Nekem is volt ilyen, szedd szét a relét, és nézd meg h indításnél össze ér-e a kér réz lemez. Nekem nem ért össze, hajtottam rajta és jó lett, 5 perc alatt kész.
Sztetek mennyit ér egy jó állpotban lévő gyári aprillia 50-nes henger hengerfejjel tömítéssel, dugó, gyűrűvel együtt. 38, 45-ös mérettel még sokat fúrva se lehetett.
Várok kommenteket!
Az önindító elektronikájából húzódott ki egy csúszóérintkező! Ottvan a blokk alatti elülső részen...nekem is ilyen volt csak kattant egyet...a magyar utak kiráztak a 4 csúszóérintkezőből 1et
Ha bírsz készíts videót. Úgy bárki többet mond. De a karbit takarítás és gyertya csere, is segíthet. Nézd meg a gyertya kábelt nincs-e valahol megsérülve kihúz-e vagy valami. A többi kábelt is ami a gyújtásé nézd át hátha sérültek valahol.
Szerinted a Rally trabantját is márkaszervízben csináltatja?
Ilyen mesét ne kajálj már be.
Menj el és nézd meg, hallgassuk is meg a blokkját a képről hogy szól.
Próbáld finoman megkocogtatni az önindítót pl. egy csavarhúzóval vagy ilyesmivel.(ne kalapáccsal)
De csak finoman mert nem használ neki.
Ez az önindító hibája ha úgy áll meg a forgórész hogy a kommutátor szeletei között
valamilyen szennyeződés van akkor nem mozdul a forgórész.
ajálva ad fell
2eft értékben.
lentebb írtad hogy van 1 futurád gyújtáshibával de rendszámosan. engem lehet hogy érdekelne. tudnál dobni 1 MSN címet esetleg? köszi
Nekem is volt ilyen, szedd szét a relét, és nézd meg h indításnél össze ér-e a kér réz lemez. Nekem nem ért össze, hajtottam rajta és jó lett, 5 perc alatt kész.
Ma jött meg amit küldét.A lámpa nagyon zsír!De a fedél nem jó sajna túl nagy rá.Úgy hogy azt postázom vissza.
Várok kommenteket!
http://youtube.com/watch?v=ed_...
Van egy 50 futurám és ha bemelegszik olyan mintha szabályozna ez miért van? A gyertya 9 hőértékű benne
Ilyen mesét ne kajálj már be.
Menj el és nézd meg, hallgassuk is meg a blokkját a képről hogy szól.
De csak finoman mert nem használ neki.
Ez az önindító hibája ha úgy áll meg a forgórész hogy a kommutátor szeletei között
valamilyen szennyeződés van akkor nem mozdul a forgórész.