Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és mennyi a postaköltség? ja és még 1 képet is dobnál róla?
hello:
kmora=5eft
postázni is tudom
8-10 e biztos van... Bontóba is 3-5... De vigyázz, hozzá való legyen! Mert hasonlatos hozzá pl a Fanticé is, de nem biztos, hogy jó... (ilyet tudok is lehet szerezni... ) De ugye fontos lenne az áttétel, ha van rajta szám, esetleg az segíthet!
Gondolom elkopott a csiga mert ha berakom a spirált a csigába, az egyik irányba
forgatásnál szabadon forog a spirál, a másik irányba viszont nem tudom forgatni.
Azért érdekelne hogy szétszedhető e mert ha igen, akkor estleg lehetne maratni
hozzá csigát.
Keresgéltem de csak 1 helyen találtam csigát.(www.moped91.com)
Termékleírás:APRILIA kilométer meghajtó komplett AF1 / R.16
Alkatrészazonosító:20686
Jó lenne az árát is tudni.
Köszi a segítséget.
Köszi.
Szívesen!
KÖszi szépen a segitséget sikerült az első teleszkópot összeraknom nagyon patent lett.... Kicsit szenvedtem vele az elsővel a második már úgy ment mint aki ezt csinálja évek óta
Úgyhogy mégegyszer Köszi a segitséget
Nem javítható! SZerezned kell egy másikat! Legalábbis ha a tipikus hiba fordult elő nálad, hogy elkopott a csiga fogaskereke kenéshiányban... Amúgy szétszedhető, azért érdemes megnézni...
helló
a km órát mennyibe adod?
szevasztok aki tud az segitsen már nekem kicsit hülyén magyarázom el mert nem nagyon tudom mi az most :D a kuplungnál ahol vannak a lamellák annak az egésznek mekkora mozgása lehet jobbra balra kb?
képet is rakok hozzá de ez nem az én blokkom netről szedtem a képet csak mutatom miről is van szó.
Szép kis géped van!
Hello. A következő gondom lenne. A km/h meghajtó csiga
megdöglött.(50 AF1)
Lehet e javítani ezeket a csigákat vagy szereznem kell egy másikat?
csomagküldés
Labika! (csabikaCBR) asszem Te nézegetted az aprilia táskát....azért Te bementél, vagy csomagküldéssel is foglalkoznak vajon?
Hátha megmozgatod a karbit és úgy lessz jó akkor biztos a tűszelep lessz, de ha szétvan szedve a karbi és gyengéden megynyomod felfelé és megragad akkor biztos az a baj elkopott és beregad nem nyit ki nincs benzin ezért pörög fel.
Ha felpörög és leáll, akkor keveset kap, de lehet a főtengely szimering is, nekem is csinálta (nem ennél a motornál). Power szelep ellenőrzés meg annyi, h felnyitod a tankot, és megnézed a power-motort, (bal oldal a váznál) h működik-eee.
Ha hülyeségeket irkálok, akkor elnézést, csak aranyból van a szívem és szeretnék segíteni!
Háát... A felsőnek könnyen kéne menni, ha kézzel összeszorítva betolod.. A másikra én csináltam egy élszerszámot, két félkör, azokkal nyomom a helyére. Ha nincs, óvatosan, csavarhúzóval próbáld, szépen körbe mm-ről, mm-re haladva, minél lassabban, és minél kevésbé keresztbe állítva benyomni! Általában gumikalapács segítsége sem árt, de természetesen a krómhoz még csak hozzá se érhetsz, érdemes puha ruhát tenni a csavarhúzóra ilyenkor...
Hy! Lenne egy problémám a futurámmal! néha olyat csinál h felpörög magától a fordulatszám, utána visszaesik majd leáll a gép...menet közben...utána nem tudom beindítani csak idővel, vagy ugy hogy megmozgatom a karbit. Utána tök normális lesz minden és vagy csinálja vagy nem... Gondoltam én arra h a benzin elakadhat valahol a csőben, vagy fennakad a tűszelep a karbiban. A karbit és a fúvókáit kipucoltam, a tűszelepet hogyan tudom megnézni?

Másik kérdés! Power szelep nem nyit ki. Hol lehet megnézni és leellenőrizni a powert v az elektronikáját?

Előre is köszi a segítséget!
meg nincs a villanyak mellett a sport pro kis tábla, ahol a sorszáma is bevan ütve
Sztem meg a váz nem sport pro. A keresztmerevítőnél a váz közepe felé nem egy műanyag kupak van, hanem egy cső van belehegesztve.
Helló mindenkinek!
Arra lenék kiváncsi hogy szerintetek egy vadi új arrow rendszert megéri megvenem az af1 50 esemre?
30 ezer forint!
köszi szépen a biztatást, remélem tényleg nem lessz vele más gond....
köszi a segitséget, pedig már próbáltam igy is és még se ment össze,alapból amelyik csúszópersely a helyére megy a szimering felő az szár nélküli is nehézkesen megy be nem hogy ha benne van a szár, de majd megpróbálom újból hátha most összejön... Amúgy nagyon szépen köszönöm a segitségedet, esetleg ha még van valami tanácsod hogy hogyan nyomjan vissza a perselyt akkor szivesen elfogadom....-)) holnap irok mire jutottam
Szia!
Ez határozottan egy sport pro , még akkor is ha a telód 38-as!
Nem is tűnik korcsnak(alkatrészekből összerakott) ,mert minden kis apróság amiben más lehet egy futura az nálad a sport pro jegyeit mutatja.
Sok sikert a géphez!
Sziasztok! Keresek hátsó far idom fedél helyett hátsó bőr ülést.(az a kék csúfság helyett) Meg kérdés: Vettem hátsó gumit ami 130/90 és a gyári adataim 120/80-at ír. Necces, hogy befér e a szélessége mert ugye lehet, hogy bele fog érni a vázba. Megoldás? Gondoltam nyomtávszélesítőre, max pár miliméter-es kellene. Köszi. Jah meg van egy 50-3s hengerfejem dugóval gyűrüvel ha kell valakinek.