8-10 e biztos van... Bontóba is 3-5... De vigyázz, hozzá való legyen! Mert hasonlatos hozzá pl a Fanticé is, de nem biztos, hogy jó... (ilyet tudok is lehet szerezni... ) De ugye fontos lenne az áttétel, ha van rajta szám, esetleg az segíthet!
Gondolom elkopott a csiga mert ha berakom a spirált a csigába, az egyik irányba
forgatásnál szabadon forog a spirál, a másik irányba viszont nem tudom forgatni.
Azért érdekelne hogy szétszedhető e mert ha igen, akkor estleg lehetne maratni
hozzá csigát.
Keresgéltem de csak 1 helyen találtam csigát.(www.moped91.com)
Termékleírás:APRILIA kilométer meghajtó komplett AF1 / R.16
Alkatrészazonosító:20686
Jó lenne az árát is tudni.
Köszi a segítséget.
KÖszi szépen a segitséget sikerült az első teleszkópot összeraknom nagyon patent lett.... Kicsit szenvedtem vele az elsővel a második már úgy ment mint aki ezt csinálja évek óta
Úgyhogy mégegyszer Köszi a segitséget
Nem javítható! SZerezned kell egy másikat! Legalábbis ha a tipikus hiba fordult elő nálad, hogy elkopott a csiga fogaskereke kenéshiányban... Amúgy szétszedhető, azért érdemes megnézni...
szevasztok aki tud az segitsen már nekem kicsit hülyén magyarázom el mert nem nagyon tudom mi az most :D a kuplungnál ahol vannak a lamellák annak az egésznek mekkora mozgása lehet jobbra balra kb?
képet is rakok hozzá de ez nem az én blokkom netről szedtem a képet csak mutatom miről is van szó.
Hátha megmozgatod a karbit és úgy lessz jó akkor biztos a tűszelep lessz, de ha szétvan szedve a karbi és gyengéden megynyomod felfelé és megragad akkor biztos az a baj elkopott és beregad nem nyit ki nincs benzin ezért pörög fel.
Ha felpörög és leáll, akkor keveset kap, de lehet a főtengely szimering is, nekem is csinálta (nem ennél a motornál). Power szelep ellenőrzés meg annyi, h felnyitod a tankot, és megnézed a power-motort, (bal oldal a váznál) h működik-eee.
Ha hülyeségeket irkálok, akkor elnézést, csak aranyból van a szívem és szeretnék segíteni!
Háát... A felsőnek könnyen kéne menni, ha kézzel összeszorítva betolod.. A másikra én csináltam egy élszerszámot, két félkör, azokkal nyomom a helyére. Ha nincs, óvatosan, csavarhúzóval próbáld, szépen körbe mm-ről, mm-re haladva, minél lassabban, és minél kevésbé keresztbe állítva benyomni! Általában gumikalapács segítsége sem árt, de természetesen a krómhoz még csak hozzá se érhetsz, érdemes puha ruhát tenni a csavarhúzóra ilyenkor...
Hy! Lenne egy problémám a futurámmal! néha olyat csinál h felpörög magától a fordulatszám, utána visszaesik majd leáll a gép...menet közben...utána nem tudom beindítani csak idővel, vagy ugy hogy megmozgatom a karbit. Utána tök normális lesz minden és vagy csinálja vagy nem... Gondoltam én arra h a benzin elakadhat valahol a csőben, vagy fennakad a tűszelep a karbiban. A karbit és a fúvókáit kipucoltam, a tűszelepet hogyan tudom megnézni?
Másik kérdés! Power szelep nem nyit ki. Hol lehet megnézni és leellenőrizni a powert v az elektronikáját?
köszi a segitséget, pedig már próbáltam igy is és még se ment össze,alapból amelyik csúszópersely a helyére megy a szimering felő az szár nélküli is nehézkesen megy be nem hogy ha benne van a szár, de majd megpróbálom újból hátha most összejön... Amúgy nagyon szépen köszönöm a segitségedet, esetleg ha még van valami tanácsod hogy hogyan nyomjan vissza a perselyt akkor szivesen elfogadom....-)) holnap irok mire jutottam
Szia!
Ez határozottan egy sport pro , még akkor is ha a telód 38-as!
Nem is tűnik korcsnak(alkatrészekből összerakott) ,mert minden kis apróság amiben más lehet egy futura az nálad a sport pro jegyeit mutatja.
Sok sikert a géphez!
Sziasztok! Keresek hátsó far idom fedél helyett hátsó bőr ülést.(az a kék csúfság helyett) Meg kérdés: Vettem hátsó gumit ami 130/90 és a gyári adataim 120/80-at ír. Necces, hogy befér e a szélessége mert ugye lehet, hogy bele fog érni a vázba. Megoldás? Gondoltam nyomtávszélesítőre, max pár miliméter-es kellene. Köszi. Jah meg van egy 50-3s hengerfejem dugóval gyűrüvel ha kell valakinek.
kmora=5eft
postázni is tudom
forgatásnál szabadon forog a spirál, a másik irányba viszont nem tudom forgatni.
Azért érdekelne hogy szétszedhető e mert ha igen, akkor estleg lehetne maratni
hozzá csigát.
Keresgéltem de csak 1 helyen találtam csigát.(www.moped91.com)
Termékleírás:APRILIA kilométer meghajtó komplett AF1 / R.16
Alkatrészazonosító:20686
Jó lenne az árát is tudni.
Köszi a segítséget.
Úgyhogy mégegyszer Köszi a segitséget
a km órát mennyibe adod?
képet is rakok hozzá de ez nem az én blokkom netről szedtem a képet csak mutatom miről is van szó.
megdöglött.(50 AF1)
Lehet e javítani ezeket a csigákat vagy szereznem kell egy másikat?
Ha hülyeségeket irkálok, akkor elnézést, csak aranyból van a szívem és szeretnék segíteni!
Másik kérdés! Power szelep nem nyit ki. Hol lehet megnézni és leellenőrizni a powert v az elektronikáját?
Előre is köszi a segítséget!
Arra lenék kiváncsi hogy szerintetek egy vadi új arrow rendszert megéri megvenem az af1 50 esemre?
30 ezer forint!
Ez határozottan egy sport pro , még akkor is ha a telód 38-as!
Nem is tűnik korcsnak(alkatrészekből összerakott) ,mert minden kis apróság amiben más lehet egy futura az nálad a sport pro jegyeit mutatja.
Sok sikert a géphez!