Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is ajánlva adjam fel neked a spirált 2 ezer értékben? Vagy utóvétellel?
ok.
ajálva ad fell
2eft értékben.
Hi. Aprilia AF1 SIntesi 125 höz kéne első fék kar, mivel az enyém törött, aki tud msg
zotyavfr

lentebb írtad hogy van 1 futurád gyújtáshibával de rendszámosan. engem lehet hogy érdekelne. tudnál dobni 1 MSN címet esetleg? köszi
Ha rákattintasz az előzményre, meglátod, h misoc-nak írta. Adatlapokat tényleg töltsétek ki, tudom, h nem iwiw, meg myvip, de akkor is..... Üdv
Ha a kiput azt nekem írtad h gyári akkor ja már így vettem ezzel a matricával full gyári.
Az adatlapok kéretnek kitölteni
már ne haragudj de az mind gyári kipufogó... a dob lehet max ami nem gyári de azon is szerintem csak egy matrica van me az is gyári
Hello!

Nekem is volt ilyen, szedd szét a relét, és nézd meg h indításnél össze ér-e a kér réz lemez. Nekem nem ért össze, hajtottam rajta és jó lett, 5 perc alatt kész.
Szét szedtem már az önindítót és megtakarítottam.Vissza raktam és úgyanúgy kattog.A vezetékeket is meg néztem.És még mindig nem jó .
Hello!
Ma jött meg amit küldét.A lámpa nagyon zsír!De a fedél nem jó sajna túl nagy rá.Úgy hogy azt postázom vissza.
Sztetek mennyit ér egy jó állpotban lévő gyári aprillia 50-nes henger hengerfejjel tömítéssel, dugó, gyűrűvel együtt. 38, 45-ös mérettel még sokat fúrva se lehetett.
Várok kommenteket!
:)
ritka szar egy video
Az a baly h most szét van szedve a motorom nem tudok videót csinálni
Az önindító elektronikájából húzódott ki egy csúszóérintkező! Ottvan a blokk alatti elülső részen...nekem is ilyen volt csak kattant egyet...a magyar utak kiráztak a 4 csúszóérintkezőből 1et
Ha bírsz készíts videót. Úgy bárki többet mond. De a karbit takarítás és gyertya csere, is segíthet. Nézd meg a gyertya kábelt nincs-e valahol megsérülve kihúz-e vagy valami. A többi kábelt is ami a gyújtásé nézd át hátha sérültek valahol.
SEgítséget szeretnék kérni!
Van egy 50 futurám és ha bemelegszik olyan mintha szabályozna ez miért van? A gyertya 9 hőértékű benne
Szerinted a Rally trabantját is márkaszervízben csináltatja?
Ilyen mesét ne kajálj már be.
Menj el és nézd meg, hallgassuk is meg a blokkját a képről hogy szól.
Próbáld finoman megkocogtatni az önindítót pl. egy csavarhúzóval vagy ilyesmivel.(ne kalapáccsal)
De csak finoman mert nem használ neki.
Ez az önindító hibája ha úgy áll meg a forgórész hogy a kommutátor szeletei között
valamilyen szennyeződés van akkor nem mozdul a forgórész.
Ment vissza is
Le van merülve az akkumulátor?
hali válaszoltam megkaptad?emailodra))
szedd ki az önindítót azzal lehet valami, vagy csak beázott ha motoroztál esőbe, mert velem is előfordult