:) Nincs semmi probléma, úgy kell benyomni a helyére a csúszóperselyeket, amik kijöttek, hogy benn van a szár a helyén! Azaz ráteszed a krómra alulra a porvédőt, majd a szimmeringet, fölé a műanyag gyűrűt, fölé az első csúszóperselyt, és a másodikat felülre a helyére. Szépn becsúsztatod a felsőt, aztán megfordítva a helyére piszkálod az alsót, majd a műanyag, és a szimemring, a biztosítója, és a porvédő. Aztán felülről feltöltöd olajjal, majd mindent a helyére raksz, és kész.... Az RS-ét egyszerűbb, mi? :D
Nekem is sprot pronak fest.. A hátsó lengővilla is olyan bucibb... Még ha megmutatnád a felső villakiflit, az árulkodó... De nem kell megiojedni, nem csak törés okozhatta a cserét, lehet, hogy egyszerűen elfosta magát a teló... sajnos aprilia betegség, hogy elkopik a szár, és akkor csaka csere segít... Lehet, hogycsupán ilyet kapott...
Simán nem megy bele. Alapvető eltérések vannak, pl a hajtás a másik oldalon van. Nincs hely a powerszelepnek, más az egész elektronikai rendszer. Más a blokk felfogatása. Ha nagynehezen beletákolnád (amit kétlek) akkor 2 nap alatt úgy elcsavarná a vázadat, hogy az nemigazz.
ja és akkor már megkérdezném hogy ilyen motort vettem, hogy ez mennyire sport pro? mert ha minden igaz akor visszáb olvastam hogy ezekbe gyárilag 40-es első villa van ebbe pedig 38as van. gondoltam azért is megkérdezem hogy ki mitt vesz észre rajta. A képen az idomok csak nagyából rávannak pakolva mert a volt tulaj igy fényképezte le.
Előre is köszönöm a segitségeket
sziasztok!
Most leltem rá erre a fórumra, de pont jókor mivel nagy szükségem lenne a segitségetekre.
Na szóval vettem én már régebben egy 125ccm af1 sport pro. most lett rá időm hogy foglalkozzak vele, és az első telóból kifolyt az összes olaj szóval szimering cserés, szét is szedtem a telót meg is vannak az uj szimeringek, csak most nem megyen össze az istennek sem. Már másik af1 forditott telót raktunk össze azzal nem volt semmi gond. Tehát úgy jött szét hogy felül a nagycsavart kiszedtem a két fél biztositó gyűrűt, ki a nagy alátétett, ezutan alul a szimeringnél a biztositó gyűrűt. ezutan jöttek már a gondok mert nem akart szét jönni csak ugy.... hanem úgy tudtam szétszedni hogy óvatosan elkezdtem a becsúszószárat húzni és akkor láttam hogy jön kifele az egész, igen ám csak kijött a szimering az alatt lévő műanyag távtartó idáig nem is lenne gond, de kijött a 2 csúszópersely is! és most az összerakásnal ezzel van gondom hogy az eggyik csúszópersely nem megy át a masikon és nem tudom visszarakni a helyére. szerintem a megoldás az lenne hogy a becsúszószárat valahogyan lelehetne szedni az aljáról mert akkor felülröl beraknám a szárat és akkor nem lenne gond a 2 csúszópersellyel. Remélem értitek a problémámat és erre keresem a megoldást. Egyébként a teló szára 38mm ha ez segit valamit. csináltam képet is hátha igy jobban eltuddunk igazodni rajta...
Aki tudd az légyszi segitsen, előre is köszönöm
jó nincs vele baj,
csak ne ugy legyen hogy 2000ft+posta költség 1490eft és nekem keljen fizetni 3490-ot a szaros spirálért mert ha igy adtad fell nem fogom átt venni. sima ajálva fel adod én meg vissza küldöm boritékba a lovédat.
és nincs posta költség igy.
A pontos típus AF-1 replica 125. Futurához alkatrészeim vannak, de ha legózni akarsz elviheted a replicát futura idomokkal is... Minden megoldás érdekel.
Bár az ő méreteihez nem vészesen pici a cirbi, de akkoris :)
Üdv: Pisti
Előre is köszönöm a segitségeket
Most leltem rá erre a fórumra, de pont jókor mivel nagy szükségem lenne a segitségetekre.
Na szóval vettem én már régebben egy 125ccm af1 sport pro. most lett rá időm hogy foglalkozzak vele, és az első telóból kifolyt az összes olaj szóval szimering cserés, szét is szedtem a telót meg is vannak az uj szimeringek, csak most nem megyen össze az istennek sem. Már másik af1 forditott telót raktunk össze azzal nem volt semmi gond. Tehát úgy jött szét hogy felül a nagycsavart kiszedtem a két fél biztositó gyűrűt, ki a nagy alátétett, ezutan alul a szimeringnél a biztositó gyűrűt. ezutan jöttek már a gondok mert nem akart szét jönni csak ugy.... hanem úgy tudtam szétszedni hogy óvatosan elkezdtem a becsúszószárat húzni és akkor láttam hogy jön kifele az egész, igen ám csak kijött a szimering az alatt lévő műanyag távtartó idáig nem is lenne gond, de kijött a 2 csúszópersely is! és most az összerakásnal ezzel van gondom hogy az eggyik csúszópersely nem megy át a masikon és nem tudom visszarakni a helyére. szerintem a megoldás az lenne hogy a becsúszószárat valahogyan lelehetne szedni az aljáról mert akkor felülröl beraknám a szárat és akkor nem lenne gond a 2 csúszópersellyel. Remélem értitek a problémámat és erre keresem a megoldást. Egyébként a teló szára 38mm ha ez segit valamit. csináltam képet is hátha igy jobban eltuddunk igazodni rajta...
Aki tudd az légyszi segitsen, előre is köszönöm
Szeretném megkérdezni,hogy AF1 50 sintesi-be simán belemegy e a 125-ös blokk?
csak ne ugy legyen hogy 2000ft+posta költség 1490eft és nekem keljen fizetni 3490-ot a szaros spirálért mert ha igy adtad fell nem fogom átt venni. sima ajálva fel adod én meg vissza küldöm boritékba a lovédat.
és nincs posta költség igy.