli motor is.
Af-1 replica rendszámos törzskönyves tulajdonostól, de műszaki az nincs semmi tartozás nincs rajta egész évre be van rá fizetve minden.
Keress meg ha érdekel a dolog. Ennél olcsóbban nem bírod megoldani a rendszámoztatást.
0630/6963423
Varga Zoltán
zotyavfr@freemail.hu
Helo hol vettél zsír új spirált ha szabad tudni mert nekem is kéne vennem.
ok.
okok valszeg kelleni fog jövöhéten még írni fogok és akkor adataimat leírom
Meg tudnád mondani ennek a haverodnak az email címét?vagy hogy tudnám elérni?
hello:
ugyan az az összes km ora teljesen jó sérülésmentes.
futura,replic,sport pro minden van de az összes ugyan az.
és akkor semmi baja minden müködik rajta? ja és amugy ez milyen motorhoz van ez az óra mert nekem af-1 sport pro limitált szériás motoromhoz kell megeggyeznek a méretek nincs eltérés?
italmondonak van hozzá! 8e ft kb.
Nem tudom hogy van e szám rajta, az R.16 gondolom azt jelenti hogy 16" os felnihez
viszont a tengely furatának méretét megadhatták volna.
Először szétszedem a régit hátha javítható, ha nem akkor majd lesz valahonnan.
Megvettem a zsír új spirált és akkor derült ki hogy a csiga döglött.
posta költség=1490ft