Hy! 9-9500nál tovább nem pörög ki a motor... a power vinné de vmi miatt megáll...olyan mintha nem kapna elég benzint olyan nagy fordulaton! A súber tartópöcökével variáltam...van vagy 5 bevágás ahova azt lehet tenni h milyen magasan álljon a tű! Azt hová célszerű állítani? Amikor szétszedtem felülről a 2.ba volt. Lejebb raktam 2vel, ot nem volt jó, a legfelső állásban volt a legjobb. Most is ott van. Gondoltam még a főfúvóka nagyobbra cserélésére...nemtom ez megoldaná-e. 34es karbiról van szó! A gyertya nemtudom h közrejátszik-e v sem, henger, blokk alkatrészek stb sztem jó állapotban vannak, szép a hangja, jól is megy amugy csak idegesít h kéne neki minimum 10500at(lóerőmaximum) de inkább 12000-t(bár odáig hülyeség pörgetni) pörögni:S
Ha valakinek van vmi tapasztalata v tanácsa h mi lehet az nyugodtan irjon! !THX!
Sziasztok! Keresek hátsó far idom fedél helyett hátsó bőr ülést.(az a kék csúfság helyett) Meg kérdés: Vettem hátsó gumit ami 130/90 és a gyári adataim 120/80-at ír. Necces, hogy befér e a szélessége mert ugye lehet, hogy bele fog érni a vázba. Mi a Megoldás? Gondoltam nyomtávszélesítőre, max pár miliméter-es kellene. Köszi. Jah meg van egy 50-es hengerfejem dugóval gyűrüvel ha kell valakinek.
A spirál vásár elég körülményes volt. Az én motoromon a km/h felőli végén 16mm
a menet a csigánál 10mm.Ahonnan rendeltem csak olyan volt aminek a felső mente 16mm
az alsó viszont 12mm.A hossza 88cm. Ezeket a méreteket ellenőrizd a motorodon!Mivel nem volt spirálom a hosszát nem tudtam milyen kell.Azt mondták semmi gond, mérjem meg kb. milyen hosszú spirál kell és legyártják hogy felül 16mm-es legyen alul 10mm-es.A hosszának kb. 88-90cm-t mértem.Rendben is volt, megadtam a címet utánvéttel megjött a csomag és láss csodát felül 16 alul 12mm hát nem gyártották le.A hossza a 88cm az jó lesz.Kis maszekolás alsó hollander le, simson spirálon 10-es a hollander kis fúrással faragással jó rá a simsoné.Kész lett a spirál. 4400Ft volt utánvéttel.
06-30/304-0354 ezen a számon rendeletem remélem jó lesz.
rotax123-as blokkhoz van pár alkatrészem eladó
alaplap:17eft/db
lenkerék:17eft/db
elektronika:10e
ft/db
komplett váltó:10eft/db
komplett kuplung:10eft/db
28 delorto karburator kompletten,szivocsonkkal:10eft/db
membrán:3000ft/db
pneuma
tikus power szelep kompletten:10eft
elektromos power szelep kompletten:18eft
blokkfelek,műanyag fogaskerekek,olajszivattyú,vizpumpa..stb
vannak még 125ccm-eshez kerekeim,láncszettem,fékrendszerek,vázak,idomok,első telók..stb
érdeklődni inkább email:patvaros87@gmail.com
vagy telefonon:06303207630
Utánna érdeklődtem, de az már elkelt. De egyébként van egy eladó komplett használaton kívüli motor is.
Af-1 replica rendszámos törzskönyves tulajdonostól, de műszaki az nincs semmi tartozás nincs rajta egész évre be van rá fizetve minden.
Keress meg ha érdekel a dolog. Ennél olcsóbban nem bírod megoldani a rendszámoztatást.
0630/6963423
Varga Zoltán
zotyavfr@freemail.hu
és akkor semmi baja minden müködik rajta? ja és amugy ez milyen motorhoz van ez az óra mert nekem af-1 sport pro limitált szériás motoromhoz kell megeggyeznek a méretek nincs eltérés?
Nem tudom hogy van e szám rajta, az R.16 gondolom azt jelenti hogy 16" os felnihez
viszont a tengely furatának méretét megadhatták volna.
Először szétszedem a régit hátha javítható, ha nem akkor majd lesz valahonnan.
Megvettem a zsír új spirált és akkor derült ki hogy a csiga döglött.
Ha valakinek van vmi tapasztalata v tanácsa h mi lehet az nyugodtan irjon! !THX!